Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!
- Sponzor fóra
Ahojte dievčatá, som tu len na skok, lebo som u susedy, ale poobede by som tu mala byť opäť
.
Máte pravdu, je to môj deň, moja svadba tak by som si mala dopriať, čo sa mi páči. Ved uvidíme, pobeháme salony a rozhodnem sa
.
Mne sa páčili šaty aj v Carmen, aj tie Zunkine z Mýtnej, tak pôjdem sa tam.
Janka, prepáč, jasné, môžete prísť. Teda v piatok?
16. nov 2006halooo co som to zapucala,iwuskina svadba?
kedy?kde?ako?......info prosim
maly bol zas budicek,muz prisiel domov o polnoci bol hrat,teraz je v praci a on k nemu vstal o 5 aj o 6
no neni jedinecny????
tak som mu urobila desiatu do roboty a dostal aj jogurt a colu
-konecne sa zas idem objednat ku kadernicke,uz mam hrozne konce,uplne rozstiepene...potrebujem profesionala16. nov 2006- Sponzor fóra
juj ale ste zlaté Ivka na svadbu určite pôjdem ako by som si mohla nehať ujsť svadbu naj kamošky pôjdem aj keby ma malo roztrhnúť. No a s tým mimi ide ma roztrhnúť od hnevu moja polovička nevie čo chce už neviem čo si mám otom myslieť zase včera že aby sme to radšej nehali na jun no netrafilo by vás
neviem či má strach alebo čo.Keby som si to male mohla spraviť sama to by bolo16. nov 2006
Detva tak to som sa poriadne zasmiala tu nieje ani obuv nieto ešte obchod pre tehulky
papa
Tá Bratislava mi niekedy práve v takýchto veciach(POLUS,IKEA, KIKA...) hrozne chýba ja by som šla aj do Zvolena kuknúť a pobehať po obchodoch ale v práci končím o pol 4 a už nemám chuť behať po obchodoch a kým dojdem do ZV všetko už bude zatvorené.
Tak ja už idem domov trošku skôr ideme nakúpiť kľučky