Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!

22. júl 2014123400
  • a ozaj lucka, krasne fotky vam urobila Gabika s Lukaskom, nadherne, a maly je krasne dietatko, uuuplne ako vymysleny, dokonaly 😵

• jeee dakujeme. 🙂
    dufam ze si potom dvdcko niekedy budeme moct pozriet. uz aj majo sa pýtal kedy ho budete mat. 🙂 ano lucia sa fotila vo zvolene. to auticko bolo teda fakt netradicne ale zato take neokukane. fakt krasa. a fotky od gabci budu urcite super. ved ako inak. ešte som nevidela zle foto od gabiky. 😃 a mala druzicka livka dokedy vydrzala?

• no je to pravda 🙂 fakt sa vam vydaril 😵
    jasne, potom vam ho poziciame 🙂 ale Gabika je fakt super, velmi dobra fotografka, sme radi, ze sme si ju vybrali... no Livinka povedala mojej mamine:"no dako este do tej vykrucanky vydrzim, a potom uz pojdem spinkat" 😃 a si predstav, ze po vykrucanke si hned cupla na zem a taaaak sa rozplakala, od unavy 😵 😶 lebo od rana bola hore a toolko emocii a zazitkov a unava sposobilo, ze sa rozplackala...zlatunka bola...

• Sponzor fóra
  • No Mirkaaa, vitaj, konečne si sa pridala k nám 😵
    Lucka, Suzit mala zdravotné problémy, mne písala len IP 😐 .
    Mirka a ďakujem za pochvalu 😉

• tak snad je suzit v poriadku a coskoro sa ozve.

tak to super vydrzala livka az do vykrucanky. dufam ze poriadne vyzvrtala nevestu. 😃

• jeee mirka super fotocky si pridala. 😵 😵 😵

• dakujem 😵
    vybrala som zopar, mame ich hrozne vela, tak aspon par detailikov...potom od Gabiky doložim...
    no Lili ma vyzvrtala 😃 to je náš anjelik

• a vy si kedy zaobstarate takehoto anjelika? ci si chcete najprv uzit manzelský zivot? 😬 😃

• asi tak, musime dokončiť to bývanie - podľa plánov by sme mali byť v lete už vo svojom...potom budeme rozmýšľať aj nad takýmito vecami...hoci, nebola by som za iných okolností proti ani teraz už 😬

• Lucka, Suzit ich mala už pred svadbou, bola taká smutná, keď mi písala IP. Chcela aj svadbu zrušiť 😐 . Mohla by sa ozvať, aj na fotky som zvedavá a ako to vlastne všetko dopadlo...
    Mirka, kráááásne fotky, ale čakám ešte na Gabikine, aby som Ťa mohla do nebies vychváliť 😉 .
    Lucka, dnes okolo 18tej by som mala byť na Skype 🙂

• Ďakujem 😵 dočkáš sa, neboj... 😉
    jedno je isté no, že Gabika nesklamala ani v našom ani vo vašom prípade 🙂

• ivus tak snad sa aj mne podari byt pri pc. chuda suzit. tak snad nezrusila svadbu a uz je v poriadku.

jasne mirka naprv treba mat bývanie dokoncene aby si sa potom mohla naplno venovat drobcovi.

• to je jasne, ale už sa na to veľmi teším teda, a čo vy? ako sa máte? čo Lukáško? rastie, poslúcha maminu? 🙂

• Lucka, svadbu nezrušila, ale tak plánovala. Boli na tej dovolenke v Tatrách a po 2 dňoch sa museli vrátiť kvôli jej zdravotnému stavu 😐 , ale nič bližšie neviem.
    Takže....SUZIT, OZVI SA!!! 😉
    Júúj, ja by som tiež pristala drobca, ale taktiež bývanie musíme porobiť, aby som si mohla naplno vychutnávať tehotenstvo a materstvo 😵 .
    Lucka, možno to bude vtedy, keď Vy budete čakať dcérku 😃 , dúfam, že to nebude dlho trvať 😵

• Baby, na piatok 5. 10. je naplánované to stretko. Kto teda príde? 😵
    Miesto určíme nakoniec 🙂 .

Ja môžem 😃

• Sponzor fóra
  • aj ja 😃 😃 😃

• Lucka, sme dve 😃 .

• na zaciatok staci 😃 😃 😃

• Aj ja mozem, ale potom idem na chatu, ta keby sa dalo, t by som bola happy keby to bolo vo Zv a poobede... to by bolo idealne 😉 ... ale ak ni, ta sa skusim prisposobit. 😬

• Peti, no jedine to bude poobede 😃 .
    Takže by sme boli tri, ešte by sa mohli pridať aj ostatné 😒 . Zunka, Monika, Dorka, Arim, Suzit...

• Baby, mrzí ma, ja nemôžem. V piatok mám prvýkrát školu, tak to by som asi mala ísť 😃 . Nevedela som to ešte v tom čase, keď sme sa o tom termíne bavili. Tak ja snáď inokedy...

• ahojte dievcata ... no mne sa 5.teho neda.. idem do zv 12.teho ...

• Baby 😢 , škoda...snáď nabudúce 😃

Ináč, tu je link - ukážka nášho DVD 😉
    http://alpega.webovastranka.cz/file/index

• tak ako vidim mozeme len ja a ivka 😞 aj mirka pisala ze sa jej neda od malej ist. takze nahradný termin dama alebo co?

• ivka super ukazky. ale rada by som uz vidiet cele dvd-cko. 😃 😃 😃

• Lucka, zrejme náhradný 😢 .
    Lucka, ide Ti to? Ja som to ešte nevidela, takže neviem, čo za ukážky tam sú 😃 ...
    Dúfam, že v pohode 😛

• je tam to na popolusku, nieco z fotenia a odobierky a zaverecne zhrnutie a tie retro zabery. fakt super

inak chcem ta poprosit posles mi do IP tvoje tel cislo aj jankine lebo som mala pokazený mobil a vymazali mi vsetky cisla co som mala na simke. 😠 😠 😠

• lucka, kuk album, už sú tam aj od Gabiky 😵

• Lucka, ja si to pozriem až doma, tu sa mi veľmi nedá a IT nechcem otravovať 😃 .
    Lucka, jasná vec - IP 😉
    Zvalka - krásne foto, aj pridaný odkaz 😵

• Lucka, DVD je už na ceste k Tebe 😉 . Včera bola u mňa Mirka, tak som jej ho hneď dala 🙂 . Tak kukaj 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Povedzte si svoje ÁNO v romantickom átriu historického Domu. 🙂
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov