Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
Iwka, tak netusim, co to moze byt, ja vobec nemam s centrumom problemy. snad to budes mat len take docasne, a ked sa Ti to napravi, tak sa tych mejlov ani nedocitas, tolko Ta ich bude cakat :-)
Arim, mne stránku načíta, všetko ok, zadám aj meno aj heslo a vtedy to proste zamrzne :-( . Veď toho sa obávam, čakám na pracovné ponuky a takto mi všetky uniknú :-D , toľko ich bude :-N . Už som sa Ťa pýtala, nepošleš mi prosím foto korunky? ;-) Alebo kde ju môžem lepšie vidieť?
ivka nechcem ta strašiť ale presne toto isté robí aj mne ked sa chcem prihlásiť do poboxu alebo atlasu. z iného internetu nemám problém ale odo mna doma sa tam nedostanem. volala som aj tomu čo mi zriadoval net a povedal že netuší čo to može byť. a trvá to dodnes. tak som si založila novú schránku na azete.
korunky som tam nevidela a kde som kupila tu moju ti poviem na stretku. neviem to takto vysvetliť. :-N
Jasne, neni problem a nechces doniest aj perlickovu bizuteriu co k tomu mam? malo by ju byt tiez vidiet na fotke? je to nahrdelnik, naramok a nausnice.
No pomaličky pôjdem, lebo mi ide net slimáčou rýchlosťou, pri ktorej prídem o nervy :-D . Čo idete dnes variť, mimo reči? :-D . Ja mám chuť na zemiakové placky alias haruľu a polievka môže byť cesnaková :-p . Ale iné nápady prijímam :-)
1.zelené pozadie
2.na ležato
3.s dakujeme
4. koláž dva je super
5.ja som spokojná len aká veľká bude tá koláž, lebo ak bude malá fotka tak mi asi nebude vidieť tvár kvôli kytici. Skúsila by si ešte tu kde čupím a mám prst na líci, ale len ak ta to neobtažuje. ;-)
inak si veľmi šikovnučkáááááááááá je to krásne a to pozadie je osviežujúce a jemnučké fakt pekné
Ahoj iwuskaaa, myslis do tejto diskusie? Ja som sem zavse napisala, ked som mala na to v robote cas. Apropo ta korunka stoji asi 1 300 - 1500,-. Mne moja kadernicka poradila kto ju ma, tak som si ju pozicala. Este dva tyzdne pred svadbou som mala inu (štras) aj doplnky, no na poslednu chvilu sa to zmenilo.