ahojte..
kedze sa mi prvy termin svadby akosi nevydaril :-( (predchadzali tomu rozne okolnosti),tak sme si stanovili "nahradny" termin,ktory sa dufam uz podari ;-) :-)
na druhej strane,ked sa tak nad tym zamyslim, nieje dolezite,kedy sa dvaja beru,ale je dolezite to,ze sa maju radi,nie?? ;-)
takze vsetky,ktore ste si vybrali prave tento krasny letny mesiac buduceho roka za ten vas den "D", tak tu piste prosim, aspon sa podelim s vami o moje doterajsie skusenosti :) CMUK
laska moja de siiiiiiiiiiiii :-D :-D ci jak to spievaju v tej pesnicke.. :-D
ale gaia je cela poplasena a pritom ona tu ma vsetko premyslene a vymyslene..
ja len ze si chcela odcestovat a ani sa nerozlucit tusim.. ]-( :-D
jeziss katus, kde mas fotecku? :-( sak ja ta vobec, ale vobec nevidim, bozinku....
supki nazad s nou ;-) ;-)
..inak som sa rozhodla uviest novu temu 16/08/08, ked uz je natrvalo... ;-)
sak nevidis ked som si ju zmenila :-D
posli.. budem len rada.. pozerala som aj urad prace brno-mesto (poradila mi to tu jedna kocka),ale to mi asi moc nepomoze,ak to funguje na UP ako u nas v SR.. musela by som tam byt zaregistrovana..
a k tej fotke,co som tam mala perdtym.. to bola stara fotka,asi spred 4rokov..d avno nemam take vlasy.. by si ma podla nej teraz nespoznala.. ;-)
a inak rano som sa ostrihala.. :-D
katus mojko ale ja som nechcela take uplne hocico, vazne....
inak moja, ak niekde postretnes daky pekny obrazocek s orchidejkou, tak supki ku mne s nim;-)
..to iste plati o vyzdobe, svadobnej, na ktorej sa ti bude javit, cosi zlate, alebo cokoladkove, alebo kremove, okejko?
...bozcok za to, vopred.... :-o cmuuk
:-D ale to neni hocico drahus.. pre mna je to dolezite napr..mam s tym problemy furt.. :-|
yo poslem ked najdem.. inak mam tusim dakde tortu s orchideami.. pozriem,poslem.. ;-) sak ale torty som ti posielala,ne?
a orchidey ako kyticu lebo ako co?? :-N
a vyzdobu ti kuknem..
aj vyzdobu aj kyticu..bo vidim, ze si uz vsade jak gaia, tak vas aspon babi musim zamestnat ;-) ;-) x-) x-)
..by the way, mi povedz co ty diskutujes v teme maminky a svadba??ha?...alebo mi daco uniklo? :-.
sak ale uvedom si draha,ze ja som mala mat uz davno po tom.. tak preto mam toho vsetkeho jak na...sak vies.. :-D
ale s babou mame celkom dobru debatu.. ;-)
sak dobre dobre.. tu som.. ;-)
co doma? v pohode? a co si mala ake ze padla mi ta holka do oka?? co?? ]-( nikomu to nehovor,ale ty si "lepsia" kamoska.. ;-) sak ta dlhsie poznam,nie???c :-D
prepacte dievcence, nam nesiel net 2 dni a zajtra (piatok) tu nebudem - mame volno namiesto stredy
to: lulu26
veru veru, ja som pracujuca
to: katmi
jaaaak ze plasim...JA??? ale deeee...no ono nescem, aby mi to obsadili... :-D ...uz som dohodnuta s tetou prevadzkarkou...zajtra, resp. v sobotu dobehnem kuku :-D ...smiala sa zo mna, ako som na nu prichystana :-D :-D :-D ...kornaca mi poslala dalsie fotocky - teta robi celkom pekne ikebany, tak ich asi vezmeme od nej :-D ...este uvidim, ako sa dohodneme :-D
to: katmi
ty kokos, tak zle mi fakt davno nebolo :-(
heh, co uz so mnou - je to tam dost vychytene (na to, ze je to DK)...do konca tohto roku uz nemaju volny termin ;-) ...a buduci rok - ten nas datum 16.8. je blizko toho dost vychyteneho (8.8.2008) a na ten uz tiez nejake odozvy mali ;-)