Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
Odpovedať
jeee babule teda,tolko novych sprav gratulujem iwke k drobcekovi,nech su zdravucky a stale usmiati,a gratulujem aj kodake k dvom palickam nech je vsetko ok ;-) mi sme sa vratili v pondelok zo Slovenskla,mna par hodin pred cestou seklo v krizoch,som myslela ze ani nepridem domov,ale mamina mi pichla 2 injekcie tak som ako tak tu cestu prekonala aj ked s bolestami,hned v utorok som mala ist do roboty,tam neboli nadseni ze som im volala ze sa mi neda robit ,tak to bolo dost stresove,ale dnes uz cupitam spat do prace,aj ked ma to pobolieva uz musim.Inak sme mali super pocasie ,fakt sme si to uzili,az na to ze na Kovacke si deti dorezali nohy v tom detskom bazeniku,tak je naspodu beton,to ma trochu nahnevalo,ze tam daku tabulu nemali,sme museli ist s nimi na osetrovnu,ale inak bolo dobre. Tu je taka zima v Uk,hned by som sla spat....tak vam zavidim ze ste domka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
sunny tak si si uzila dovolenku, akurat ti vyslo pocasie ;-)
Odpovedať
kodaka hej aspon to pocasie bolo super,viem ze uz sa trochu zozimilo,ale tu v UK uz musim mat kurenie lebo je riadna kosa.Idem ja makat pa pa
Odpovedať
Ahoj sunny. A neláka Ťa Slovensko na trvalé bývanie? =-) Alebo by to manžel neschválil?
Odpovedať
ahoj zunka, no mna laka,aj muza.....ale neviem ako by sme vyzili,teda aspon ja neviem kde by som sa zamestnala ....plus muz odstartuvava karieru ako muzikant,tak uvidime ako sa mu bude darit,lebo zatial to vyzera slubne,ale ktovie ako bude o par mesiacov....takze nas plan je na 10 rokov sa snazit usetrit co sa da,a potom ist byvat niekam k moru kde je teplucko,tak som zvedava ako to zvladneme ,no lebo teda mne to setrenie az tak nejde a mojmu muzovi uz vobec nie :-D zunka zachvilu mas vyroce svadby.....co pripravujete?
Odpovedať
K moru? tak to by sa mi páčilo? A viete aj kde približne - aspoň krajinu? Výročie? Asi nič nepripravujeme, budeme sa tešiť, že mám brucho a že som pribrala. Ale možno nejaky obed, večera v reštike. Mamičky, zase vas idem pootravovať. Spaci vak mam uz doma a je uplne ako novy - takze som spokojna. Teraz som vynasla tiez po jednom dietati pouzivanu vraj 2 mesiace prebalovaciu podlozku. Viete taka gumena na povrchu s pevnym spodkom a boky to ma take vyvysene. Ja to urcite potrebovat budem. Lebo v kupelni po kupani, ked budem chcet babo obliect, tak jedine polozit tuto podlozku na pracku. No chcela som vediet, ci ste to nepouzivali aj polozene na postielke, teda hore na palickach, na dreve - aby ste sa nemuseli zohinat nad postel. A este ci by ste mi nemohli odmerat postielku aka je siroka - teda tie tycky hore ako su od seba daleko. Lebo tato podlozka je dolha 77 cm, tak aby nebola kratsia ako je postielka sirsia. Napisala som to zrozumitelne =-) ?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte. zuzidratulujem k dalsiemu uspesnemu ulovku. joj to boli super casy ked som celý den travila na MMb a nakupovala ako diva. :-D k tej podlozke. isto take nieco vyuzijes. ja som ju nemala ale ja som kupovala celý prebalovaci pult aj s vanickou. takýto len v inej farbe. http://www.biga.sk/prebalovacie-pulty... ja by som tu podlozku nemala na co polozit lebo nemam pracku v kupelni. a tento pult som mala v spalni kde som aj kupala aj prebalovala a pod. takze ak ti netreba celý pult isto by som kupila aspon tu podlozku. Nasa postielka ma tusim na sirku 60 cm ale to som si nie ista. rano zmeram. len ci ti to tam bude stabilne drzat. ja by som to skor polozila na nejaku komodu alebo tak. sunny parada ze vam pocasie tak vyslo. a kde vsade ste postihali ist?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte zuzka domček nemam nikde na nete zatiaľ. Tu podložku mám ešte stále na komode kde mám vecičky pre maleho my sme ho kupali vo vaničke na posteli v detskej a kupeme ho tak stále ale už ked sa presťahujeme budeme sa kupavať v kupelni (lebo všetko začvachceme). ;-)
Odpovedať
