Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!
- Sponzor fóra
Dobre ranko kocky.,jaj aka som dobre vyspata maly mi doprial do 9 a nezobudil sa ani raz v noci
Inak Dora uz mam letenky kupene ,vcera som si ich rezervovala takze prideme 28.januara a odchadzame 5 februara- cize 8 dni ,aj tak to bude cela muzova dovolenka a mne este 1 den ostane do aprila,ale aj tak chcem zmenit robotu ,idem si dnes po prihlasku do kiddicare,lebo postavili jedno blizko pri nas ,take obrovske a platovo je to to iste co som mala doteraz ,takze nie nizsie ale vyhoda je ,ze tam mozem ist peso -je to asi 10-15 min. a nemusime sa rozvazat z muzom z jednym autom,cize aj benzin usetrime....no ale este ma nezobrali
Fuuu vcera celu noc prsalo ,a ja som samozrejme mala pradlo vonku,no ale dnes vyzera slnecno tak to ideme vyuzit a sup na prechadzu
Lucka aku oslavu?17. okt 2007- 17. okt 2007
- Sponzor fóra
ahojte dievcata .. takze my mame tie hnusne gluko testy za sebou, poviem vam riadny humus .. ale dalo sa to vydrzat .. horsie to bolo s tym ze som bola hladnaaaaaaaaa nemohla som nic jest ..
mali sme aj poradnu a zatial nerodim, ale musim ist na interne vysetrenie ze ci je vsetko ok, lebo nevladzem dychat... no verim tomu ze je to len preto, ze mi mala tlaci na branicu .. inac vsetko vyzera ok ..
vydrzte uz s tym stretkom na mna kym nebudem v zv, na matersku nastupujem od konca novembra, takze do zv pridem hned prvy decembrovy tyzden, takze potom vymyslime nejake stretko, v ramci vianocnych nakupov, teda pevne verim, ze sa este dogulam
sunny, myslim ze lucka ide oslavovat lukaskove meninky, zajtra bude mat...
a to je super ze pridete na konci januara, inac odchadzate na moje narodky, takze to este stihneme oslavit aj narodenie malickej aj narodeniny starej ..pozerala som fotky na MK z oslavy, to muselo byt kopec zabavy a tie dobroty na tom stole ... mnaaaaaaam
17. okt 2007ahoj kodada.. presne taky vyznam ma starejsi robi atmosku a program a usporiaduva to tam, by som povedala ze taky mali organizator, aby nemuseli v den svadby svadobní rodiacia alebo mladomanzelia dohliadat na vsetko .. neviem si predstavit svadbu bez starejsieho, podla mna to nema smrnc .. mam niekde aj cislo na Kutika, len ho musim pohladat, ak chces poslem ti ho potom do IP ...
17. okt 2007no dori to ti nezavidim s tymi testami a s tym dychanim....ale uz to vydrzis,ved uz to mas za par
no super jasne to oslavime vsetko aj narodenie malej,tvoje narodky vianoce a silvester - ze 4 v jednom
povedz potom aj sise,nech pride vtedy do ZV ,ale ja jej to este dakedy napisem.
Len potom aby si neprenasala dlho ,plus pobyt na porodnici,lebo ked pridem uz aby si bola fitinak si velmi zlata na tych novych fotkach,sisa vravela ze si bola u kadernicky,v jej albume to lepsie vydno.,tak chvalim
jaj hej lucka spominala ,ze luki ma meninky ,no to je mile...inak sa mi zda ze aj moj ma dakedy teraz,musim to skontrolovat i ked tu sa meniny neoslavuju aspon by som mu daku cokoladku dala17. okt 2007Cawte.
Dadka, ano mala som v Centrume a vyzdobu nam zabezpecovala Monika23, a bola kraaaasna.
My sme mali starejsieho Vladka Poliaka, bol skvely, vsetci ho chvalili. Je to riadna drzka a navyse robi aj DJ, takze vlastne mas 2v1 a to ta vyjde vzdy lacnejsie ako calovat 2 osoby. A ak budes xciet aj zivu kapelu, ta tu ti viem tiez dohodit za rozumnu "cenu"... ak sa to da nazvat cenou. Mile rada pomozem
. Ked budes cokolvek xciet kludne napis do ip a ja ti kontaktiky poposielam... jo?
Byvate na Nive? Janika tvojho som uz riadne davno nevidela. Este stale robi tam kde predtym?17. okt 2007len posielajte, vsetky mi kontakty posielajte
starejsi, kameraman, kvetinarstvo, kontak na pecenie tych malych medovnickov . . a mohla by som pokracovat.
Dnes idem za fotografkou p. Halajovou (mala ju asi kazda z vas), okrem nej a DJ-a nemam nic iste, od zajtra sa ide natvrdo makat, slubujem!!!
Petka: ta kapela hrala aku hudbu? ludovu alebo mix? Ja ludovky nemusim
Ivka: informacii nikdy nie je dost. A uz som si spomenula kto si. Sona ta na skole casto spominala, uvedomila som si to az podla priezviska
Pomoc prijimam velmi rada. Inak, velmi sa mi paci toto forum, ze ste tu ostali aj tie vidate, ze sa stretavate a tak ...17. okt 2007sunny, neboj sa do 28.januara, budeme z porodnice urcite doma, aj keby neviem co sa malo diat
no to je jasne ze si aj Siska naplanuje vikend tak aby bola v zv ..
to mozem kludne odpovedat za nu, lebo aj ona sa s vami chce velmi stretnut... dakujeeem za pochvalu, aj ja som spokojna aj s farbou aj so strihom.. vlastne este sa nestalo aby som bola nespokojna s mojou kadernickou, je fakt super .. musim si ale niekde poklopat ... (klop, klop)
ivka, aj mna tesi ze malicka je ok .. aj teraz kopcuje o dusu .. poviem ti ze niekde to uz poriadne zaboli ...ale radsej nech kope ako keby nemala .. ked nahodou dlhsie nekope, tak mam stresy ze ci je vsetko ok ...
kodada, veruze Gabiku Halajovu sme mali vsetky ako fotografku je to fotografka s "F" aj teraz sa idem dat k nej fotit aj s bruskom a aj so Sintiou a jej Jakubkom ..17. okt 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
iwuskaaa (uz na 45) dakujem za pochvalu.
Uz mam nachystane voci co chcem pofotit, robila som male predsvadobne nakupy dekoracie. Len dufam ze nakoniec restika ktoru si vyberiem, bude robit dekoraciu sama . Hadam ich v pondelok nahodim.