Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
a ozaj lucka, krasne fotky vam urobila Gabika s Lukaskom, nadherne, a maly je krasne dietatko, uuuplne ako vymysleny, dokonaly x-)
Odpovedať
Profilova fotka
jeee dakujeme. :-) dufam ze si potom dvdcko niekedy budeme moct pozriet. uz aj majo sa pýtal kedy ho budete mat. :-) ano lucia sa fotila vo zvolene. to auticko bolo teda fakt netradicne ale zato take neokukane. fakt krasa. a fotky od gabci budu urcite super. ved ako inak. ešte som nevidela zle foto od gabiky. :-D a mala druzicka livka dokedy vydrzala?
Odpovedať
Profilova fotka
no je to pravda :-) fakt sa vam vydaril x-) jasne, potom vam ho poziciame :-) ale Gabika je fakt super, velmi dobra fotografka, sme radi, ze sme si ju vybrali... no Livinka povedala mojej mamine:"no dako este do tej vykrucanky vydrzim, a potom uz pojdem spinkat" :-D a si predstav, ze po vykrucanke si hned cupla na zem a taaaak sa rozplakala, od unavy x-) :-x lebo od rana bola hore a toolko emocii a zazitkov a unava sposobilo, ze sa rozplackala...zlatunka bola...
Odpovedať
Profilova fotka
No Mirkaaa, vitaj, konečne si sa pridala k nám x-) Lucka, Suzit mala zdravotné problémy, mne písala len IP :-| . Mirka a ďakujem za pochvalu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak snad je suzit v poriadku a coskoro sa ozve. tak to super vydrzala livka az do vykrucanky. dufam ze poriadne vyzvrtala nevestu. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jeee mirka super fotocky si pridala. x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem x-) vybrala som zopar, mame ich hrozne vela, tak aspon par detailikov...potom od Gabiky doložim... no Lili ma vyzvrtala :-D to je náš anjelik
Odpovedať
Profilova fotka
a vy si kedy zaobstarate takehoto anjelika? ci si chcete najprv uzit manzelský zivot? :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
asi tak, musime dokončiť to bývanie - podľa plánov by sme mali byť v lete už vo svojom...potom budeme rozmýšľať aj nad takýmito vecami...hoci, nebola by som za iných okolností proti ani teraz už :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Lucka, Suzit ich mala už pred svadbou, bola taká smutná, keď mi písala IP. Chcela aj svadbu zrušiť :-| . Mohla by sa ozvať, aj na fotky som zvedavá a ako to vlastne všetko dopadlo... Mirka, kráááásne fotky, ale čakám ešte na Gabikine, aby som Ťa mohla do nebies vychváliť ;-) . Lucka, dnes okolo 18tej by som mala byť na Skype :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem x-) dočkáš sa, neboj... ;-) jedno je isté no, že Gabika nesklamala ani v našom ani vo vašom prípade :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ivus tak snad sa aj mne podari byt pri pc. chuda suzit. tak snad nezrusila svadbu a uz je v poriadku. jasne mirka naprv treba mat bývanie dokoncene aby si sa potom mohla naplno venovat drobcovi.
Odpovedať
Profilova fotka
to je jasne, ale už sa na to veľmi teším teda, a čo vy? ako sa máte? čo Lukáško? rastie, poslúcha maminu? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Lucka, svadbu nezrušila, ale tak plánovala. Boli na tej dovolenke v Tatrách a po 2 dňoch sa museli vrátiť kvôli jej zdravotnému stavu :-| , ale nič bližšie neviem. Takže....SUZIT, OZVI SA!!! ;-) Júúj, ja by som tiež pristala drobca, ale taktiež bývanie musíme porobiť, aby som si mohla naplno vychutnávať tehotenstvo a materstvo x-) . Lucka, možno to bude vtedy, keď Vy budete čakať dcérku :-D , dúfam, že to nebude dlho trvať x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, na piatok 5. 10. je naplánované to stretko. Kto teda príde? x-) Miesto určíme nakoniec :-) . Ja môžem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja :-D :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Lucka, sme dve :-D .
Odpovedať
Profilova fotka
na zaciatok staci :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja mozem, ale potom idem na chatu, ta keby sa dalo, t by som bola happy keby to bolo vo Zv a poobede... to by bolo idealne ;-) ... ale ak ni, ta sa skusim prisposobit. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Peti, no jedine to bude poobede :-D . Takže by sme boli tri, ešte by sa mohli pridať aj ostatné :-S . Zunka, Monika, Dorka, Arim, Suzit...
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, mrzí ma, ja nemôžem. V piatok mám prvýkrát školu, tak to by som asi mala ísť :-D . Nevedela som to ešte v tom čase, keď sme sa o tom termíne bavili. Tak ja snáď inokedy...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte dievcata ... no mne sa 5.teho neda.. idem do zv 12.teho ...
Odpovedať
Profilova fotka
Baby ;-( , škoda...snáď nabudúce :-D Ináč, tu je link - ukážka nášho DVD ;-) http://alpega.webovastranka.cz/file/i...
Odpovedať
Profilova fotka
tak ako vidim mozeme len ja a ivka :-( aj mirka pisala ze sa jej neda od malej ist. takze nahradný termin dama alebo co?
Odpovedať
Profilova fotka
ivka super ukazky. ale rada by som uz vidiet cele dvd-cko. :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Lucka, zrejme náhradný ;-( . Lucka, ide Ti to? Ja som to ešte nevidela, takže neviem, čo za ukážky tam sú :-D ... Dúfam, že v pohode :-p
Odpovedať
Profilova fotka
je tam to na popolusku, nieco z fotenia a odobierky a zaverecne zhrnutie a tie retro zabery. fakt super inak chcem ta poprosit posles mi do IP tvoje tel cislo aj jankine lebo som mala pokazený mobil a vymazali mi vsetky cisla co som mala na simke. ]-( ]-( ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
lucka, kuk album, už sú tam aj od Gabiky x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Lucka, ja si to pozriem až doma, tu sa mi veľmi nedá a IT nechcem otravovať :-D . Lucka, jasná vec - IP ;-) Zvalka - krásne foto, aj pridaný odkaz x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Lucka, DVD je už na ceste k Tebe ;-) . Včera bola u mňa Mirka, tak som jej ho hneď dala :-) . Tak kukaj :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?