Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babenky dadi aj ja gratulujem a prajem kludne a bezproblemove tehotenstvo. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dadi, gratulujem k dvom čiarkám a prajem Ti minimálne také tehotenstvo aké som mala ja ;-) , takže také krásne a bezproblémové x-) . Vychutnávaj si toto obdobie :-) , je to krásne ;-) . Kočky, zajtra má prísť Lucka k nám na návštevu, tak poverím ju, aby urobila pár záberov a hodila na MK, ok? Teda ak Lucka bude súhlasiť :-D . Mirka, ja keď som na nete, tak som u našich, doma net nemám a preto je to trošku problém aj s tými fotkami.
Odpovedať
Profilova fotka
caves ivka. jasne ze sa chystam porobit par foto :-D fotak sa uz nabija. :-D Este si neprisla na to co ti chyba?
Odpovedať
Profilova fotka
oblecka mas zrejme dost, kozmetiky tiez tak neviem. :-N ale vsak hadam na nieco prideme
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, lucka tak vybozkavaj maleho aj za mna, nech len krasne rastie a poslucha baby mam otazku, mali ste nejaka take speci tricko, s napisom ze ste tehotna, alebo nieco podobne ?
Odpovedať
ahojte. jaj iwka uz chapem :-) dakujem za vysvetlenie. dadi ja som nemala, ale pri druhom by som si uz asi dala. skus stranku bess.sk, tam maju tricka s mnozstvom napisov. Luci spoliehame sa na Tvoje foto-schopnosti, chceme vidiet Davidka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
stranky uz mam pokukane ;-)
Odpovedať
ved som si aj myslela, ja len tak pre istotu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dadi ja take triko idem kupovat mojej kamoske na narodky. sice uz ma tesne pred porodom tak snad ho stihne este vynosit. jasne davidka pofotim a potom pridam foto. x-) uz sa nanho taaaaak tesim. na take male babulo. x-)
Odpovedať
Dadi, ja som si kúpila "nechytať - kopem" a sú tam malé nožičky. Je s dlhým rukávom a je červené- 450,- Sk na str.bess.sk - keď si prídeš pre tortu, môžeš si ho pozrieť a odskúšať ;-) . Ale je to velkosť L, a ty určite budeš potrebovať menšie číslo. Mám ho aj v mojom albume na koňovi. Ináč, už som pribrala 5kg a som 23tt =-) ,... no čo už
Odpovedať
Profilova fotka
mne vam to napadlo len vcera to s tym trickom, potrebovala by som ho uz na buduci vikend, len sa bojim ci mi ho do vtedy poslu ... skusim im napisat ci sa to da urychlit. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dadi alebo si pon zajdi osobne. ;-) kazdopadne im napis su velmi milí a poradia ti. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ved oni su v BB, to som si nepozrela :-D
Odpovedať
dadi zbehni v piatok na radvansky, nakup babu do bruska sladkosti, nech sa ma aj ono dobre, hajde po tricko a mas pekny vyletik :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pojdem si po to osobne, nechce este niekto s tadial nejake tricko? ked uz tam pojdem?
Odpovedať
pockaj, este neodchadzaj z roboaty, idem kuknut :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
dadi nad jednym body pre Natusku rozmyslam. dam do adresy kupujuceho Tvoje meno, alebo ako budu vediet, ze by si mi ho zobrala?
Odpovedať
Profilova fotka
jej dadi aj ja ceeeeem. to co ma zunka ale v ruzovom. http://www.bess.sk/?p=productsMore&iP... toto s tými ciernymi stopami. ak by bolo teda mozne. :-N dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
Odpovedať
Profilova fotka
a velkost L. snad to nebude nejak extra velke =-)
Odpovedať
ja by som chcela toto http://www.bess.sk/?p=productsMore&iP...
Odpovedať
Profilova fotka
ja to objednam vsetko na seba a potom sa nejak dohodneme, ale nakoniec to budem riesit dobierkou lebo tam robia len do 16,00 a to nijak nestiham Mirka posli mi link toho body co chces
Odpovedať
velkost 74
Odpovedať
Profilova fotka
uz som im napisala, ci maju na sklade aj tie veci co chcete vy
Odpovedať
si zlata. dobierku som teraz kukla, je 75 sk, tak to mozeme rozdelit na troje.
Odpovedať
Profilova fotka
jej si poklad dadi. jasne postovne rozdelime na 3.
Odpovedať
Profilova fotka
hej, potom sa mozeme rozdelit, ked som chela ine sposoby dorucenia, nevedela mi zarucit ci to tu bude do toho piatka
Odpovedať
vstaala mi sefka, takze sa budem moct pripojit az ked zabuva, tak okolo pol osmej, dufam :-) teda kdyby něco
Odpovedať
Profilova fotka
no keby nieco, ozvem sa ak sa bude dat objednat aj to body, tak ti ho objednam, papa
Odpovedať
Profilova fotka
objednane :-D
Odpovedať
dekuji moc :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?