Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
ahojte.
dadi ja sa potom s Tebou dohodnem an stretko kvoli body dakedy buduci styzden v meste ak Ti to bude vyhovovat. my sa od vcera trapime, napadol nas virus, vcera zvracala a hnackovala natka , dnaeska ja, neprajem nikomu ako s a citim. esteze muz je doma a obletuje nas inac neviem neviem ako by bolo. fuj. boli sme aj u doky ,tak mame hylak a smectu. natka je uz dva dni bez nutrilonu a prekvapivo to celkom zvlada, zaspava len na caji ciernom.
joj moja trosku blizsie by si mi to nemohla opisat? :-N :-D napr nazov firmy a ci je to za pumpami alebo pred lebo tých uliciek je tam teda dost :-N
cislo mam tak precinknem. ;-)
jasne, to bolo len zakladne info :-D
Vedla nas v ulici je azijskarestauracia http://mapy.atlas.sk/?whatdisp=smartn...
a dalsia odbocka po pravej strane je nizovec, tam mame firmu, je to nova, oranzovo-siva budova
staci?
ahojte tak konečne sa mi dalo dostať k PC už bývame v domčeku práve sme absolvovali prvu noc. A super aj maly spal ako dudok. Sice aj od únavy narodeniny ho neja zmohli. Pridam o pár minut aj fotky.
Mirka tak nech Natka rýchlo vyzdravie. moja
ale ešte máme take dokončovačky vo vnutri a vonku ale vonkajšok ako plot a stierka to budeme riešiť až orok. Ešte chceme stihnuť urobiť garáž s takym pristreškom aby sme malu kde rubať drevo do krbu
jankaaaaa tolko som si pripominala aby som nezabudla tobiaskovi poslat sms k narodkam az som zabudla. :-N hambim sa. tak dodatocne vsetko naj naj naj tobiasko aby si rastol do krásy a robil maminke len samu radost. a tiez vela vela zdravicka.
jani domcek vyzera uzasne. x-) x-) x-) nadherna kuchyna, jedalen, kupelka proste vsetko. joj aj ja by osm brala este raz sa zariadovat kopec veci by som si uz kupila inak. :-D ak mas aj viac foto tak pridaj na modru strechu lebo na MK ta asi zrusia.
juj Jani aj odomna vsetko krasne pre Tobiaska, nech je zdravucky a stale stastny v novom bytiku s milovanymi rodicmi :-) vedela som ze ste septembrov, len som nevedela presny datum.
kukla som aj ja foto domceka - parada, sikovni ste :-)
no natke uz bolo lepsie, dala som jej nutrac a vratilo sajej to :-( takze zasa prisne dietujeme, len sa bojim noci co bude papat, lebo mi necche ani ryzovy ani mrkvovy odvar.
a v sobotu to chytilo aj muza,takze sme hnackovali postupne vsetci traja a v sobotu sme boli obaja taki nanic, ze po natku musela prist moja mamina lbo sme sa o nu nevladali starat, ale dufam, ze uz sme na dobrej ceste a rychlo budeme ok, lebo vo stvrtok mi ma dojst kamoska z blavy, ktoru som nevidela dva roky.
dakujem, ze na nas myslite :-)
Mirke a rodinke prajem skoré uzdravenie.
Janke a jej rodinke prajem ešte krajší ďalší rôčik ako bol tento. (A ten domčúr máte teda riadne superný)
Dnes o 13:00 hod som objednaná na 3D do Zvolena - takže večer Vám možno napíšem či to bude Zunkoš a alebo malinká Zunkoška. ;-)
jej zuzi parada. som zvedava. aj ked ja tipujem zunkosku x-)
dadi dnes po to triko nepridem. kamoska co som jej mala ist gratulovat mi akurat volala ze si ju nechali v nemocke. :-( takze myslim ze ten darcek mozem rovno predat lebo ak ju uz do porodu nepustia tak ho ani nestihne ponosit. ]-( ale hlavne aby bola ok aj jej malicka
Lucka nevadi, len ty s tym budes mat teraz starosti ;-) skus to hodit na net, mozno ho predas
Zuzi inak podla striedania deti na stranke by to malo byt dievcatko, ale ja tipujem chlapca ;-)
Tak už vieme čo to bude!
A vyzerá to tak, že Natálke pribudne ďalší frajer! :-D Teda Dr. to povedala na 200%
Mame cca15 min video, platili sme iba 300, lebo nebolo vidno dobre. Ale pekne vidno tvaričku a cmulkajuci palček v ústach. Stále ručičkami pobehoval popri hlavičke. Aj nam kýval ručučkou s piatimi prštekmi. Bolo to krasne, aj manzel bol so mnou dnu. Dr. to prepinala raz na 3D a raz na 2D, tak mame aj take zabery aj take. Aj srdiečko máme nahrane ako bije aj so zvukom. ;-)
Jeej Zunka,tak Ti srdecne blahozelame ku chlapcekovi :-) pojdem este kuk tie foto na konika :-) tak nech pekne malicky rastie. Kedy mas vlastne TP? x-)
Dadi, vlastne nám to bolo jedno, ale keby som si mohla niekde na začiatku v nejakom stroji navoliť, čo to má byť, tak by som asi označila dievčatko a už asi 2 mesiace ju- teda jeho oslovujeme Linda :-D . Chúďa malé a to chlap ako hora.
Zvalka, termín mám na Silvestra :-)