Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
:-D to vstavas tak skoro? fuj nezavidim. :-S lukasko doteraz lozil a plazil sa po detskej kým mama bola za PC ale uz zacal byt az prílis akcný a zdrhal mi do obyvky tak som ho presunula do choditka. jej a práve mi v ustach doniesol z obyvky moj mobil ]-( :-D to je cert malý.normalne na nom vidim ze len tak ciha co by kde vysrstil. akurat mi zvesiava ponozky z radiatora. :-D
Môj zlatý, viem si ho živo predstaviť :-D . Aspoň Ti ušetrí čas, nemusíš tie ponožky dávať dole Ty :-N
Keď idem busom, vstávam o pol a keď autom tak o trištvrte na šesť 8-( .
Dnes ma prvý krát páli záha, lebo ja múdra som si dala na raňajky sušené marhule ]-(
teda tak to ti poveim ze ked uz budes tak tesne pred materskou tak to vstavanie ta bude riadne ubijat. aspon mna strasne. no hej usetri cas. jasne. budem ich zbierat zo zeme. ]-( :-D o taku hodku pojde spat tak sa aj celkom tesim na ten bozsky klud co asopn na chvilu nastane. :-D
ahojte tak my spinkáme tak ten božský klud u nás práve nastal :-D dnes sme mali hroznu noc som unavená skoro nič som nespala 8-(
ivka mne pomáhli jablka na pálenie záhy jedla som ich na kila (v teple ma aj osviežili)
mocca ty si tehulka (v koľkom týždni)ospravedlnujem sa ja som to postrehla až teraz, zo srdiečka vám gratulujem a prajem všetko dobre takto dodatočne hambím sa |-| ale zrejme ked si to oznámila dlhšie som tu nebola
Janka, Lucka, už som zjedla aj jablko, ale zdá sa mi, že mi je ešte horšie. A mlieko nemám po ruke ani suchý chlieb :-|
Janka a čo bolo Tobinkovi? :-S Nemal spania?
no my sme už hore ]-( to teda ale hrozne dlho spal ivka neviem večer mi zaspal pri papani ( a mám dojem že ked zaspi pri jedle akoby ani nejedol neviem kde mu to potom spadne :-N )ale spapal 230ml :-N no hore už bol o pol 11 skoro ma švihlo musela som mu dať jesť spráskal 150ml a potom mrnkal o pol3 dala som ho ku sebe a vydržal do pol 4 a zase papal 150ml potom vstal o pol 7 a jedol až o pol 9 ale len 70ml. No musim sa mu venovať lebo tu mrnči :-D to bude ale zasa deň :-N
janka a myslis ze je aj hladny zakazdým ked vstane? ci by ti nezaspal keby si mu nedala papat? lebo aj moj niekedy vstava v noci ale nie pre hlad. proste vstane dam mu cumel a zaspi
caute kocky,
moca gratulujem ani ja som nevedela,ze si v tehu ...super novinka,nech vsetko ide ako po masle ;-)
jajus,lucka...s tym papanim v noci,kazde babo je ine,moj spal od prvych mesiacov celu noc a Sintiin sa stale 2,3 krat v noci budi na papanie,tiez je uz z toho unavena ,ale co ma robit,ked place?A to maly Jakubko ma 7 mesiacov.Treba byt trpezlivy,a vyskusat dake finty,na kazdeho plati nieco ine.Mi sme boli asi par dni tvrdy,maleho sme nechali plakat dost dlho a on potom zaspal.Odvtedy ,len vynimocnme budenie,vacsinou spi ukazkovo.
Jajus,na palenie zahy su tabletky Rennie,som si ista ze tie ti zaberu,ja som ich brala cele tehotenstvo....je to v podstate krieda z mentolovou prichutou :-D ....vyskusaj ,myslim,ze ich budu mat v nasich lekarnach.
Tak u nas je slnecno?
Tu je zima,a fuuuka..brrr ...ja som chora,aj maly to uz chyta,ale idem na poobede do prace,tak som zvedava ako to zvladnem 8-(
Janka, je celkom príjemne, ale fúka vietok. Aspoň tu v PPS-ke. Som v práci. Keby som bola doma, som u Teba každý druhý deň :-D . Zbierala by som rozumy :-D
Sunny, to mňa páli záha, nie Janku :-D . No už mi dala kolegyňa mlieko, je mi už celkom fajn, ale robí mi šarapatu v bruchu :-D
Sunny, veď ja nič :-N .
Uzv mám v pondelok, už sa neviem dočkať x-) x-) x-) . Tak pomaly mi idú tieto dni, práve preto, že sa teším. Ale víkend je rýchly, tak pondelok je predo dvermi :-)
No, ja som ho videla aj v 6tt, ale to bola mini bodka iba :-) . A teraz už budem vidieť určite oveľa viac x-) . No jasné, ideme obaja :-) .
Ináč, mne nechutí sladké a už počúvam od iných reči typu: to bude chlapec, keď ti nechutí sladké :-D . Aké máte skúsenosti Vy, keď máte chalanov? :-N
iwus co sa toho sladkeho tyka,ja ani neviem ,mne stale chutilo sladke i pred porodom i pred tehotenstvom,i po nom :-D ..a mam chlopa...ale mne chutilo hadam vsetko....akurat mi niektore veci smrdeli,napriklad niekedy maso,alebo ryby.
Podla mna viac sa to vyplna podla tvaru bruska.Mne aj kamoskam ktore maju chalanov ,sa to vyplnilo,ze sme mali bruska viac v predu ,a nie po sirke....a mali sme chalanov.Ale asi je to indivudalne,ty mas stastie,ze ti to doma povie doktorka zadarmo.Tu sa za to plati,a som si veru rozmyslela,ci sa za to zaplatim,alebo kupim novy kocik...a vyhral kocik samozrejme....ono to je jedno ci je to baba,alebo chalan,ja som len chcela vediet kvoli vybave a vyberu mena.
ivka ja som sladkeho za cele tehu pozrala ako za celý zivot a mam chlopa. ja týmto reciam absolutne neverim. a fakt ide aj stanci na sono s tebou? teraz uz budete vidiet krásne babatko na sone. ja mam foto z 12tt a tam uz je maleho pekne vidiet. uz je to ako kompletný minicloviecik x-) x-) x-)
my sme asi v 7 mesiaci prestali davat papat v noci. jednu noc som dala caj a potom na druhu uz nic. a zabralo to. moj nebol v noci hladný skor som si ja ulahcovala tým krmenim uspavanie v noci. ale jasne kazde babo je ine a treba nan inu fintu pouzit. :-D
Tak neverím tomu ani ja teda :-D .
Lucka, ja budem, teda som v 13tt, tak sa veľmi teším x-) . No chystá sa so mnou, ale neviem, či bude môcť ísť dnu. Možno ma počká len na chodbe. Prečo sa pýtaš? :-)
len tak ze je to uzasný zazitok aj pre chalpov. :-D moj majo bol so mnou na 3D a len s otvorenými ustami kukal. aj ked prd chapal co dr vravi myslim ze bol dojatý rovnako ako ja. a vtedy sme sa aj dozvedeli pohlavie tak som bola rada ze pri tej sprave bol so mnou. :-D viem ze vo zvolene na sono moze ist s tebou ale chcu za to myslim 50 sk. ]-( asi im vydycha vzduch alebo co. ]-(
Ahojte,ja som teraz v 24tt,malicke uz dava o sebe vediet :-) dlhsi cas,hlavne vecer,ked sa natiahnem v posteli kopcuje ako blazon,to je teda pocit,ale ked sa uz dlhsie neozve som nekludna :-( .S tou zahou mam aj ja vecny problem,uz som prisla na to,ze to ani nie je z konkretnej potraviny ale zo vsetkeho :-p mne na to docasne pomaha samaritan,ten prasok na pitie.
Ja som bola na sone vo stvrtok :-) bol so mnou aj drahy platila som 60,-ale bol uneseny,vlastne on chodi stale kukat co nove.Chcela by som sa opytat ake je to 3D mame ist 7.3. daju nam to aj na CD? :-|
moca krásne to to už si v tom krásnom čase ked male dáva o sebe vedieť 3D ti určite daju na CD. A už viete čo to bude?
Ivka no mne vraveli že to bude dievka pretože som zo začiatku bola hrozne vyhádzana po celom tele ( vraj dievčatko odobera krásu mamine) a vidiš je to chlap ako buk. Mne chutilo hrozne sladke a hlavne jablka od tých mi aspoň zo začiatku nebolo zle aspoň z niečoho :-D no potom po 16tt ked som už nevracala som mala chuť na všetko :-D doslova som žrala a hlavne zemiaky a kysle mlieko to som mala každý deň závislosť
Este nevieme co to bude,nechce sa nam ukazat :-( ,na to 3D ideme do ZV tak dufam,ze aj tu to budu davat na CD :-| .Mne nebyvalo vobec zle,ani som nevedela,ze som tehotna iba som spavala v noci aj 11 hodin a v robote 1 hodinu :-N este,ze sa mi to tak dalo.Ja som sa vyhadzala iba na chrbate.A s mojimi chutami to od zaciatku je ako s tym vracanim-nic.Minule som bola na tom zatazovom teste cukru,mala som ho zvyseny.Kolko ste mali vy?
ahojte. moca aj ja som mala zvýsený cukor mala som tusim 7,2. a od vtedy som bola sledovana na diabetologii kazde 2 týzdne. ale to preto ze som odmietla ist znova na ten zatazový test. mala som drzat dietu ktoru som samozrejme nedrzala a vysledky z krvy boli vzdy ok. takze pri druhom tehu ten test odmietnem urcite lebo to len plasia s tým tehulky. ]-( ]-( ]-(
baby my mame dnes katastofalny den. rano si malý strasne buchol hlavicku o stol, poobede spadol z opstele a teraz si rozbil vrchnu peru. krvy ako na zabijacke, normalne ma chytila panika. ;-( ;-( ;-( toto lozenie nam bol cert dlzen :-( chudatko male ma riadne opuchnutu tu peru. je mi ho tak luto. do vecera ho radsej s muzom nepustime z oci.