Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!

22. júl 2014123400
  • Ahoj Irenka, mi sme menili minuly rok okna, brali sme ich z dobre okno.sk. A boli sme aj sme spokojni. Ceny maju prijatelne, vystupovanie prijemne, aj majstri boli zlaty, zmakli 6 okien za den (3x3 kridlove, 2x2 kridlove) vyslo nas to nejakych 88 tis. + parapety, sietky (+ zaluzie gratis)

• ahoj babenky, tak uz mame vytlacene aj oznamenia aj ine blbosticky na svadbu, vid album

• Ahooooj. Ja uz mam dnes free! 😎 Hadam idem pisat daku bakalarku alebo co... ale asi alebo co 😃
    Leniva som ako vos!!!! 😒
    No vidis to Dadka aka si sikulka ked velmi xces 😉 😃
    No co je ... kde sme??? 🤔

• Sponzor fóra
  • Peti tu je tieto dni nejak pusto, ako v skole?

• Teraz nemam skolu, tak dobre 😵 ... mam mesacnu prax, ale uz koncim, potom mam 2 tyzdne na napisanie projektu a bakalarky, ktoru som uz samozrejme mala mat, ale ja mam casuuuu... potom vam tu budem vyplakavat 😬

• tak by si sa do nej uz mala pomaly pustit, nie? 😉

• ahojte. 🙂
    dadi pozerala som vas alubum mate pekne to oznamenie. hlavne sa mi paci 2str tej etikety na flasu 😃

dorka mala je zlatucke pozerala som nove foto. 😉 tak nech sa vam dari.

ja som bola vcera u kadernika tak je zo mna opät clovek. 😬 😃

• ahojte chcem sa spýtať nevietet mi poradiť je vela 660,- za osobu pri troch chodoch? 😐

• durni my sme mali pre rokom a pol 500 sk osoba. ale podla mna je to uplne v pohode cena 🙂

• durni - urcite to nie je vela na 3 chody, my budeme mat 600/osobu
    Lucka mne uz tak lezu na nervy moje dlhe vlasy, nech uz mam po svadbe a mozem sa dat ostrihat !!! 😉 od vcera to boli prave 2 mesiace do svadby, tak to uz nejak vydrzim. Luky ako, poslucha? nezdemoloval na choditku cely byt?

este nieco odveci, kto vsetko tu prerabal/preraba byt (dom)? dufam ze si to fotite!? podrobnosti do IP

• ahojte tak som sem nakukla po dlhšej dobe makame na dome tak som bola v krnom (u našich kde máme aj náš domček) a prišli sme domov až vešer. nám okna robila firma Incon a sme spokojní. tak my cez deň buvame dobre napr včera od 8 do 9tej potom sme sa o pol 12tej napapali a šli sme do krneho tam sme spali vonku 2,5 hodinky a potom sme spinkali hodinku od 4 do 5tej no v noci je to horšie tuto noc som nič nespala len som hladala po zeme cumeľ a stále tobinkovi dávala do pusky stále mrnkal a nie a nie ho udržať v puse stále mu vypadol a potom mrnčal hrôza som akoby ma niekto zbil 😦
    to ako oddychuješ v tehotenstve a či si v klude je pravda aj babatko je potom kludne ja som si zdriemla aj cez obed a drobec krásne haja cez obed, v noci som nič ine nerobila len chodila na záchod tak neviem či to ma suvis aj s tobinkovim spinkanim alebo su to zubky ale asi zubky lebo takto zle spávame len od vianoc

• janka my sme sa boli v pondelok mrknut na ten vas domcek. dali sme si taku 3 hod prechadzku a malý ju celu prespal. 😃

dadi my sme prerabali ale pofotene to veru nemam.

• Luci to je skoda, este mozno Ivka to zachrani, ideme totiz rtobit u nas na stranke taku sutaz o prerabani bytov/domov - pred a po rekonstrukcii, len treba foto

• Ahojte 😉 ,
    Vy ste tu? 😃
    Ja idem dnes do poradne, celkom sa teším 😵 . Včera som bola po dlhej dobe u kaderníčky, tak konečne vypadám ako človek 😃 .
    Janka, už ste pozreli to naše DVD? Ak áno, tak nás príďte pozrieť a môžete nám ho aj doniesť, hmm? Aj tak ste u nás ešte neboli 😒 .
    Durni, je to dobrá cena. My sme mali 516,- Sk v septembri 🙂 . Ja to viem presne na korunu 😬

• dadi tak to kludne mozem pofotit aj teraz lebo to co bolo vtedy hore maju presne tak isto svokrovci dole. takze pofotim ich spodok a nas prerobený vrch a je to. 😃 😃 😃 pred a po rekonstrukcii. 😃

ivka precitaj si co som pisala vyssie ja o kadernicke 😃 😃 😃 aj nam sa tu niekto slubil na navstevu 🤔 😃

• Sponzor fóra
  • Lucka 😃 😃 , tak to som si nevšimla, lebo som čítala z rýchlika 😬 . Super 🙂
    Jasné, myslíme na to 😉 . Niektorý veľmi blízky piatok alebo sobotu 😵

• ivka boli sme sa v nedelu prejsť a zvonili sme vám 2x ale neboli ste doma vieš s drobcom je to dosť tažke dojsť a ktomu sme skoro stále v krnom Michal maka na dome ale aspoň na nejaku hodinku sa posnažíme 😉
    ozaj ivka tu vašu kuchynu ste si kupili v obchode alebona trhu? my chceme z dekodomu lebo na mieru to trva dosť dlho a majstri su plní. Michalov kolega bol v polsku a vraj sa vobec neoplati kupovať nábytok tu na slovensku vraj je tam aj veľmi kvalitný a za dobre ceny no najde sa aj šup. Musiš pochodiť preto sa pýtam či to v obchodoch treba hladať?

