august 2008. Podeľte sa o skúsenosti a rady

24. okt 200833740
  • no nazdo...ja som sa realizuvala v obrade a hostine 😃

este by som si pospinuskala...

• ale nepovedz.. idem nakuknut..
    nie si sama..ja by som tiez este spala,keby som mohla.. 😉
    a kde mame ostatne??
    lenka isla minuly tyzden na nejake skoleie,ale len na dva dni..dnes by tu uz mala byt,ale jaksi je tu prazdno.. no a adus..tak ta ma tiez dnes sklz..

• čaute baby, vybrali ste si krásny mesiac na svadbu... 🙂 držím vám palčeky, nech vám to dopadne aspoň tak dobre ako augustovkám 2007 🙂

• Sponzor fóra
  • pavianca - ahoooj.. tak dufam,ze nam to nejak uz len dopadne.. 😉 vy ste mali celkom v poho pocasie..ani teplo,ani zima.. teda ak ste nevystihli zrovna tu horucavu.. keby bolo tak napr.ako je dnes, do tych 29,30 stupnov,tak by som to zvladala..

• to katmi- to bol jeden z dôvodov na august, býva poväčšine pekne a už nie tak extrémne horúco ako v júly...nám to vyšlo super, bolo krásne počasie- v piatok v noci pršalo, aj v nedeľu aj celý nasledujúci týždeň, ale sobota bola náderná.... 🙂 ako na objednávku...

• to: katmi
    no tulame sa, co ti poviem 😃

to: pavianca
    dikes...veru veru, drz paste... 😃

• pavianca - jeeeej tak takto by tobolo super,keby to tak vyslo aj buduci rok.. 😉

gaia - tak nebehaj a venuj sa 😃

myslim od "okna" k "oknu"...ja vorkim ako debil 😠

• gaia - no ok.. tak je ti odpustene.. 😃

oooo, dakovala 😃 ...ozaj, bola si na tom stretnuti minuly tyzden? ja som o siestej este len odchadzala z prace a citila som sa ako zbity pes - tak sme nesli 😢

• ne,nebola.. ja som zas musela po robote este utekat na jedno stretko..tak tiez som nestihala.. mam to take rozbehane posledne mesiace.. esteze je v stredu volno.. ja mam volno potom este aj stvrtok,piatok.. tak sa tesim... konecne trochu volna..

my sme si v robote vymenili stredu za piatok...takze v stredu pracujeme a v piatok mame volno...rozmyslala som, ze aspon by som behla na urad v Devine a salu pozriet...

• gaia - ??? a to sa da?? a ty kde prosim ta robis,ked vam dali v stredu pracovat???

aaaaale...to my sme taka mala firmicka (12 ludi)...a bolo to take, ze sa na tom dohodneme a budeme to mat bud vsetci alebo nikto...ale nezavid - nam zase riaditelka prikazuje, ze ked je napr. statny sviatok v utorok alebo stvrtok, tak ten pracovny den medzi sviatkom a vikendom si MUSIME zobrat dovolenku...takze sa mi bezne stava, ze na konci roka mam ledva ledva na povinnu vianocu 😞

• gaia - ja nezavidim.. ja mam dovolenky kolko chcem.. 😉 a nastastie mne nikto nic neprikazuje..

• Sponzor fóra
  • Caute baby!

Pozeram a hladam, kde by som sa mohla zaradit, ale kedze mame svadbu 30.08.2008, tak som tu asi spravne.. 🙂

• ahoj lulu.. si tu spravne.. 😉 vitame ta medzi nami.. sice dneska je tu trosku mrtvo,ale dufam,ze sa ti bude medzi nami pacit.. 😉
    ako sa mas? uz sa pripravujes na svadbu? lebo tuto napr.gaia uz ma vsetko vymyslene,premyslene... 😃

• to: lulu26
    jo jo, spravne spravne si...vitajko

to: katmi
    no esteze tak...aspon u niekoho zakony platia
    inak rypes, rypes rybicka? 😃 😃 😃 ...a co ja za to mozem, ze mam hned utvoreny nazor na to co a ako scem???

