Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!
ahojte, akurat som sa prehrabala vasou diskusiou, takze v skratke ... preberali ste Zuzkinho a Petkino potomka, statnice, kociky a tak podobne. No momentalne sa ma z toho este nic netyka.
no tak sa aspon pochvalim svojou dovolenkou, bolo uzasne. Krasne more, super hotel aj sluzby. Az na to ze sme na lietadlo co nas malo viest domov meskalo skoro 6 hodin16. jún 2008- Sponzor fóra
dadi vitam ta na SK.
teda vitam teba a dufam ze aj fazulku v brusku.
mozno to pocko bolo naschval take aby ste sa mohli venovat iným aktivitám ako vylihovaniu na slnku.
janka urcite by ma to neobtazovalo. snad by sme to nejak popratali. vsak pojdeme na 3 autach.a s tou prepadovkou suhlasim. kedykolvek vas rada privitam a pokecame
16. jún 2008- Sponzor fóra
Ahoj, ja sa vydavam v Septembri a hostinu mame vo zvolene v penzione Quatro. Nie je to sice idealne romanticka lokalite, kedze je kned oproti Hypernovy ale miestnot spolu s restauraciou je krasna.
Boli sme prezerav rozne miesta. Mozem vrele odporucit Hotel Royal na Latkach, alebo horksy hotel na kralovej. Ubytovanie nic moc, ale mesto na zabavu, veceru je nadherne, spolu s krasnou terasou......17. jún 2008zuzka to teda ano
to bude asi valibuk.
No my dnes štrajkujemetobino spal ráno hodinku a teraz len trištvrte hodinku asi ma šlahne ale kuka na mna spoza stola a usmieva sa tak mi je hneť lepšie. Už prišiel nato ako otvoriť skrinku tak mám hneť všetko z nej vonku.
Lucka ty si od piatku slamena vdovamajo ide do tal. ak si dobre pamatujem. Budeš u vašich? Aj michal mal isť s mojim ocinom no neda sa mu z práce a zrejme pôjde na operáciu niečo sa mu vyhodilo na líci nejaka hrča
17. jún 2008ivka no ide prec na takých 14-17 dni. nevie presne. bola by som poctena ak by ste ma prisli pozriet
len mi dajte dorpedu vediet aby som sa nachadzala v stozku.
a mozno uz budeme mat vtedy sprevadzkovanu zmrzku lebo to chcem stihnut kým majo neodíde. teraz hlavne potrebujem zohnat niekoho kto tam bude predavat ked nebude moct nikto z rodiny.
18. jún 2008Ivka dali mu meno Lukas - este pred 2 tyzdnami nevedeli meno, tak som im prezradila ake mam vybrate ja pre mojho potencionalneho syna a oni ho pouzili
no co uz
lucka tak nakoniec sa vam podarilo zrealizovat plany a budete mat zmrzku? To idete na novo stavat alebo v nejakej uz postavenej budove?18. jún 2008
Lucka, tak už aj Ty vieš tú super správu?
Ja sa tak teším
Všetko pekne v kľude, sami dvaja, nikde sme sa neponáhľali, vychutnávali sme si to
.
.
. Vešiakovú Vám bude robiť ten, čo kuchyňu? A ak môžeš, napíšeš mi cenu do IP? My tiež chceme v blízkej dobe niečo do chodby, len zvažujeme kde dať robiť
.

Janka, bolo úplne super. Pobehali sme Ikeu, Avion, Aupark, Polus...
Kúpili sme v Ikei, čo sme chceli, tak som rada, veď Ti porozprávam
Som rada, že ste vybrali kuchyňu a ostatné veci
Ináč, pracujem do štvrtku, tak sa asi zastavím na raňajší čaj až budúci týždeň, lebo v piatok chcem prať plienky a zavinovačky