august 2008. Podeľte sa o skúsenosti a rady
- Sponzor fóra
to: katmi
- mi hovor o tej zime este chvilu...ja mam na sebe hrubokansky zimny rolak!
- aaaale, to uz bolo po robote, ked sme isli s milacikom pozriet ten "akozebyt"...no a prestupovat sa musi pri Baumax-e na zastavke Pristavny most...niekto mi tu pisal, ze v Baumax-e maju tie tmavomodre sklene kamienky...tak som minule isla do Baumax-u na Trnavskej...tam mi povedali, ze to budu mat iba v centralnom velkom na Bajkalskej (zastavka Pristavny most)...tak sme tam vcera skocili...nechodievam do tych koncin casto, takze sa mi to celkom hodilo
...kamienky samozrejme nemali
5. sep 2007Ahojte moje, tak ako?
Co dnes planujeme?
gaius ty si jak gulovy blesk, vcera kolo polnoci vypinam pocitac - samozrejme kukam na mojasvadba.sk a gaia posledny prispevok, temer vo seckych debatach....ty si ale diskuter
...i tu je zimka, som unavena tak, ze az...vela prace, vela prace a zabudla som si do tej zimy ponozticky, tak tu mrznem
Katus dnes poslem tie linky na webstranky oki?5. sep 2007gaia - ja som si dala take teplejsie nohavice a sveter a na to este kozenu bundu..kua jak keby bol uz oktober
tak super,ze ste aspon kupili..
cau adi.. aaale tak..pomaly..zimno..ty sa pochval..vela roboty asi,co?? a preco si bez ponoziek??
oki..ked budes mat trosku cas, tak posli..
inak musela som zmenit foto..admin zacal "rypat"..5. sep 2007- Sponzor fóra
vy ste ale drziacky, chvilu tu nie som a uz takto
gaia - katka mi rozumie, je tiez lev a maskuje sa, ze nic nechce
v Prahe som, ale je tu rovnako zimno 3kava, cajik, viem co hovorim a ponozticky mam doma
zakusky neceem varit, sak v kastiely bola zima i teraz v sobotu, ked sme tam boli, ak by bola zima ako je dnes, tak to si k tym satam mozem kupit kozuch
to iste plati i pre kolaciky, zas zmrzka sa i trosku topit moze5. sep 2007tak este ze sa chapeme
..prave som si kusa dvihla tlak v teme financnickej co tu je - o tom kto kolko planuje dostat penazi a ci mysli, ze sa mu vratia..dakedy ma to vazne dostane a musim pisat - jak k tomu moon diskusion katus
neda mi
gai inak ked si strelec, tak uz tomu rozumiem, ze tu s nami kamossiis5. sep 2007
to: katmi

- nerozculuj sa...ja som mala straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne vysoky cholesterol...pred 3 rokmi som zmenila robotu - sice ma absolutne nebavi, ale cholesterol mam v poriadku
- s tou IKEA: ja ti neviem...nejako su fadni...nie ze by nemali dostatok tovaru, ale farebna skala je velmi obmedzena na 1-2, max. 3 farby...a to nebyvalo