August 2008. Podeľte sa o skúsenosti a rady

Zobraz úvodný príspevok
ahojte.. kedze sa mi prvy termin svadby akosi nevydaril :-( (predchadzali tomu rozne okolnosti),tak sme si stanovili "nahradny" termin,ktory sa dufam uz podari ;-) :-) na druhej strane,ked sa tak nad tym zamyslim, nieje dolezite,kedy sa dvaja beru,ale je dolezite to,ze sa maju radi,nie?? ;-) takze vsetky,ktore ste si vybrali prave tento krasny letny mesiac buduceho roka za ten vas den "D", tak tu piste prosim, aspon sa podelim s vami o moje doterajsie skusenosti :) CMUK
Odpovedať
gaia - tak to mi je luto.. a s tym miestom..no aspon uz mas.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to: katmi mno jo...teraz riesime veci ako hypoteku (na byt) a bude s tym sakra problem...proste z brindy do brindy :-( ...nemas tip na fotenie za dazda v BA (nie atelier, nie Cerveny Kamen)? nieco take, co nemusis rezervovat a zaplatit 1 mesiac vopred! ved to nebudem vediet, ci to nebudu vyhodene peniaze...fotograf sa crta z NR, takze tam sa moc pomoci asi nedockam :-|
Odpovedať
gaia - pocuj..poslem ti jedno cislo do IP na jedneho fotografa.. je to super chlapik.. tuto z BA..skus sa jeho popripade opytat.. dobre? a ohladne tej hypoteky.. to mi ani nehovor.. aj my budeme mat s tym dobry problem,ale snad to nejak vyriesime.. pocuj,teraz maju novu Vario hypoteku v CSOB banke.. je na 40rokov a poskytnu ti ju do 35roku zivota...tak popripade skus tam..mozno sa zadari.. idem ti poslat to IP...
Odpovedať
Profilova fotka
to: katmi za kontakt dik...myslis, ze mi poradi, aj ked sa nebudem chciet dat od neho fotit? co sa tyka uveru: problem je ten, ze toto je taky speci postup - ja sa nemozem zarucit tou nehnutelnostou, pretoze uplne odkupenie do os. vlastnictva je az po 1 roku uzivania...teraz by to bolo 1/2 z celkovej sumy...nemam ziadne uspory a ani sa nemam cim zarucit :-| :-( :-| ...planovali sme takuto vec az ked sa vezmeme a budeme na to 2-ja...lenze takato prilezitost sa nam asi tak lahko nenaskytne :-|
Odpovedať
gaia - vyskusaj.. uvidis.. a s tou hypo.. s tym sa netrap.. nejak s ato vzdy da vyriesit.. ;-) a inak dnes pozeram,ze sme tu len my dve.. lenka ma dovolenku az do 11-teho septembra a adka neviem kde sa potuluje.. zeby mala tolko roboty?? lebo nespominala,ze by mala mat aj dnes dovolenku..neviem..
Odpovedať
Profilova fotka
to: katmi netusim...ty cicush, kde by som v BA dobre kupila organzu - nevies?
Odpovedať
gaia - no tak to zas ja netusim.. skusila si nejake tie take klasicke galanterky napr?? aj na zahradnickej je jedna taka.. tak na rohu pri Justicaku.. tam si bola??
Odpovedať
Profilova fotka
Babenky moje, tak uz som tu, vcera som vas docitavala a pracovala, vela prace, veela..tak som vas nestihala =-) ale dnes som tu ;-)
Odpovedať
caute holky.. ahoj adus.. ja dnes pre zmenu pracovne.. aj teraz musim ist mimo nieco vybavit,tak potom sa vam budem venovat.. papa zatial..
Odpovedať
Profilova fotka
kati, tak pisni, ked budes nazad, ok? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to: katmi eee, skor pri 2 levoch...ale tam som organzu nevidela :( inak, zdravim...ja som bola akurat sluzobne mimo kancel, ale uz som vasa :-D
Odpovedať
akurat som sa vratila..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
super ;-)
Odpovedať
a adka je kde teraz??
Odpovedať
Profilova fotka
nefjem :-|
Odpovedať
gaia - no urcite klabosite v tej druhej teme.. :-D 8-) priznaj farbu.. a ty si cudzinka??? :-.
Odpovedať
Profilova fotka
to: katmi nemklabosime! :-D hej, som cudzinka juuuj, sa mi dnes podarilo ulovit v europa moebel modre svietnicky na cajove sviecockyyyyy :-D ;-) :-)
Odpovedať
gaia - no len aby! :-D :-D a to kde si nasla?? ze bola som na sluzobke.. eee to urcite :-D si bola po obchodoch?? :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
caute moje, co mame dneska za temu - ci standardne vsehochut? ;-)
Odpovedať
no szia :-D po teba kym sa clovek dostane,tak to aj trva,co?? :-D :-D ;-) dneska zase vsetko.. ako obvykle.. :-D ako bolo doma? este si sa nepochvalila.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to: atinkaa jo jo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to: katmi nooo, kolega sa rozhodol ist cez ich parkovisko, tak som ho poprosila, aby mi tam na 5 min zastal (teraz tam nikoho nebolo)...drobny doplnkovy tovar maju ulozeny par krokov od pokladne, takze som to hned uvidela...inak povodne som isla pozriet, ci nemaju tie tmavomodre akrylove kamienky...nemaju :-|
Odpovedať
Profilova fotka
...no mali sme sa supiskovo, co vam bdem rozpravat ;-) ..hlavne sme boli vo fricovciach - supis, nadherne i za dazdiva, tak sa nebojim pocka ;-) ;-) ..i mame fotografa - dvoch, som totiz megaloman :-D :-p ...ale teraz praca, praca...nestihacky :-|
Odpovedať
adi - no to by si ani nebol ty,aby si nemala nieco dvojmo :-D ;-) gaia - a kde si ich kupila?? a kamienky nebudu mat aj v Ikea??
Odpovedať
Profilova fotka
to: katmi - shak som pisala, ze v Europa Moebel (uz mam taku prtavu minifotecku aj v albume - lepsie zavesim, ked doma spravim) ;-) ...mali aj ine farby, len si nepamatam ake :-) ...su inak drahsie o 6,- Sk ako v IKEA, ale v IKEA maju iba bezfarebne cire... - kamienky v IKEA nemaju ake scem...inak IKEA je vseobecne v poslednom case nejaka "vykradnuta" ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
..no jo, sak viem, ze som megaloman ;-) ;-) mam na seba nahlad ;-)
Odpovedať
gaia - eee sory,dneska mit o nejak nemysli.. :-D od rana tu mam toho jak nas.. 8-) sak vies.. s tou Ikea to vazne?? neviem posudit,lebo som tam uz davno nebola.. a co sa deje? co nemaju tovar ci co?? ved tot nedavno som videla nejaky obrovsky katalog.. ale je pravda,ze v nom prd bolo... adi - :-D
Odpovedať
Profilova fotka
katus, moja sak ty dnes asi vazne pracuje, bo ja si k tebe donesiem obedik a tu neni ani "n". ..ste sa s gaiou znova zakecali :-D :-D
Odpovedať
adi - sak ale ja som dosla do kanclu kedy.. som bola vonku.. nikoho tu nebolo,tak som musela ist vybavovat ja.. ]-( to mam tak rada kurnik.. v kancli robota a ja aby som behala po vonku.. radsej som ticho..lebo sa mi zas dvihne tlak..
Odpovedať
Profilova fotka
a co ta tolko stvu, vidis uz si kukala nieco? mam poslat tie linky na pracu? ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?