• lucka potom ked to bude hotové čo dufam máj- jun bude reálne, dojdete kuknuť aj od vnútra už sa teším ked sa tam nastahujeme akurát včera nám boli kuknuť ako umiestnia krb tak nech sa to rýchlo pohne 😵 😵
    bungalov by bol lepší no kedže v detve nikomu nepovolila stavať takýto dom tak toto bola najlepšia varianta a teraz som rada aj tomuto domčeku

• janka ved vyzera peknucko. malý utulny domcek. 😵 fiha to tak skoro sa chcete stahovat? tak drzim palce nech to vyjde. 😉

ivka ze niektorý velmi blizky piatok. ha ha ha 😃 😃 😃

• Lucka, jasné že veľmi blízky 😃 . Čo je na tom smiešne? 😬
    Janka,no veru v nedeľu sme doma neboli 😒 , škoda 😒 . Kuchyňu sme dávali robiť chlapovi - stolárovi, ktorý je vždy v sobotu na trhoch v Novom Targu a cez týždeň robí a štvrtky vozí tovar na SK. Viem, že kuchyne vozí aj do D nábytku, kde sú ceny podstatne vyššie 😠 . Mám aj kontakt na neho, dá sa s ním dohodnúť v pohode, možno by prišiel k Vám, keby išiel cez DT a nemuseli by ste ísť Vy 😉 . Na trhu mali veľa veľa nábytku a vyzeral pekne 🙂 . Túto našu kuchyňu sme dali obzrieť aj stolárovi z DT a povedal, že je kvalitná a cenu ani neuveril 🙂 . Takže treba si fakt pozisťovať 😉 . Takže...príďte urobiť obhliadku 😉

• Lucka ked to spustíme, dám ti vediet. Su tam celkom dobre ceny.
    Baby ja vam zavidim, aj ja chcem domcek 😉

• Dadi, teraz som si všimla, že idete spúšťať stránku a môžem ja niečo zachrániť...nooo, my sme to tiež nefotili 😠 . Musím ísť tiež pofotiť svokrovcov byt a potom náš 😃 .
    Baby, dnes som bola v poradni a už som pribrala 3 kg 😠 .

• ivka ved to vobec nevadi ze si pribrala. aspon vies ze drobcekovi je dobre a pekne rastie. povedz si ze uz nikdy v zivote ta nebude trakto bavit papat. aspon ja som to tak brala. 😃 a veu cez tehu som si poriadne dozicila a uzivala si ze nepozeram na kg. 😃 pribrala som 15 kg. 😬 dnes vecer ideme s jardom a mirkou na pizzu. hlavne ze drzim dietu.
    ok dadi potom daj vediet. ja som nikdy nic nevyhrala tak tomu nedavam ani teraz velku sancu. 😬 😃

• ivka teraz som si uvedomila ze ty si uz hadam aj v 2 trimestri nie? tak to tie 3 kg nie je vobec vela. 🙂

• Lucka a presne tak, kedy inokedy si dožičím? 😃 Veď chovám dvoch 😬 .
    A Ty ako pokračuješ s dietou? Koľko kg si zhodila? Kým prídeme na návštevu, aby som Ťa videla, nie že sa pominieš 😃 .
    Nooo, ja som už v 2. trimestri, presne 15 tt., TP mi už posunul na 25. 8. 🙂

• veru len si teraz dozic. a aj krpcovi. 😉 no ja s dietou neviem lebo sa nevazim. az po vodovom dni co je o 3 týzdne. ale vidis vcera som si dala o 9 pizzu. ale aby sa nepovedalo tak len polku 😃 😃 😃
    a ty sa ako citis v 2 trimestri?

• ivka tak potom ked dojdeme mi dáš kontakt a uvidíme, ja som pribrala 26kg počas tehotenstva 😬 a už som na svojej pôvodnej váhe 53kg len na brušku to trochu poznať ale ved som mala valibuka tak sa ani nečudujem 😃 a jem ako tehotná všetko dusim teraz som závislá na pizzi s bolonskou omáčkou a kopou syra vravím ako tehotná 😃

• jajus to si nabrala dost kil, kolko vazil "drobec" v tehotenstve je to ale normalne 😉
    Ivi akurat som si pisala z Jarkou, uz ma pred sebou cca posledne 3 tyzdne, ale ma sa dobre, aj male je v poriadku.

baby urcite budete mat sancu v sutazi, nemyslim ze by sa tam prihlasilo vela ludi, na zaciatok tam budem len ja, s prerabanim nasho WC.

• 😃 😃 😃 dadi ze ja s prerabanim nasho wc. 😃 😃 😃

janka a nie si nahodou v tom? 😬 😃 mne chyba do mojej povodnej vahy ešte zhodit 3kg. ale kedze uz pred tým som trochu nabrala tak chcem zhodit ešte dalsich 5. ciz mam co robit.

• aspon malickost, ked na velke prerabky zatial nie su peniazky, vsetko ide do svadby 😞

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Povedzte si svoje ÁNO v romantickom átriu historického Domu. 🙂
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov