Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!
- Sponzor fóra
Dobré ránko
. Mirka aj Tebe krásny týždeň. Ach jaj, či nemám rada pondelky
.
Baby....asi ma zabijete......Práve som sa dozvedela, že z roboty máme v piatok záver roka
a ja tam musím byť, lebo som tu v podstate "nová" a mám "dôležitú funkciu"
. Mňa to taaaaak veeeeeľmi mrzííííí
. Ale ak by ste to pretiahli, tak prídem aj o polnoci
. No ale mamičky si to budú môcť ťažko dovoliť. Prečo keď si ja niečo naplánujem, niečo do toho musí prísť?!
10. dec 2007ahoj Iwka,
to vacsinou tak byva, ze ked ma clovek nieco naplanovane niekolko tyzdnov popredu, tak mu do toho nieco vbehne.
no ja na Teba do polnoci urcite nebudem moct cakat, co ma ozaj mrziale vsak to hadam nebude posledne stretko
a ked budes mat babiku, tak mozeme po detve s luckou aj jankou spolu kocikovat
10. dec 2007Ivi, vies mi poslat aspon svadobne DVD?
Uz som sa nakontaktovala aj na kameramanov - Galla a Vaca. Ceny su porovnatelne, len by som este chcela vidiet aj ich pracu. Tak ak ma niektora z Vas co idu na stretko v piatok, DVD od niektoreho z nich, pripadne pozna este niekoho lepsieho a nebude Vas to velmi zatazovat, pozicate mi vase sv. DVD-cka?11. dec 2007- Sponzor fóra
preventivne mam na piatok na cely den zahlasenu dovolenku
1.) zacinam doktorom
2.) vybavovackami v meste
3.) navsteva svadobnych salonov - vyber siat a svadobnej vesty pre zenicha (len ako bez neho) - treba vobec vestu???
4.) navsteva kamosky, resp. dvoch
5.) stretko z babami z fora ....
mam to uz celkom dobre rozplanovanelen ci na stretko nepridem takto
11. dec 2007ahojte. dadi dakujem za info ohladom kalendarov. my sme mali vaca tak ti moze doniest dvd-cko. podla mna je vaco naj kameraman ale to asi kazda povie na toho co ho mala. kamaratka mala galla tak mozem porovnavat ale mne sa vacova praca paci viac.
ja mam taký preplnený týzden ze tiez budem na tretku asi. ale strasne sa tesiiim.
a s ivkou sa nebaviiim. ved pockaj ked ta stretnem iva jedna.11. dec 2007Luckaaaa, prečo si na mňa zlá
. Ja za to nemôžem, keď sa idú o mňa potrhať
.
A Ty máš aký týždeň, čo vybavuješ? Vidím, že máš toho tiež dosť.
Dadi, no super to máš naplánované, no neviem, či si nepočítala s jednou hodinou ako s dvomi. No neviem, či by som riskovala kúpiť vestu bez drahého. Alebo si ho dobre pomeraj
12. dec 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
Dadi, určite, ja som dnes riadne vyšťavená
...a to počasie, brr. A rameno ma bolí ešte ku tomu...asi preto, že chcem umývať okná