Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
Odpovedať
kateka Dnes o 20:05 Ahoj žienky! Snažím sa zohnať topánky, ako mám v prípravnom albume. V BA svadobných salónoch Nicole ich už nemajú, ale mám slabú nádej, že by mohli byť ešte v iných ich salónoch v Nitre alebo vo Zvolene. Preto by som chcela poprosiť žienky, ktoré sú v tých mestách, či by sa mi na tie topánočky nemohli pozrieť. Mne je to bohužiaľ ďaleko a v najbližšom čase tam nemám cestu...Ak by sa niekto podujal, budem veeeľmi rada! Naozaj mi tým pomôžete. Odmena za ochotu! Bližšie info, čo vlastne chcem, cez IP. ďakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
januskaaaaa. konecne ste doma. ja som vas uz vidala v novinach. teda presnejsie tobinka. krásne si to zvladla. a teraz si uz len uzivat mamickovske povinnosti. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
teeeda janka s tými fotkami nas teda riadne natahujes. :-D ziadne foto tobinka tam nie jeeeeeeeeee ]-( :-D . ak nepocitam tie z 3D uzv.
Odpovedať
Profilova fotka
konecne jankaaaaa pridala foto. je krásnucky anjelik malý. s majom sme sa zhodli ze je celý po mamine. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojko lucka dakujem všetci vravia že je na mna tak sa vytešujem :-D môj chlapček juj tak by som ho spapala a ocino ten sa nevie vytešiť včera ho aj prebaloval a šlo mu to super dosť mi pomáha potrebujem dospať lebo v nemocnici som nespala skoro nič stále som dávala pozor aby neplakal nehali tam deturence poriadne vyplakať až mi bolo doplaču z toho všetkého. Lucka dokedy si kojila ja z toho stresu mám menej mliečka a je dosť veľký papaj aj teraz som ho nachovala o 8 a o 9 chcel znovu ale v ľavom mám menej mliečka |-| v pravom sa napapá tam ma dosť len som zvedavá dokedy mu to bude stačiť. Ty drobcovi dávaš Nutrilon
Odpovedať
Profilova fotka
ano jani davam nutrilon. ja som ho nikdy len nekojila. od narodenia som aj dokrmovala. ja som nemala tolko mliecka aby som mohla celý den kojit. a som zastancom toho ze nebudem kojit za kazdu cenu aj na ukor toho ze bude malý hladny. a radu na prikladat prikladat prikladat som uz bola alergicka. jani tebe len mozem poradit vela pit a su take homeopatika /aj ja som ich uzivala a aj mi pomohli ale v mojom prípade ani to nestacilo aby som mala mliecko na celý den/ ricinus communis 5 ch. maju ich v lekarni tak skus aj tie. ale ked budes vidiet ze malemu nestaci tak mu daj nutrac aspon raz za den lebo bude nervozny maly a aj ty. a to tvorbe mlieka nepomoze. viem o com hovorim uzila som si toho dost s kojenim. :-( a ja som kojila do 2,5 mesiaca. ale také 3tt sme fungovali uz len na odsavani.
Odpovedať
Profilova fotka
teda baby kde ste kto? =-) =-) =-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj lucka, ja som tu, ale len tak sledujem ockom, co sa tu deje, nejak nestiham pisat ... ako sa mate?pozerala som MK, teeeeeeeda Lukasko je uz poriadny chlapina .. :-) janka ahoooooooooooj, tesim sa ze si konecne zavitala .. teeeeeeeda ten tvoj porod, az mi naskakuje husia koza, do kelu Tobinko je riadne velky .. ja sa tak bojim, ze aj moja krpana bude taka velka a ja ju nebudem vladat vytlacit ... fakt klobuk dole pre tebou.. drzim palce, aby bol Tobinko stale len zdravucky a robil vam samu radost ... ;-) je naaaaaaadherny, pozerala som MK ... mimochodom my sme boli vcera na 3D a nejak sa nam posuva termin porodu dopredu.. takze mozno naozaj budeme aj s nasou krpanou televizne hviezdy, ak by sa narodila 1.1.08 .. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja tiež nejak nestíham :-( . Dori, ja som Ti vravela, že to bude 1.1.2008 :-D
Odpovedať
ahojte kocky, ako sa mate? tak nasi uz odisli v sobotu ,uz sme sami,ale pekne sme si to uzili,hlavne oni z detmi.Dnes mam volno ,tak uz pomaly nakupujem na maleho party,v nedelu ma 2 roky x-) uz sa tak tesim :-D dora pozerala som album,malicku krasne vidno,teda na tom prvom obrazku,z toho druheho vela neviem =-) ,no ale tak ci tak bude kocka,hlavne teda ze bude mat okale po tebe a tie dlhanske mihalnice ;-) ako sa inak citis? co nove? jajus maly je krasnucky dufam ze ste obaja zdravi,ako si to inak uzivas?
Odpovedať
ahaaaa teraz som si to este raz pozerala ,tu fotku ona tam zyva..jeee to je mile :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj sunny, tak ti aj smutno, ze vasi odisli ..?? urcite ti priniesli kopec dobrot zo Slovenska ... :-D a vy sa kedy chystate na slovensko?? neviem ci sa mi to snivalo alebo si mi to fakt hovorila, ze januar ?? veruze malu bolo celkom dobre vidiet, a hlavne na jednom videu ju tak krajsie vidno, si tam cmula prst, taka bola rozkosna, si to stale dookola pozeram... skoda ze nemam sono aj doma, zeby som sa na nu pozrela hocikedy ked sa mi zachce ... :-D jasne ze ked bude po mne ze bude kocka o tom ani nepochybujem :-D :-D noo necitim sa uz bohvieako, ale ved to poznas, chrbtica, nevladzem dychat atd, atd... ale uz to nejak vydrzim, vsak co ine mi ostava, len nech je malinka zdravucka .. inac vsetko po starom, stale nemame vyriesenu otazku byvania, takze ziadne velke zmeny sa neudiali :-D noo tak to vy idete mat riadnu oslavu .. ti verim ze sa tesis .. boze, to ma uz maly 2 roky a nedavno si bola tehotna, ten cas ale leti ... takze mu odkaz aj od nas happy birthday ... ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
dora dakujem odkazem ;-) veru malu krasne vidno,ale som mala fotky zvacsene tak som to tak nezbadala a ked boli mensie tak to bolo super vidno ako tam zyvka,asi s nou vela cvicis ked je taka unavena....mala by si spomalit tempo ;-) no to byvanie......bohuzial tu nie je pomoci,to si len vy dvaja musite vyriesit...a hlavne mysliet na vas ako RODINU co bude vyhovovat,aby boli vsetci happy :-) ano chceme prist v januari,len cakam do piatku na holiday form ,lebo neviem kolko mi ostava dovolenky,ale minimalne na tyzden urcite prideme ....a ty uz asi aj malu budes mat,len neviem ci budes doma ,alebo kde...no dufam ze vas uvidim aj sisu s malym ,taky je rozkosny a aj teba z malou .Urcite neprideme na zaciatku januara,skor v polke alebo koncom. Jaj na oslavu jasne ze sa tesim,bude nas tu asi 5 mamin,a jedna bezdetna kamoska a svokra,a chcem porobit dake slovenske dobroty zem.salat,klobasove ocka,piskoty.....mnam mnam
Odpovedať
Profilova fotka
.. no tak to je super, ze pridete v januari, to bude mala urcite na svete .. keby chcela v brusku vydrzat aspon do konca decembra, ale neviem neviem ci vydrzi .. a budem vo zvolene, rodit budem urcite tam a po porode tam minimalne mesiac dva zostanem a myslim, ze aj tam zostanem, ze nepojdem do travnice .. ale to je na dlhsie, potom osobne ;-) jakubko je veru rozkosny, uplne nadherny, by som ho najradsej zjedla, chuda dieta ... :-D tak nech vam teda oslava dopadne super .. si budu ostatne maminy oblizovat prsty ked im pripavis take dobroty .. len nech si nezvykaju :-D :-D
Odpovedať
dora tak to sa tesim ze budete vo ZV,sa urcite stretneme...len uz nie v zafajcenej case ,ale na mamickovskych miestach :-D ach jaj neuveritelne ako ten cas bezi ,ze ? :-x idem ja do toho mesta ,tak sa drzkaj a ozvi sa mi dakedy pa pa
Odpovedať
Ahojte baby! Sunny, tvoj malý je už riadny chlapisko a veľký fešák ;-) .
