Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
moje este nekope, len mavam take divne svrbenie brucha, ako keby z vnutra, ja koncim este len 15 tyzden, takze moje si este dava nacas :-) ale inac je vsetko v uplnej pohodicke
Nazdrarček ženušky.
Dnes som tu chcela viacej popísať, no Iwka ma zahltila svojimi otázkami ;-) cez IP, tak mi nezostalo veľa času, tak napíšem len toľko, že Lucka má frajerské bruško. :-)
janka tak bud rada. vždy je to lepší prípad akoby ste mali robiť všetko vy a on by si vyvaloval sunky. :-D
ale verím ti že sa to cloveka dotkne ked sef nedoveruje jeho schopnostiam. ]-(
Sunny, prepáč, prehliadla som Tvoju otázku. Manžel musí čakať, čo už más so mnou robiť? Aj keď má čím ďalej, tým viac pripomienok, no ja stále úspešne odolávam :-D .
Ahojte.Lucka super krásne bruško.A neboj vypadá tehotenské :-D Ja tiež keď som bola tehotná tak mi to do 25 tt. pripadalo tak že som len pribrala a že som tučná,no potom sa to začalo zväčšovať úkrutnou rýchlosťou a tak pekne sa začalo guľatieť.
Janka na zvládnutie šefa len toľko jednym uchom dnu a druhým von.
Dneska idem k ženskému bože ale mám strach. ;-(
Jéééj Ivka,gratulujem k robotičke to máš ako darček k narodeninám.Novidíš kto čaka ten sa dočká už len aby ťa ta práca bavila a aby sa ti v nej páčilo.
A ozaj kde si?
Ved ja to beriem jedným uchom dnu a druhým von len ked s ním máte sedieť 8 hodin denne v jednej miestnosti a počúvať tieto žvásty tak to nieje bohviečo ]-(
Lucka IP
Cafte holky,
monika,a to on chce a ty chces este pockat?hmmm,keby bolo na mne este by som tiez takych 10 rokov pockala :-D
lucka akurat som si este raz pozerala album,tie vecicky pre babo su neuveritelne drahe,niektore dokonca ovela draksie ako v Uk :-o ,a to platy sa nedaju porovnovat,teda ja neviem,........ :-x
iwus uz som nedockava ako si dopadla.....
Ahojte dievčatá,
tak práve som sa vrátila z toho domova a nemám z toho vôbec dobrý pocit. Dokonca plačem ;-( . Keď mi povedala sociálna pracovníčka, na čo sa mám pripraviť, čo všetko bude moja práca obnášať, tak som si všetko uvedomila. Robila by som "len" vychovávateľku, mala by som na starosti 10 rómskych detí vo veku 3-10 rokov, aj by som im varila, pracovná doba od 12,00 - 20,30 hod. ďalší deň nočná, potom voľno...proste deň, noc, víknedy, sviatky :-( . Tak som povedala, nech mi dá ešte čas na rozmyslenie, ale už to viem na 100%. Proste nemám z toho vôbec ale vôbec dobý pocit ;-(
Fú, a vraj sociálny pedagóg ]-( . To by bolo určie dosť ťažké. A platovo?
Sunny, tak ako vravíš. 10 rokov hádam nie, ale aspoň o taký rôčik by som to chcela natiahnuť.. ;-) Možno je to tým, že mám krstnú /také živé striebro/ a vidím, čo všetko to obnáša..