Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiez vcera po robote riadne zamakala na riadeni, doriadila som tu prestahovanu izbu nakomplet
Odpovedať
Profilova fotka
Dadi a Vy idete kde bývať po svadbe? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
zatial zostavame u mojich rodicov na D. Nive, z nasich oficialnych vyplatnych pasok nam uver nedaju ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
Cawte babule. Som vas konecne docitala :-p ... mam pokazeny net zase doma, ta len v skole mozem pozret :-| . Aj ja sa uz velmi tesim na stretko... juchuuu! Dadka aj ja ti mozem doniest dvd, ale nemam ani jedneho z tych kameramanov :-N Iwusik, ta sa zase nenahmatame :-D ... teda! Ta nabuduce ;-) Dorka dvd ti vcera mangel zabudol zobrat, ked siel k vam, ale uz ho ma nachystane na piatok, abo prides??? Mam ti ho doniest na stretko? Ako xces... Bo Juli vravel, ze s Radkom je dohodnuty zase na piatok, ta ti ho moze zobrat aj on, ak by sa ti ho nexcelo nosit =-)
Odpovedať
Profilova fotka
Peti, ahoj ;-) Lucka, prajem Ti krásne meniny, veľa veľa zdravia, šťastia, lásky a pohody v kruhu svojej rodinky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Petka aj tvoje DVD mi dones, aspon si pozriem pracu starejsieho, ked ze ho mame rovnakeho
Odpovedať
Profilova fotka
ozaj, dnes je Lucie, tak vsetko naj k meninam Lucka
Odpovedať
Ahojte kocky, Lucka vsetko najlepsie Ti aj ja prajem,pekne oslav meniny.... :-) Jaj tu je riadna kosa,muz akurat ide do prace a bere maleho do skolky ,ja mam este hodinku doma,ale vam poviem mame riadne zamrznute auto,vsetko biele,ale neni to sneh je to namraza :-D ako u nas?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :-) Lucia všetko najlepšie x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Sunny a tu je krásne, svieti slniečko x-) . Asi prichádza jar :-D Lucka už určite oslavuje a popíja :-p :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Kočky no ako ste dopadli v piatok? Ako bolo? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Iwuš, ....Aj my sme mali v piatok stretko v BB, bolo nás síce málo iba Ja, Katka M., Stanka D., Lenka, Lucia B. trošku sme poklebetili aaj na punč sme išli...a tebe ako dopadla akcia? Kedy sa sťahujete?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Saška, ahoj...no v celku fajn. A kedy je ďalšie stretko? :-D Na to by som už išla x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ivka, ďalšie stretko by malo byť začiatkom januára...ešte kým Katka odíde do Írska! Takže nejako týždeň od 2.1 - 4.1.!!! To sa ti hádam podarí prísť!
Odpovedať
Profilova fotka
:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Jasné, budem sa snažiť. Už bude kľudnejšie aj u nás doma, aj v práci x-) ... Sťahovali sme cez víkend, no ešte posteľ zložiť, kuchynskú linku...čakáme na vstavanú skriňu. Ostatné už je zariadené no bez doplnkov, tie chcem všetky do jedného umývať, samozrejme to čo umývateľné je :-D . No najviac sa mi nechce všetko triediť a ukladať na svoje miesto :-S 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj Ivi, budes mat tento tyzden cestu do ZV?
Odpovedať
Ivka,tak gratulujem ku kompletnemu hniezdocku :-) Takze krasne to vyslo, vianoce vo svojom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
To je supeer! Určite to boli zhony...takéto sťahovanie na poslednú chvíľu pred sviatkami...no budete už v novom a môžete si vychutnávať Vianočnú atmošku... ;-) Aj nám doviezli minulý týždeň vo štvrtok vstavanú skriňu do chodby... Ivka ako sa zmenšia tie fotky?
Odpovedať
Profilova fotka
Dadi, možno zajtra, počítam s tým na 50%, že by to mohlo zajtra byť ;-) Janka, ďakujem ;-) , no nebude to určite všetko na komplet. Musela by som ťahať aj nočné :-D . Ak by bola zajtra skriňa a kuchyňa, tak aj áno, ale tej skrini veľmi neverím :-| ... Saška....klikni ľavým tlačítkom myši na fotku, ktorú chceš zmenšiť, ale neotváraj ju...daj upraviť...potom obrázok...potom roztáhnout či skosit a dam budeš mať 100%, tak to prepíš na 50% a je to ;-) ...ja som sa to tiež naučila len nedávno a hneď mi to išlo, tak sa neboj :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby!Kde ste všetky? Žijete vôbec? Pečiete, upratujete? Ja nič - tento rok - ale hádam ešte čo to stihnem - cez víkend..A ako bolo na stretku?Dúfam, ze budú aj nejaké fotočky x-) . Aj ste skúsili z vianocného puncu :-D ?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Moni, ja uz mam poctivo napecene, este grilaz a suhajdy a rumove gulky a budem kompletna. Ja som si nedala punc ale varenu medovinku s mojimi kamoskami. Joj bola super, take na zahriatie. Na stretku bolo super, konecne som sa stretla so svojou fotografkou, lebo sme sa este vobec nestretli ;-). Boli sme v palacinkarni. Fotky asi nebudu, sice som mala fotak v kabelke (bola som si skusat svadobne saty a fotiala sa v nich), ale nenapadlo mi ho vytiahnut 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Monika, my žijeme, len čo Ty? :-) Ako sa Ti páči a darí v škole? Vraj si mala skúšku, Katka ma informuje :-D S Luckou sme sa bavili minule, že by si mohla navrhnúť termín stretka Ty a my sa prispôsobíme. Aby sme sa stretli ako za mladi :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Dada a čo šaty? Vybraté?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babenky ako sa mávate ako bolo na stretku? ;-) Pridala som do albumu foto Tobiaska fotila nás Gabika ( fotky su u nás v byte lebo sme sa fotili v utorok a vo štvrtok sme šli na operáciu tak sme nechceli aby drobec ochorel ale aj tak su prekrásne) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
janka pozarala som si práve foto a su fakt super. panecku malý je uz velký chlapik. x-) ale zlatunky je. ale aj ty si aka kocka tss tss tss. ;-) monika foto nebude lebo ma ani nenapadlo zobrat fotak. :-( ale bolo dobre skoda ze si neprisla. ja tiez momentalne nejak nic nestiham. neviem co tento rok so mnou je ale je to hruza. vsetko robim na behu. to bude asi tým mojim malým čudom. ze sa venujem hlavne jemu a potom toho vela nestiham. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Lucka, ty to máš ospravedlnené. Nikto sa na teba nebude hnevať, že nestíhaš ;-) . Idem pozriet na "koňa" Tobiaska - ale viem, že fotky budú určite nádherné. Kodada, ty si nejaká aktívna, tak dobehni aj mne niečo porobiť.. :-D No!! A musím Vás vyhrešiť! Vidieť, že na stretku som chýbala ja alebo Zunka! Ale s Gabikou byť a nefotiť!!! No baby!! Budeme to musieť asi naozaj zopakovať - ale už sa to asi nestihne, kým je Dora "celá". Iwka, skúšky boli - už 3 a začiatkom januára ma čaká ďalších 7 :-( ...
Odpovedať
Profilova fotka
Krásne bábätko! A ta slinka, co mu tiekla... no na zjedenie.. Jajuš, ale tato sa nezaprie - Tobiasko je celý otec. A z teba aká krásne mamina! Wau - klobúk dolu!!
Odpovedať
Profilova fotka
Janka, úúúúúúžasnééééé, to maminkovanie Ti prospieva ;-) x-) . Dúfam, že ste už zdravotne fit ;-) Monika, to nevadí, tak príde už bz bruška :-D , hlavne, že príde, no nie? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte zienky, tak hlasim sa este 2v1.. len nejak sem nestiham chodit... som myslela ze si prve dni na materskej a este bez malickej oddychnem, ale to sa u nasich neda... moj ocino stale nieco vymysla, takze teraz par dni pred vianocami nam prisli namontovat pec na drevo.. lebo mojmu ocinovi nestaci plynove kurenie a krb, tak musime mat este pec ... takze to co sme s mamou v pondelok poriadili, nas caka znovu, vyzera to tu akoby buchla bomba .. okrem toho som bola v poradni, odtial ma poslali na interne vysetrenie, u zubarky som tiez bola... takze riadny frmol .. ani si nestiham uvedomovat, ze kazdu chvilu mozem ist rodit ... a cudujem sa sama sebe ze vladzem este tak makat a hlavne behat po schodoch hore dole ... ;-) tak to je jasne ze si stretko znovu zopakujume a vobec nebude vadit ze ja uz nebudem mat brusko.. tie co ste ma nevideli, donesiem vam ukazat fotku ... :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?