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte. chcem sa len opýtať co bude s tým stretkom na bud. piatok? pisala aj mirka ze ak by bolo vo zvolene tak by prisla. tak sa vyjadrite k piatku 12.10. :-) sup sup :-D
Odpovedať
lucka ja by som prisla ale ak bude tu v UK :-D ako sa mate s Lukim? Uz planujete druhe? Zunka dakujem,chlapisko veru ma byt po kom,nebude on take tenke tintitko,ale velky chlop :-D Hlavne nech je zdravucky... Ty sa mas ako? Ako z muzikom? Teraz by si sa mi tu zisla.,potrebujem tortu pre maleho na 2 narodky,a tu ju len musim kupit zo supermarketu,lebo domace velmi nikto nerobi a kto aj robi tak jaaaaaaj ta cena 8-( No a ja na pecenie velmi nie som,varenie hej ,ale cesta to nerada miesam,a nemam ani potrebne naradie :-D Inak akurat ranajkujem a citam Novy Cas ,to je co? sice z 30.08.07 ale pre mna ako novy ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte .... lucka, buduci piatok by som mala byt v ZV, a o kolkej by to bolo??? este neviem ci prideme v piatok vecer, alebo uz vo stvrtok ... cize somnou mozte ratat na 50% ;-) sunny,teeeeeeeeeda sa mas novy cas z 30.8.07 :-D :-D
Odpovedať
dora ,nazdar ako ? ja viem to je iny luxis co? som bola vcera kamosku pozret,a nechtiac sme stiahli 2 flasky vinka tak mi aj ten Novy cas dala :-D som prisla domov asi o 1 rano :-p sla som peso lebo ta kamoska byva 8 min odomna ,ale ta zima co bola to ako december ,vsade hlma,nikoho nikde ...brrr teraz som daka prechladnuta,maly sa v noci par krat zobudil a to nemam rada po tom vine ,som myslela ze zomrem 8-( ale uz je ok,ranajky,tepla kava a novy cas robia zazraky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no sunny teeeeeeeeeeda ... 2flase vina... :-D :-D ale nie je raz za cas treba aj to ;-) aj ja si obcas dam pohar vinka .. myslim ze mne by nepomohol ani svaty pater, keby mi uz raz bolo zle od alkoholu tak by som si musela pekne vytrpet cely den ... koli tomu nejak casto nepijem a ked si uz dam 2krat do roka, tak teda poriadne.. naposledy minulorocne vianoce.. a to som bola u svokrovcov, ale nesla som k nim az kym som nemala zaludok uplne prazdny, neviem si predstavit ze by som im nieco obzvracala :-D :-D no a teraz mi opica pekne dlho nehrozi, teda ak nebudem kojit, tak mozno aj hrozi :-D :-D
Odpovedať
tak vianoce je pekny sviatok dat sa do lusku :-D ,ja sa zas mam problem opit,aj po tych 2 flasiach (teda 1 na os) som nebola opita,i ked som to citila v hlave nebolo mi zle,az na to som sla spat o pol 1 a maly sa zobudil okolo 3 cize som mala 1,5 hod. tvrdeho spanklu a potom sok,kym som sa dopravila do jeho izby to bola hroza ,mi slo hlavu roztrhnut a som bola dizzy no uz to mam za sebou ....teraz trochu na cerstvy vzduch a vecer college ...to bude sranda :-N no ty budes veru abstinovat kym budes kojit,ale zas maly poharik vinka ci piva neuskodi ...podla mna ved co si pamatam ty si aj tak nepila skoro vobec.....
Odpovedať
Profilova fotka
myslim ze ten cerstvy vzduch je velmi dobry napad, dokaze zazraky .. ja sa asi tiez idem von prejst .. mala mi dost tlaci na pluca, tak sa mi zle dycha a hlavne ked sedim, a kedze moja praca je sedava, tak mam problem s dychanim (este ze mam zlateho sefa a fakt toleruje to ze som tehotna a vytvara podmienky na to aby som sa dobre citila ) vsak aj ja si myslim ze pohar vinka alebo male pivko neuskodia a presne ako vravis, nejak extra som nepila, to koli tym stavom co mam aj z dvoch poharov vina, takze ako som uz pisala ked pijem tak poriadne do kolien, nech viem z coho mi je spatne :-D :-D ale to sa stane tak 2krat do roka ..
Odpovedať
dora tak to mas super ze mas takeho sefa,vela bab prave zo zamestnavatelom mavaju troubles |-| tu je dnes tak krasne,takuto slnecnu suchu jesen mam rada,len do kedy tak bude..... a ako u nas?
Odpovedať
Profilova fotka
veru sunny, mam perfektneho sefa, vsak mi aj za nim bude smutno, pochybujem ze este niekedy takeho budem mat .. u nas je pekne, dnes sice pofukuje trosku vetrik ale nie je to take hrozne, inac cely tyzden bolo krasne, ukazkove pocasie .. okolo 20stupnov.. takato by mohla byt aj cela zima :-D
Odpovedať
dora ,ved mozno po materskej sa tam vratis,ved ako hovoris bytovu otazku nemas vyriesenu tak nikdy nevis,....mozno kym budes na materskej chod byvat domov ,niekedy travnica,zatial nech muz daco setri a po dakych 2 rokov ,pokym nebude druhe mimi mozte ist zas do Blavy a mozno ta aj sef naspat zobere....ved sama uvidis co je pre vas naj. veru aj ja by som brala takuto zimu,suchy a slnecnu aj jar ,a leto horuuuuce 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
sunny, vsak mi povedal ze nech poviem ci sa chcem vratit, ze to nie je problem, ale potrebuje to vediet teraz, lebo mi nahradu za mna zobral len na zaskok kym ja budem na materskej .. a to treba povedat dopredu .. takze tak to je .. no uvidime co bude, nechame sa prekvapit ... :-D a inac ty ako v praci???
Odpovedať
ja v praci ok,nic special ale da sa,ale ak by prislo daco lepsie hned vymenim ;-) najhorsie je ze robim kazdy druhy viken,neznasam robit vikendy,to chcem byt z muzom a zmalym a nie v praci do pol 4,takze stale pokukavam po niecom inom. Ved sefko musi pochopit,ze sa neda povedat teraz ci ostanes na materksej rok,dva ci pat....ale,je dobre ze ti dal taku moznost vyberu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. Ja dnes určite nie - som nejaká chorá, tak sa teškám do postieľky :-( .
Odpovedať
Profilova fotka
moni to je az ten dalsi piatok. ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?