ahojte. zuzi my mame tu obyc. gumenu a mam ju polozenu na mojom starom pisacom stole co sme mali v spalni, je v takej super vyske, ze natku super prebalujem, sice uz stol prerastla a kope do mna, ale zatial mi to takto vyhovuje. dneska sme zas boli na kovacke, tolko tam bolo kocikov, bolo uplne suprovo. Lucka vcera som Ta videla na jarmoku ale zdialky a sa mi zda ze si bola so segrou, tak som neotravovala, musela som sa sustredit na predieranie davu s kocikom a hovorenie natalke, ze jeden Tweety balonik jej staci :-) aj kodadu som videla. vsak ? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kočky, ďakujeme za všetky gratulácie, ktoré som si tu našla, takisto aj za všetky sms-ky, ktoré ste mi poslali x-) . Dávidko spinká, tak využijem trošku čas a napíšem moje dojmy z pôrodu a zo starostlivosti, ktorá mi bola poskytnutá :-) . Tak prvé kontrakcie prišli na mňa presne o polnoci z 26. na 27. augusta :-) . Najprv som si myslela, že to majú na svedomí hrušky, lebo to boli také mierne kŕče :-D . Tak som išla na WC :-D . Ok, ľahla som si, ale o 5 minút znova...o ďalších 5 minút znova =-) . Fíha, tak to asi nebudú "len" kŕče povedala som si a zobudila som Stanka :-D . No dalo sa to celkom všetko vydržať, prechádzala som sa po byte, vyzerala som von oknom, skákala na fitlopte, dala som si sprchu a ešte som si aj manikúru stihla urobiť :-D . No o druhej to boli intenzívnejšie bolesti, tak Stanko išiel pre auto, pre prípad...o pol tretej som si povedala, že ideme, nemáme na čo čakať, veď kontrakcie boli každých 5 minút a na profylaxii nám povedali, že ak budú každých 7 minút, máme ísť do pôrodnice. No ja som každých 7 minút ani nezažila :-D . Na príjem sme prišli o 3.05. Hneď som bola zvedavá, kto má službu. Mal ju Dr. Sysák (chodí do ZV asi dva krát do mesiaca z BA). Veľmi príjemný Dr., všetko mi vysvetlil, na všetko odpovedal, nebol nervózny... Dali ma na monitor. To už bolo horšie...fúúúú. Ležať v bolestiach, nebolo to bohviečo, ale prežila som. Všetko bolo v poriadku, až do chvíle, keď neprišli na mňa kontrakcie. Vtedy sa ozvy začali strácať :-x . Bola som otvorená na 3 prsty, takže pohoda. Len to, že som nemohla chodiť, to bolo horšie. Na monitore som bola do 4.45 hod., vtedy bol pri mne už aj Stanko. To bolo pre mňa lepšie, asi som mu aj zápästie nalomila pri mojich stiskoch :-D . Medzitým sa už Dr. rozhodol pre cisársky rez, s ktorým som musela súhlasiť aj ja. Prišla k nám anesteziologička, pýtala sa ma, či chcem spinál, alebo úplnú narkózu. Rozhodla som sa pre spinál, no nakoniec ma uspali úplne. Ja som nevedela prečo, len Stanko povedal, že Dr. potom všetkých súril a povedal, že nieje čas na spinál :-S . O 4.55 bol Dávidko na svete, ocko asistoval pri kúpaní :-) . Ja som ho videla prvý krát z MMS :-| , no keď mi ho doniesli poobede, bola som najšťastnejšia na svete x-) . Pri narodení mal miery 3170g a 53 cm x-) . Doma sme od stredy a je to super. Dávidko je dobré bábätko (práve sa ozval :-D ), papká krásne, každé tri hodiny cez deň a v noci sa budí len raz :-) , tak dúfam, že mu to takto vydrží :-) . Janka ďakujem za informácie, ktoré si babám podávala ;-) . Tak na túto chvíľu je to všetko, idem nachovať Dávidka a ešte nazriem, či sa niekto ozval ;-) .
Odpovedať
Profilova fotka
ivuska normalne mam zimomriavky po tele a slzy v ociach. si statocna a super si to zvladla. urcite aj stanci. x-) s mirkou sme sa dohodli ze ked ti bude lepsie a budete mat vytvorený uz nejaký system tak vas prideme pozriet. strasne sa tesim na maleho davidka. x-) posielame vam pusinky.
Odpovedať
Profilova fotka
inak dufala som ze vas uvidim aspon v zurnaly ale neboli ste tam. tak ak budes mat aspon troska casu pridaj enjake foto na MK. x-) x-) x-) nech sa pokochame malým davidkom x-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahojte. Iwuska vitaj medzi mamickami :-) u mna sa tiez z minuty na minutu rozhodovali pre cisarak. rana Ta este boli? som zvedava na foto na konikovi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mirka, Lucka ďakujem ;-) . V Žurnáli nám to nevyšlo, pretože fotiť chodia vo štvrtok a ja som bola ešte na JISke :-S . Fotky máme zatiaľ iba vo foťáku, foťák je doma, ale dúfam, že sa mi podarí čoskoro :-) . Mirka, rana bolí, ale nie veľmi, prvé tri dni boli ťažké, no teraz je to super. Lucka, jasné, že príďte, budeme sa tešiť ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ivka tak snad nabuduce ked budes za netom das aj foto. :-) a ako sa citis? uz ste boli aj vonka? super ze je malý taký anjelik a maminu necha odpocinut.
Odpovedať
Profilova fotka
a inak co vravis na ZV porodnicu? spokojna? mliecko si mala hned? joj tolko otazok :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Cítim sa fajn, zotavená som :-D ... Boli sme už aj vonku, ale je dosť teplo, tak veľmi nechceme chodiť, akurát tak poobede, keď slnko zájde. Je ťažké ho aj obliekať, neviem, či mu je teplo, zima... S pôrodnicou som maximálne spokojná, nestretla som sa s ničím negatívnym. Lekári aj sestričky sú super, na novorodeneckom som sa stretla s dvomi sestričkami, ktorých prístup k mamičkám aj bábätkám bol ukážkový. Veľmi mi pomohli, hlavne čo sa týka kojenia. Neviem, či by som to bez nich zvládla. Mlieko som mala asi na tretí deň, najprv bol malý dosť ospalý, veľmi sa mu nechcelo, ale teraz to vynahrádza. Dokáže papať 45 minút. Strava mohla byť lepšia, no ale prežila som :-D .
Odpovedať
Iwka, si riadna macherka ako si to zvladla. A tak isto aj Davidko je macher ;-) . S takým napätím som čítala ten príbeh z pôrodu :-D , aj kontrakcie som mala asi s Tebou :-D . A kojenie? Aké je to? Na fit lopte si zvykla doma len tak poskakovat, alebo si mala nejake špeci cviky? Ja mam tiez loptu, no momentalne sfuknutu, tak ju mozno vytiahnem. A k tej prebalovacej podlozke, urcite ju kúpim. Ale su take špeci, ktoré maju nejaké zarážky, aby sa to upevnilo na postielku a nespadlo dole. Budem to tak riešiť, lebo spalňu mame mini a a prebalovaci pult, alebo komoda sa tam nevojde. A krčit na posteli :-p - to by som prišla asi o chrbát. Ďakujem za rady
Odpovedať
chcem sa aj ja pripojit k pochvalel pre Iwku, vyzera to, ze to naozhaj s davidkom skvele zvladate, tak uz please pridaj aj fotecky, sme velmi zvedave . si mapisala, ze fotak je doma a Ty nie si doma, si u rodicov? ci ja len neviem citat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, Ivi, este raz gratulujem ... a ten pribeh, ueeeee, mam zimomriavky :-( ale som rada ze ste v poriadku. Mirka, ano bola som to j a na trhoch, ved som ta aj pozdravila menom ;-) za 2 hodinky budem u doktora, normalne sa mi nedalo poriadne spat, taka som nedockava ... Tak sa vsetky drzkajte, papa ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dobre ranko. mirka aj ja som bola na trhoch. mala si ma zastavit radi by sme videli natalku. ja som si ta nevsimla. :-( dadi drzime palce nech je vsetko ok. vsimla som si na MK ze patris do tej temy ako ja pred 2 rokmi. dokonca ze mas super datum presne ako lukasko. x-)
Odpovedať
Dadi, hneď sa ozvi ako prídeš k netu.
Odpovedať
Profilova fotka
uz som tu, prvy prispevok mi nepridalo, je to potvrdene 5 t + 3 14 mm ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) oficialne gratulujeme x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
DAKUJEM, mne sa trochu nezda ten jeho vypocet, podla mna uz ma bobo asi o tyzden viac, ale doktor je doktor, hadam ma ON pravdu ;-) pytala som si aj fotocku, ale spytal sa ma, na co mi je taka cierna machulka, ze mi spravi krajsiu na kontrolu idem az o mesiac x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babule,neviete mi prosim podat dake referencie na starejsieho, pan Miroslav Suja zo Zvolena? Ak by ste na neho nieco vedeli prosim napiste mi kludne aj do IP. Dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Dadi, tak konečne to máš potvrdené. To je super :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) Teším sa s tebou. Určil ti už aj termín?-taký približný?
Odpovedať
Dadi, to je úúúplne super. A s tým týždňovým rozdielom si nič nerob, ... ja mám podla Dr. dokonca 2 týždňový rozdiel =-) . Tiež som myslela vtedy, že som 7tt a ona len 5tt - trochu tomu nerozumiem doteraz, ale keď je to v poriadku, tak sa s tým už netrápim. Abies, neviem TI pomôcť, vôbec ho nepoznám.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj Abies, ak je to en pan co si myslim, tak by mal byt dobry. Je to ziak p. Kutika, ktoreho sme mali snad vsetky x-) dakujem aj vam babenky, termin je niekedy v maji ale to je este daleko 8-)
Odpovedať
dadi blahozelam k oficialnemu potvrdeniu tehotenstva, nech Ti ubieha len prijemne a vsetci sa o Teba pekne staraju :-) to si len Ty myslis, ze maj je daleko :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?