• ahojte moje, tak uz som tu😉
    katus pracujem 😉 😉 preto mam dnes sklz tuto 😵 ale kludne pis dotazy, odpovedam len vas dnes i citam neporiadne🤔 🤔
    lulu - cauki, myslim, ze si si vybrala dobre 31/8 je este stale august 😉 😎
    gai - ked uz zdravim, kazdeho specialne, tak i teba mojinko 🙂

• gaia - ale coby som rypala. 😃 😬 sak sikovna si.. to som tym chcela povedat..

no helou adi.. ja ze co sa ti stalo.. idem ti poslat IP yo?? 😉

• inak nesiel mi zas server neviem preco.. nevedela som sa pripojit.. 😠

• oki, cakam 😉 😉
    ..to vies dieta zavalene pracou 😐 😐

• dockaj,lebo akurat samozrejme musia ludia otravovat.. kurnik 😠

• Baby, ta to Vam poviem u nas katastrofa, ked to chcete mat podla svojich predstav.. najprv sme mali datum 2.8.08 ta to salenota a uz vsetko obsadene, tak ze 9.8.08 ale to zase nemoze moj brat,zije vo Svajci a tam maju akurat top sezonu, tak sme nakoniec dohodli 30.8.
    No salu mame, hudbu tiez - otec je hudobnik a on by asi neprezil ak by sme mali DJ, tak mam aj fotografa a este hladam dobreho kameramana a to zatial staci, ostatne az po novom roku 🙂
    Mam susedu a ta akurat si otvorila agenturu - organizovanie svadieb, takze vela veci ma na starosti ona, len mi chodi do prace ukazovat latky a farby vyzdob 😉
    dobre, nie?
    a vy ostatne ako? uz tiez ste to rozbehli?

• lulu - juuu tak to mas super.. a to je ako mozne, ze datum 2.8. je uz rok dopredu obsadeny???? 😕 my by sme chceli tiez 2.8. ale v BA..tak snad s tym nebudeme mat take problemy ako vy... 😕 😦

• VIes, Ba je velka.. ale ak chces pekny hotel, alebo miestnost, tu je to problem a podla mna datum 2.8. 08 bude ako teraz bol 7.7.07... takze radsej si nieco zaistite, podla mna.. 🙂
    ty este nemas nic?

• to: lulu26
    normalne si ma vyplasila...veru ja v piatok pojdem do DK a idem to obsadit 😃

• Ta baby ja vas nechcem strasit, ja som si myslela, ze ked takto tu pisete datumy, tak to mate aj zarezervovane, aspon saly... 🙂
    joj, ale tesite sa, co? Ja sa neviem, dockat.. sice este chodim na VS, ale snad to zbehne, rychle..
    a vy ako? pracujete, studuje?

• holky prominte ze som sa vcera tak vyparila,ale uplne mi skapal internet.. 😠

lulu - vela bab napr.co sa vydavalo 7/7/07 mali zajednanu salu neviem kolko dopredu a ked si isli mesiac pred svadbou prejednat jedalny a podobne,stalo sa,ze im tam supli (neviem ci omylom alebo ako sa to mohlo stat) druhu svadbu...takze mesiac pred svadbou zhanali novu salu, pripadne restiku a viem,ze uplne bez problemov zohnali...takze ja sa tohto nebojim...
    inak ja pracujem,aj gaia pracuje a myslim, ze asi 3/4 z nas tu pracuje 😃 😉

gaia - a ty co sa plasis,ha?? 😃

• katus milacku, tak uz som tu😉dake news?

...myslim, ze gaia neplasi, gaia ftipkuje, ze? 😉 😉
    ...lulu, ja som tiez nemyslela, ze ma to tak dostane,... 😉 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Klasické aj moderné svadobné oznámenia | Humorné aj romantické svadobné oznámenia | potlač servítok, výroba menoviek na stôl, svadobné menu...
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov