Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
monika, idem rodit vo zvolene, vlastne uz som aj prestahovana u nasich .. uvidime ako manzel v novej praci a podla toho sa potom budeme zariadovat, ale zatial sme vo zvolene ... jajus, dakujem za podporu, musim to zvladnut nic ine mi neostava, len ma to trosku bude mrziet, ak to nestihne lebo viem za chce byt velmi pri porode ... no uvidime ako to vsetko dopadne, hlavne aby bola malinka zdravucka a vsetko dobre dopadlo ...
Odpovedať
Profilova fotka
Dorka, možno sa stretneš s mojou kamoškou a birmovnou mamou, tá má dnes termín, no malej sa ako si nechce von :-| . Tak keď prídem pozrieť ju, tak dúfam, že už tam budeš aj ty ;-)
Odpovedať
Ahojte baby z Detvy ;-) Ja by som sa chcela opytat na predmanzelske nauky v Detve, aj ked tato tema je vytvorena, ale takmer vsetky z Detvy sa nachadzate tu :-D Ako to prebieha na fare v Detve? So snubencom pracujeme v Bratislave a pocula som, ze nauky su u nas pocas tyzdna... ako ste to riesili vy? diky
Odpovedať
Profilova fotka
Vitaj Petocka, my sme boli na náuke v DT. Je tam šesť stretnutí, vždy iná téma s niekým iným. Bývalo to pondelky, o 18.30 h. na hodinku. Takže celkom v pohode, dalo sa :-) . Keď sme išli nahlásiť sobáš, dekan nám dal rozpis stretnutí a už je len na Vás, kedy pôjdete. My sme chodili od januára, takže v polovici februára sme mali už pokoj a išli sme už len na nácvik v pondelok pred svadbou ;-) No máte to skoro do roka a do dňa od nás :-D ... Krásne prípravy ;-) Dorka, tak ako? Si ešte tu, alebo neviete niekto info? x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte dievčatá, Dorka držíme palce, nech už máš maličkú čím skôr pri sebe x-) petocka: no ja Ti asi dobre poradim ;-) ja som tiež od Detvy a mala som tam aj sobáš- ale už žijem aj pracujem v BA - takže náuky som mala tu v BA - odporúčam Blumentál. Tam je veľmi zlatý farár a sú tu 4 stretnutia - tuším sa začína vždy prvý pondelok v mesiaci ;-) príp. ak máš záujem môžem ti poslať kontakt do IP :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babky, vsetko dobre v novom roku. Este som tu tohto roku nebola. Podla mojich info by mala byt Dorka este 2v1, cez sviatky som zistila ze najlepsi kamarat mojho nastavajuceho je jej bratranec.
Odpovedať
dobre ranko kocky, aj vy mate taku zimu brrr tu hrozne fuka a prsi vcera nam vykradli zahradu,presli cez branu a vylomili dvere na bude,kde mame zahradne nastroje a ukradli nam bycikel,mali sme tam 2 cisto nove kosacky a tie nechali ,zobrali len bycikel,raz pouzity za 200 libier,co je velka skoda,lebo som ho uz chcela pouzivat. Najhorsiej je ze neviem,kedy sa to stalo,lebo z domu na zahradu nevidim,musim zo zadu vyjs von ,a kedze je zima ,tam som tam uz dlho nebola.No hlavne,ze sa horsie nestalo. Dorka tak este 2v1.,no chuda....urcite to uz chces mat rychlo za sebou,drzim palceky,ved stale na teba myslim,ci uz .....tiez dufam,ze mala dorka uz bude na svete ked pridem,ale to urcite bude. Tak nech mas lahky porod,a vsetko dobre dopadne.
Odpovedať
Profilova fotka
to je mi luto tej kradeze, to boli asi nejake deti, ked ukradli len bike. zima? a to sunny asi nevies ze v okoli ZV vcera padal sneh, je ho tak 15 cm
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte zienky, stale 2v1, mojej princeznicke sa asi v brusku paci ... dufam ze si tam nezacala stavat dom ... ;-) ale uz mi to ide riadne na nervy .. lucka urcite vie o com hovorim, ona si tiez na svojho lukaska musela pockat ... ivka, vsak na teba mam tel.cislo, takze ty budes urcite medzi prvymi ktora bude vediet ze rodim .. takze potom nezabudni informovat aj ostatne dievcata oki??? ;-) dadi, veruze mas dobre informacie este stale som cela ... vsak na Dubku sa to tiez rychlo roznesie,takze urcite aj ty budes rychlo informovana ... monika, no tak to by bolo fajn, keby si stihla prist pozriet aj mna, by si zabila 2muchy jednou ranou, vsak uvidime kedy sa nasim babatkam bude chciet na svet.. ale vsak sa ani necudujem ze sa im nechce komu by sa chcelo do takej zimy ... :-) ale zato priroda je krasna taka zasnezena, len si neviem predstavit chodit po snehu s kocikom...to bude zabava ... som dnes rozmyslala ze si to odskusam.. len radsej to neriskujem tu na dedine by si to ludia mohli vselijako vysvetlit ... :-D sunny, tak to mi je luto co sa vam stalo .. veru aj ja dufam ze ked prides uz budem doma z porodnice ... ste vsetky zlate ze na nas myslite.. pevne verim ze zachvilu vam uz budem moct zvestovat tu najkrajsiu spravu na svete .. dakujem krasne ...
Odpovedať
zvalka: dakujem velmi kraaaaaaaaaasne, kontakt na toho zlateho pana farara tu v BA by ma potesil, lebo cez tyzden nikdy nie som v Detve :-( tak ak ta to neobtazuje, tak mi pls posli nanho kontakt v IP :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Inak cez sviatky som si trochu natrenovala, ako sa narychlo vybavuje svadba. Kamoske Mate som poskytla svoje kontakty a svadba je tuto sobotu. Tak mam neplanovane o program postarane. Len narychlo vymysliet co si obliect. :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Dorka budem sa tešiť každej info od Teba a jasné, že budem kočky informovať x-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahojte babule, kodaka asi mas pravdu ,ze to boli dake decka v puberte,ale chapes ze dvere z pantov vybrate a zamka neposkodena,no clovek uz nevie ako sa ma chranit.....na jar musime dat celu zahradu do poriadku,a namiesto brany dame braaaanisko ......dalsie vydavky no co uz. a to pocasie...no hned by som s vami menila za sniezik a vam poslem studeny vetor a mokry dazd :-D dorka len to uz vydrz,mala najlepsie vie kedy von.....ale ked jej chces pomoct len pekne chod na tu zasnezenu prechazdku a pohryzaj cerstvy ananas po ceste :-D a potom si s manzelikom zasexuj,a ak uz ani to nepomoze ,tak len cakat :-D ozaj a ten caj nepijes? lebo ja si myslim,ze mne pomohol,som rodila 2 dni pred terminom,a to som pila 2 salky denne asi tyzden ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
sunny akeho caju?
Odpovedať
caj z malinovych listov ......je pre tehotne ,ale moze sa pit az od 36 tt
Odpovedať
Profilova fotka
to vyvola skorsi porod?? to som teda netusila
Odpovedať
nie skorsi,ale skor aby zena neprenasala,a porodla na cas,je to prirodny caj,a je to lepsie ako vyvolavacka podla mna ....ale nie vzdy to pomoze,ale mne to pomohlo ;-) idem ja do mesta,popozerat vianocne vypredaje pa pa :-D
Odpovedať
Profilova fotka
papa, a kup nieco pekne pre seba aj pre mangela a synceka
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte. tak dorka asi ta nepotesim ale mne ten caj vobec nepomohol a to som ho pila poctivo kazdý den od 36tt. ale zase musim povedat ze mi zrejme pomohol pri zotavovani a aj pri porode. takze nieco to do seba ma. a tiez na mna nezaberal ananas ktoreho som zjedla na kila, umyvanie dlazky, chodenie po schodoch, hopsanie na fitlopte tepla vana a dokonca som muza donutila sexovat a tiez nic. :-D :-D :-D moj krpec tak bol tak zahniezdený ze ho netankovalo ani to ze mi odtiekla voda a vydurili ho z brucha az 2 vyvolavacky. :-D inak my sme od vcery chorkavý. mame sople. najhorsie co moze byt je pozerat sa ako malý trpí ze nemoze poriadne dýchat. a tie hysaky pri odsavani a kvapkani kvapiek ach jaj. ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
Lucka, tak nech sa Lukáško čím skôr vylieči ;-) Lucka a čaj si si kúpila, alebo si sušila malinové listy, alebo čerstvé? Sunny, nedráždi tými výpredajmi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ivka no snad sa rýchlo vylieci lebo dnes ho celý den vlacim na rukach a uz mam dost. :-p ani cikat nemozem lebo ked ho polozim tak rev. ten caj som kupila v lekarni. boli to uz nasusene listy a tie sa zalievali vodou.
Odpovedať
Profilova fotka
dadka, aj ty ides na svadbu Mate???aj ja by som rada sla, len uz sa na to asi moc necitim ... :-D teraz v rodine cakame tri babatka, takze kopec srandy .. druha sesterka ma termin na zaciatok februara a mata koncom aprila, takze babka nasich babatiek sa ma na co tesit ... :-p tak sa dobre zabavte na svadbe ... lucka, sice nepijem ten caj ale robim vsetko ostatne co by malo urychlit porod a nic, aj nasa princeznicka je v brusku tak zahniezdena, ze sa jej tam moc paci ... dufam ze sa lukasko rychlo vyzdravie, verim ze je to utrpenie sa pozerat aky je chory a nemozes mu pomoct .. inac aj na mna nieco zacit liezt sa citim strasne slaba a unavena .. ivka, hned ako to na mna pride, tak ti pisem aj v nocnych hodinach .. ok??? :-D sunny, ach tie vypredaje ti zavidim .. ;-) tak len pekne ponakupuj
Odpovedať
Profilova fotka
Dorka, jasné, aj v nočných hodinách, aby som mala čerstvé správy pre ostatné baby :-D . Kedy máš vlastne termín? Máš aj nejakého Dr. rezervovaného, alebo to necháš na náhodu? :-)
Odpovedať
jaj tak uz som spat,vela som toho nekupila,hlavne malemu auto a dvd ,za super ceny.A mam odlozene 2 hupacie hady,su za polovicne ceny,co je super,tie su pre 2 kamosky obe maju rocne deti a narodeniny v januari,tak mam darcek.No aspon sme si uzili jazdu autobusom,lebo maly zboznuje autobus,tam sa dal do reci s dakou babickou,ta bola cela rada,ze sa s nou niekto rozprava ,no bolo to mile,taka konverzacia typu look water,a babicka yes thats water...a takto zo vsetkym ,digger,house,car,light,puschair....no sranda. No idem ja rychlo daco varit,maly este nemal obed oooooooo Dorka tak vas ale bude v rodine,tolko babetiek....no len sa ty pekne ponahlaj aby sme sa videli,nie ze ked pridem este budes na porodnici xi xi...lebo moja mama ma potom dovolenku,ked pridem tak aby ta stihla
Odpovedať
Profilova fotka
Sunny, no muselo to byť milé, ten rozhovor :-) . Tvoja mamina robí na pôrodnici? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ano Dorka, ideme na svadbu Mati. Snubenec ju ide viest na svadbu. Dufam ze sa dobre zabavime a vsetko dobre dopadne, ked to bude takto narychlo. Poznam aj Dasu H. asi myslis tu ako dalsiu sesterku, ze? Ta ma uz tiez poriadne velke brucho. Dubove je male, uz tam poznam vacsinu ludi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Lucka ako Lukáškovi odsávaš soplíky. My sme kupili tu odsávačku na vysávač je to super vec. My sa trochu trápime so soplíkmy už od tej našej operácie je to asi mesiac. Nema nejak vela len pred kupanim mu odsajem ale v noci ma zapchaty noštek :-( a neda sa mu dýchať kedže kojim tak mu trošku streknem mliečko. Ale potom pri dalšom papani mu musim dať kvapky no bojim sa aby sa mu nejak nepokazila sliznica ked používame kvapky.
Odpovedať
Profilova fotka
janka ja nemam vysavac takze mam tu odsavacku na baterky. no myslim ze ta na vysavac by bola lepsia ale smola. ja mu tiez davam kvapky nasivin pre male deti a aj nivea sprej do nosa. tie kvapky pouzivam len 3 krát denne a tu morsku sol nivea asi 6 krát za den. aj po odsavani mu ju streknem aby sa mu nevysusila sliznica. a je to urcene na ulahcenie dýchania ked ma zapchatý nostek a nemusim mu davat kvapky.
Odpovedať
Profilova fotka
inak tuto noc utz prespal celu takze nam to asi zacina ustupovat. klop klop klop. snad mu to nespadne na priedusky ale preventívne mu davam aj fenistil.
Odpovedať
Profilova fotka
Cawte babule. Ja este stale nemam doma funkcny net, ta som dnes len tak provizorne v internet kafe...bjove podmienky :-| . Tak Matka to zobrala takto hopom??? waw :-D Ta ze gratulujem, ak s nou budete, ja asi tak skoro ee... som ju strasnedavno nevidela. A Mirko je doma z talianska??? Dorka, ta ako? Radko nevola a nevola.... este v celku? ;-) Monika ako dopadla skuska ? Nevsimla som si, ci si o nej pisala... Petka ma uz teraz termin, som ju videla naposledy, ked koncila v MS a to uz mala krasne brusko. x-) Inak stastny novy rok!!! :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?