august 2008. Podeľte sa o skúsenosti a rady
- Sponzor fóra
sakris, vsetky ste tu studovane, asi sa s vami prestanem bavit
co ja s maturitou a certifikatom z anglictiny, aj tak mam tu anglictinu cim dalej tym horsiu
v robote ju pouzivam, ale to su len prepravy turbin, generatorov, kamiony - super slovna zasoba pre babu nie?
Ati som nevedela, ze ty taka na studia
radsej sumu nehovor, bo pojdem aj ja spocitat, a to nie je dobry napad, snazim sa pisat si vsetko, co kupime a az po svadbe to zratam, takto by som zacala vymyslat, ze preco zbytocne tolko peniazkov strkame do kvetinovej vyzdoby atd., ved sa poznam...majte sa...
6. júl 2008- Sponzor fóra
ahojte...zdravim augustove nevesticky...nestiham tu pisat ale aspon vas citam
ja som si cez vikend urobila pierka...sa z nich vytesujem...dam do albumu vecer ak budem stihat
...a za 2 tyzdne idem na prvu skusku siat co mi bude krajcirka sit
tak som zvedava....ci neskoncim pri nohaviciach nakoniec....ja a saty..to je dost nezlucitelna predstava...
uz sme konecne vyriesili aj vyzdobu a svadobnu kyticku))))))))najlepsie je, ze v kvetinarstve nam ponukli aj navleky...sila....tak aspon nemusim riesit na niekolkych miestach ale pekne na jednom..a su super..lebo su ako keby mali snurovacku....ked najdem niekde obrazok tak tiez prilozim...fakt originalne
este stale zhanam strasove kamienky ktore sa daju prisit aby som si vedela vycackat satickya stale nic....tym padom nemam ani bizu lebo mozno to budu nakoniec perlicky a tak bude aj perlickova bizu.....no zabava
8. júl 2008janka: klud, vsetko zvladnes
aj ked mne uz to tiez zacina dochadzat a tiez rozmyslam, co vsetko potrebujeme doladit, nakupit, ale nestresujem, staci mi stres v robote
gabulka: krasne oznamka, ja by som pri nich asi zrusila nervysom sice manualne zrucna, ale asi by som sa riadne pri tom nervovala
ale chvalim...
8. júl 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
FOTO - VIDEO - FOTOBOX - FOTOKARAVAN
wau, to ste dobré, my sme spolu "iba" 8 rokov
a kedy ste sa rozhodli pre svadbu? my sme o nej hovorili už dávno, veď sme aj 5 rokov zasnúbení, ale prerábeme si dom, takže sme si povedali, keď už bude vrch hotový tak bude svadba, a to je teraz