august 2008. Podeľte sa o skúsenosti a rady

24. okt 200833740
  • gaia - 😃

• adi - som si aj myslela.. ze sa zapojis..do tej financnickej temy.. sak to by si nebola ty.. 😃 LEV.. co ti poviem. 😃 😃

• to: antinkaa
    - nemrozculuj sa, budes mat vysoky cholesterol!
    - ja moc levov nepoznam (okrem vas 2 😃 )...akurat tak mojho byvaleho, z ktoreho sa ale vyklula riadna svina 😦

• Sponzor fóra
  • gaia - ja zas nepoznam moc strelcov..len teba 😃 chlapi levi su iny ako zeny levy.. 😉

• ..no jo, okrem leva mam pocit, ze dako furt musim i hajit slabsich - vysoke socialne citenie 😛 😃 😃 , mi bolo tej holky luto, jak jej potom kazdy nadaval zaradom 😐

• a kde si to pisala vlastne??? posli link alebo presnejsie udaje,kde to najdem.. 😉

idem uz dom.. hladna som... caute zajtra holky.. papa

• Předčily peníze-dary vaše očekávání?...daj do vyhladavaca a najde dakde na brms 😉
    ...a uz domkov???sa mas, 😉 maj sa peknucko.cmuuk 😉

• to: katmi
    no shak chvalabohu, ze ste ine 😃

to: atinkaa
    slabsich branime aj my...dokonca zijeme takym: benevolentny k inym, nekompromisny k sebe

• gaia 😉 niekedy jednoducho musim...podla fidorky 😃 😃 😛

• to: atinkaa
    ja viem, ale nerob to prilis casto - skodis sebe 😐

• No prave, ze sa vyventilujem a neskodim 😉 len mi niekedy pride, ze by som to mohla prehliadnut a neda sa. To iste, ked nam teraz robia bytik, ...asi by som mohla dake skrabance nevidiet, ale neda sa, nemozem si pomoct 🤔 🤔

tiez som si to kedysi vravela...a teraz som zistila, ze to nie je tak...aj teraz sa ludi zastanem, ale robim to v pokoji - uz ma to menej vytaca 😃

• no nist, cupkam ja domov...see you zajtra

• maj sa gaiusko 😉

• gai mas infosku i v roku 2008, si ma normalne rozosmiala 😉

• Sponzor fóra
  • caute holky.. vidim,ze ste klabosili az do 5.. 😉
    ako dnes? zas tu prsi jak blbe.. uz ma to prestava normalne bavit.. 😒 😐

• aj tu prsi a mna to nebavilo uz vcera, ale to ste ma este rusili, ze nemam kvikat 🤔 🤔 🤔 ci co 😉
    ..a uz je to tu 😉 nebavi to ani teba 😛

• adi ale sak uz tolko prsi???? 😒 tu nebola ni naznak toho,zeby chcelo prestat.. a okrem toho sa mi chce dnes spat.. 😦

• aj mne, tiez tu neni naznak, ze dakedy prestane 😐

• esteze je aspon zajtra uz piatok..

• a kde je gaia? 🤔 asi spinka, co 😵

• netusim.. idem aj ja prec odtialto adi.. idem sa zvalit na gauc co tu mam.. 😃 na chvilku.. papa

• ty sa mas 🤔 🤔 gaia tliacha inde a to ma vcera prisla vytiahnut z temy rok 08, ze tu nebude sama a teraz nam to takto vracia 😕 drziacik jeden!

• sevaste...no v sobotu by nemalo prsat

to: atinkaa
     😃 😛

• no pisala som ti i vcera milacku, ale zmizla si 😐

..tak ako idu plany, kukam, ze redovy nebude a ze zasa behas kadekde 😉
    ..katka sa vystrela na gauc, nas neporazi??? 😕

- cupitkala som vcera na stretko s Kornaca - ona mala hostinu tam, kde my chceme mat...tak sme sli pokecat, ukazala nam fotocky a tak
    - myslim, ze katmi je jeden velky demotivator! 😠 ...sakra, ako mne sa nechce robit...a to je sefka cely den v robote - nikam nejde

• gaius a co to vlastne robis? 😉

...ake mala fotocky, lubilo sa ti to?
    ..uz si nasla dake miesta na fotenie?

aaale, kancelarsku nezazivnu robotu bez akejkolvek zodpovednosti (a to som bola zvyknuta manazovat medzinarodne projekty za niekolko milionov 😐 )...no aspon tu mozem s vami byt 😃

mne sa to miesto nejako "zazdalo" este predtym, nez som videla jej album 😉 ...inak, na fotkach boli zlati 😉 ...na to, ze on sa nerad foti a ukazuje masam ludi, to zvladli na vybornu

teraz mi jedna kocka (tusim ikka) poradila niektore moje oblubene muzea...takze sa do nich pojdeme popozerat a tak nenapadko sa povypytujeme, co by spravili, keby sme sa v dazdivu sobotu proste objavili vo dverach s tym, ze ci sa mozeme pofotit... 😃 ...a uvidime 😉

• ..no asi je lepsie to vediet dopredu, ale fotecky by z toho mohli byt pekne..najma ak ste radi chodili tak niekam za kulturou😉

ono su to vacsinou take male muzea - cize nenudia...hehe, z byvalej prace som tam vlacila "povinne" seckych zahraniciarov 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Povedzte si svoje ÁNO v romantickom átriu historického Domu. 🙂
    Máme bohaté skúsenosti s prípravou a zabezpečením kompletnej svadby podľa Vašich predstáv.
    ...všetko čo na svadbu potrebujete vytlačiť
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov