August 2008. Podeľte sa o skúsenosti a rady

Zobraz úvodný príspevok
ahojte.. kedze sa mi prvy termin svadby akosi nevydaril :-( (predchadzali tomu rozne okolnosti),tak sme si stanovili "nahradny" termin,ktory sa dufam uz podari ;-) :-) na druhej strane,ked sa tak nad tym zamyslim, nieje dolezite,kedy sa dvaja beru,ale je dolezite to,ze sa maju radi,nie?? ;-) takze vsetky,ktore ste si vybrali prave tento krasny letny mesiac buduceho roka za ten vas den "D", tak tu piste prosim, aspon sa podelim s vami o moje doterajsie skusenosti :) CMUK
Odpovedať
a to mame odkial vediet,ked si sa doteraz nepochvalila?? haaa???? :-D tak sa teda drz zajtra.. ja idem het.. musim to ist vybavit,lebo ma sef zozere.. cafte zatim..
Odpovedať
Profilova fotka
cau katus;-)..a chvalila som sa...dakde skor, ze skola, praca, praca skola ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to: atinkaa a z coho to mas? to: katmi sadni na zadok a nebehaj uz nikde :-D
Odpovedať
Profilova fotka
nepoviem, sak som pisala, ze som suuupis tajny skolak a este tajnejsi zamestnanec :-. :-. :-x 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
to: atinkaa no marnost... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to vies som tu tajne 8-) 8-) 8-) ..ale z marnosti by mohla byt :-D :-D :-D aj z mojasvadba.sk ..milacik si zo mna furt utahuje, ze co mojaskola.cz :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to: atinkaa mas doma ftipalka, co? :-D
Odpovedať
gaia - ada je urcite policajtka.. to by na nu presne sedlo :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
....katus ja sa len tak maskujem :-D :-D :-D ...gaia ano, milacik je vtipalek ;-) ale najma milacik ;-) ;-)
Odpovedať
no to isto :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
..co no isto?
Odpovedať
Profilova fotka
to: katmi este by mohla byt vojacka :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
.....tak mi vychadza ze sa maskujem sakra dobre ;-) ;-) ;-) 8-) 8-) 8-)
Odpovedať
tak sa teda maskuj.. prdim na teba :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
..si nevymyslaj ;-) ti aj tak neverim ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nejaka ministerska one bude... :-D to: katmi juuuuj...idem znasilnit kolegynu, aby si na mna nejako nasla cas a zacneme pobehovat po salonoch
Odpovedať
Profilova fotka
katus kde si? =-) =-) gaia nikoho neznasilnuj, bude z toho prus** :-x :-x
Odpovedať
Profilova fotka
to: atinkaa shak ona to nikomu nepowjeeee :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no len aby ;-) ...a podarilo sa? :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to: atinkaa no nazdo...sak ona je zlata...pojde so mnou ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
...a uz mas poskusane??....bre ranko :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ale coby...to zecneme chodit v oktobri
Odpovedať
Profilova fotka
...a das tu potom fotecky? ;-) ...gai aky mas rozpocet na kvety+kvetinova vyzdoba? ...katus ty?
Odpovedať
Profilova fotka
to: atinkaa - ak sa budem moct fotit, tak dam - samozrejme ;-) - kyticu ratam (aj s pierkom) 1.700 - 2.000,- Sk; vyzdobu (ikebany) nam urobi pani prevadzkarka (robia fakt velmi pekne) za 1.500,- Sk
Odpovedať
Profilova fotka
..gaius dikesik;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to: atinkaa nzc...inak, niekto pisal, ze "ved nepovedz, ze to je svadobna kytica a vyjde ta na polovicu"...hehe, lenze ako poviem, ze maju urobit pierko, ked nepoviem, ze je to svadobna :-D ...okrem toho, my potrebujeme presne tie iste ruze aj do torty...takze nie je o com
Odpovedať
Profilova fotka
..no to pierko by si tazko okecala :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to: atinkaa - hehe...to fakt ;-) ...mozno to urobili tak, ze ked prisli pre kytku, tak si dali doviazat pierko a uz im cenu nemohla zvysit :-D - pocujki, ty si si uz bola pozerat saty v salonoch? lebo by som ta "zneuzila" :-D ...v albume mam topanocky, ktore by som si chcela kupit...od "victoria", z ktorej albumu ich mam, mi raz napisala, ze ich kupila v svadobnom salone v KE...nemohla by si sa mi po nich pozriet, plz? lebo tu som take nikde nevidela a victoria sem uz zrejme nechodi - neodpoveda mi na maily, takze sa nemozem spytat, v ktorom to bolo...
Odpovedať
Profilova fotka
..gai kludne ma zneuzi :-D :-D :-D ...to znie divne, nieee inak mozes ma poprosit, co uz si urobila tym pliiz a ja v novembri kuknem po salonoch v ke - fotecku mi ale posli na mailik, ju? mail mas/budes mat v ip ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to: atinkaa oka, dik...si pokladik...ja sa skusim povypytovat aj v blavackych salonoch, ale tam su take tie s remienkom spredu a take ja nemozem...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?