Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!
- Sponzor fóra
Babyyyyyy, Janka je už maminka
. Tobiasko sa narodil v noci a váži asi 4 kg. No volal mi manžel, že mu volal Jankin manžel, tak viete ako chlapi. Na také dôležité veci sa nepýtajú
.
Janke a Tobiaskovi prajeme veľa veľa zdravíčka a nech si na seba veľmi rýchlo zvyknú. Nech sa im daríííí. Keď budem vedieť viac, ozvem sa
21. sep 2007jeee janka gratulujem k Tobiaskovi,teda to musi byt riadny chlapisko,taka vaaaaha wow
zunka a ty sa ako mas? ako pozeram,stale vypekas,nech sa ti dari...ja bohuzial na pecenie nie som,ja radsej vyvaram,neznasam totiz robit cesto,ale dokoracia by ma asi bavila.Ty by si si mala otvorit biznis ...
ja dnes zacinam na 13.00 ....tak len upratujem a varim,zachvilu su tu nasi tak sa uz neviem dockat.Len sa este neviem zo segrou dohodnut kedy budu u nas a kedy u nich ....musia sa rozpolit21. sep 2007- Sponzor fóra
Hej, hej ja viem.
Ozaj babenky, ked nas je tu takto pozehnane dnes... co s tou stretavkou?
Ludia ja trubka unavena som vcera v robote spravila na hracom automate manko 300,- do zadku. Riadne som na seba nastvana, ako som mohla zabudnut vypnut nahraty stroj a daky blbec mi to vytiahol... porazi ma!
21. sep 2007No asi budem musiet vycalovat... bolo by to fer. To ze som vymleta, ked som unavena nie je ospravedlnenie
Tak som o tri kilecka lahsia
... a mozem ist zase zarezavat.
Keby sme sa stretli teraz 28.9. dalo by sa? Je to piatok. Ja mam sice prax, ale to poobede budeme koncit... ci je to skoro?21. sep 2007No mne by to skôr vyhovovalo prvý októbrový týždeň. Budúci týždeň mám stretko zo spolužiačkami z VŠ, ale v stredu a neviem, či by to môj manžel zniesol dva dni v týždni akciu
.
Takže komu to vyhovuje prvý októbrový a deň?
Ináč, včera som v DT stretla Mirku s Natálkou. Taká je krááásna. Zlatučkááá
21. sep 2007petus, dnes som zacala 24tt, takze uz to mam za polovicou..termin mam na 15.januára, ale neviem preco mam taky pocit ze to bude skor ... ale to aj lucka si myslela a nakoniec sa lukasko narodil tyzden pozadu ...
no mne by to stretnutie vyhovovalo viac toho 28.9, ten dalsi vikend zostavam v BA ....21. sep 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
Monika, ďakujem Ti krásne. Som rada, že fotky majú taký ohlas aký majú
. Ty máš ako Monika? Do školičky kedy nastupuješ? Budem Ti držať palce, nech to zvládaš ľavou zadnou
, ale o tom niet pochýb, Ty si šikuľka
.

Zunka, veru veru aj my chceme vidieť, aby sme mohli Tvoje služby v prípade potreby využiť