Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!
- Sponzor fóra
jasne, to bolo len zakladne info
Vedla nas v ulici je azijskarestauracia http://mapy.atlas.sk/?whatdisp=smartname&smartname=azijskarest
a dalsia odbocka po pravej strane je nizovec, tam mame firmu, je to nova, oranzovo-siva budova
staci?22. sep 2008tiez som ti mohla dat nasu mapu http://zvolen.virtualne.sk/?program=215&module_action__0__id_skup=385
22. sep 2008- Sponzor fóra
jankaaaaa tolko som si pripominala aby som nezabudla tobiaskovi poslat sms k narodkam az som zabudla.
hambim sa. tak dodatocne vsetko naj naj naj tobiasko aby si rastol do krásy a robil maminke len samu radost. a tiez vela vela zdravicka.
jani domcek vyzera uzasne.nadherna kuchyna, jedalen, kupelka proste vsetko. joj aj ja by osm brala este raz sa zariadovat kopec veci by som si uz kupila inak.
ak mas aj viac foto tak pridaj na modru strechu lebo na MK ta asi zrusia.
22. sep 2008juj Jani aj odomna vsetko krasne pre Tobiaska, nech je zdravucky a stale stastny v novom bytiku s milovanymi rodicmi
vedela som ze ste septembrov, len som nevedela presny datum.
kukla som aj ja foto domceka - parada, sikovni ste
no natke uz bolo lepsie, dala som jej nutrac a vratilo sajej totakze zasa prisne dietujeme, len sa bojim noci co bude papat, lebo mi necche ani ryzovy ani mrkvovy odvar.
a v sobotu to chytilo aj muza,takze sme hnackovali postupne vsetci traja a v sobotu sme boli obaja taki nanic, ze po natku musela prist moja mamina lbo sme sa o nu nevladali starat, ale dufam, ze uz sme na dobrej ceste a rychlo budeme ok, lebo vo stvrtok mi ma dojst kamoska z blavy, ktoru som nevidela dva roky.
dakujem, ze na nas myslite22. sep 2008jej zuzi parada. som zvedava. aj ked ja tipujem zunkosku
dadi dnes po to triko nepridem. kamoska co som jej mala ist gratulovat mi akurat volala ze si ju nechali v nemocke.takze myslim ze ten darcek mozem rovno predat lebo ak ju uz do porodu nepustia tak ho ani nestihne ponosit.
ale hlavne aby bola ok aj jej malicka
23. sep 2008- PRO
Tak už vieme čo to bude!
A vyzerá to tak, že Natálke pribudne ďalší frajer!Teda Dr. to povedala na 200%
Mame cca15 min video, platili sme iba 300, lebo nebolo vidno dobre. Ale pekne vidno tvaričku a cmulkajuci palček v ústach. Stále ručičkami pobehoval popri hlavičke. Aj nam kýval ručučkou s piatimi prštekmi. Bolo to krasne, aj manzel bol so mnou dnu. Dr. to prepinala raz na 3D a raz na 2D, tak mame aj take zabery aj take. Aj srdiečko máme nahrane ako bije aj so zvukom.23. sep 2008
ahojte.
dadi ja sa potom s Tebou dohodnem an stretko kvoli body dakedy buduci styzden v meste ak Ti to bude vyhovovat. my sa od vcera trapime, napadol nas virus, vcera zvracala a hnackovala natka , dnaeska ja, neprajem nikomu ako s a citim. esteze muz je doma a obletuje nas inac neviem neviem ako by bolo. fuj. boli sme aj u doky ,tak mame hylak a smectu. natka je uz dva dni bez nutrilonu a prekvapivo to celkom zvlada, zaspava len na caji ciernom.