August 2008. Podeľte sa o skúsenosti a rady

Zobraz úvodný príspevok
ahojte.. kedze sa mi prvy termin svadby akosi nevydaril :-( (predchadzali tomu rozne okolnosti),tak sme si stanovili "nahradny" termin,ktory sa dufam uz podari ;-) :-) na druhej strane,ked sa tak nad tym zamyslim, nieje dolezite,kedy sa dvaja beru,ale je dolezite to,ze sa maju radi,nie?? ;-) takze vsetky,ktore ste si vybrali prave tento krasny letny mesiac buduceho roka za ten vas den "D", tak tu piste prosim, aspon sa podelim s vami o moje doterajsie skusenosti :) CMUK
Odpovedať
Profilova fotka
to: pipi1211 + sannyya no ak si pozriete moj album (ten s ruzickou na zaciatku), tak uvidite, co vsetko uz mame a nemame...vcera nam uz prisli pierka...su krasnucke... a vy co? zacinate uz s niecim?
Odpovedať
No ja neviem ci to nieje dako zavcasu zacinat s pripravami,,,ked neviem ci sa mi aj o rok alebo o pol roka bude pacit to iste co aj teraz a nerada by som menila nieco na poslednu chvilku :-)
Odpovedať
Ahoj sannyya ja si myslim ze to nie je skoro. Aspon si zabezpec salu, ktora sa ti paci, hudbu, ktora je fakt dobra, kameramana, ktory ti vsetko urobi ako chces ty... Aby si potom nelutovala, ze kameraman ti to posr..! Inak tak pripravy ako akej farby mat vyzdobu, saty a nechty na to mysli neskor... na to mas cas!!! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja si uz pomalinky musim zacat vybavovat lebo mam dojem ze na 8.8.2008 bude asi dost svadieb tak pre istotu zacnem uz teraz aby som potom nelutovala :-| gaia kukala som foto to je fajn ze uz mas par veciciek a co saticky uz si trosku rozhodnuta? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj pipi, uvazujem rovnako ako ty ;-) tiez si myslim, ze by bolo fajn pomalicky a v klude zacat, lebo potom moe byt fakt neskoro...aspon ta sala aby bola zajednana a tak... baby a co si myslite o tom mat svadbu niekde vonku< mne sa to velmi paci, ale bojim sa, lebo to pocko je nejake nevyspytatelne posledne roky :-(
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som uvazovala ze kedze bude leto tak na obed by sme sli s najblizsou rodinou a potom by som chcela niaku grilovacku a ostatnymi ;-) len prave to pocasie :-N :-N :-N :-N
Odpovedať
lenka - ja som uvazovala nad svadbou na zamku ;-) bola som totiz na jednej oslave na zamku a to ti tam bolo kraaasne.. a hned vtedy som povedala ze mat tu tak svadbu ;-) :-p to by bolo supeeer.. ale inak vonku svadby robi Hotel Kamila, a viem,ze u nich si mozes rezervovat aj teraz na buduci rok, ak by sa ti to tam pacilo,lebo u nich je velky natresk na svadby.. oni ti spravia take altanky.. velmi pekneee..videla som fotky..
Odpovedať
Profilova fotka
to: pipi1211 - no pojdem si vyskusat jedny do Skalice - hladam goticky styl a ten momentalne velmi neleti a uz len maloktora pozicovna ich ma... - grilovacku aj my uvazujeme - pre kamaratov (my este stale nie sme rozhodnuti co a ako)...teraz sme boli v sobotu na jednej svadbe (necakane) a asi to bude ten schodnejsi sposob...aj ked si neviem predstavit, kde by sme to asi tak v BA robili...lebo na Kolibe tazko :-(
Odpovedať
gaia - v BA napr na Devine je super ;-) tam pod hradom je jedna restika..kua zabudla som jak sa vola a to som tam vcera bola :-D a inak vravim.. len ten Hotel Kamila.. a to je vlastne este BA?? :-D :-D asi ne,co?? :-D :-D ja po tej mojej skusenosti s tou oslavou na Smolenickom zamku som povedala,ze ak sa bude dat, tak tam by som chcela mat svadbuuu... :-p ;-) a saty.. goticky styl? pozri ku mne do albumu, mam tam nejake saticky..povedz ktore, mozno ti poradim salon aj tu v BA,kedze ja to uz mam obehane :-D ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to: katmi Hradna brana to je na Devine - ale je to 4*...a na to my nemame :-| ...prave vcera sme hovorili s milacikom, ze keby sme oplyvali prachmi, tak si to tam dame urobit na kluc...aj s ubytkom... Hotel Kamila je na Ciernej vode, co sa raz hodnoti ako BA, raz nie...ale priamo vedla nich konci spoj c. 53 (zachadza tak daleko len asi 1x za hodinu)... mysleli sme si, ze by sme spravili obrad na Devine (oni taku moznost povoluju)...lenze len za moznost to tam organizovat sa plati 5.000,- Sk...este si predstav prenajom stanov, stoliciek, vyzdoby...a potom znovu vyzdoba v restike...zbytocne 2x vylohy... my by sme to chceli mat v Devine na urade, fotit sa na hrade Devin (za to pytaju 1.000,- Sk!) a oslava by mohla byt v DK Devin - Rytiersky dom (mala tam nedavno svadbu Kornaca)... idem mrknut tie saty u Teba v albume, ale ja by som chcela take, ako mam v albume ja (a tie maju v Skalici)
Odpovedať
ano ano.. nevedela som si spomenut.. myslis,ze je to tam fakt take drahe?? kamarat tam mal svadbu... tk preto ma to napadlo.. tak co ja viem a neskusis tam len tak informativne zavolat???ved za to nic nedas.. ;-) A ta Kamila tiez by stala za to aspon zavolat,co pytaju.. nie? hej hej.. s tymi poplatkami som to uz dnes dakde pisala.. ze sa plati za to,ked nieje obrad tam,kde ma byt,t.j. podla miesta bydliska jedneho z partnerov.. na Devine by bolo super..ved tam je krasne.. 1000,-sk pyta kto? obec?? ked sa chces fotit??? to co je????? pozriem na tie tvoje saticky v albume..mozno viem o nejakom salone,ktory by ich mal aj tu v BA.. ;-)
Odpovedať
dala som ti tam jedny saty.. ktore su vyslovene pre baculky.. mozno sa ti zapacia.. ;-) a inak.. s tym sa vobec nestresuj,ze nejake,co sa ti pacia, neoblecies alebo tak.. len si treba poskusat.. budes prekvapena ako tie,co si prave myslis,ze ti nesadnu, alebo sa ti nehodia, ako v nich mozes vyzerat dobre.. fakt..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
baby a boli ste uz na svadbe v pegase v devinskej? my sme tam mali z roboty jednu akciu a celkom sa mi to tam pacilo...ale drahy to tam bol pozriet a nebol nadseny :-N ale maju to tam za dobru cenu- teda len orientacne vraveli ze 1500sk a je v tom uplne vsetko, jedlo, prenajom, pitie, aj nejaka vyzdoba... a moze to byt vonku aj vnutri, ak je zle pocko... ale neviem si predstavit ze vsetko pripravime vonku a ak by pocasie nevyslo, tak to vsetko rychlo stahovat dnu... a uz to strati to caro... inak, da sa tam aj prespat, je tam hotel (resp penzion?)... inak aj ja by som hned prijala svadbu na bojnickom zamku alebo tak... velkaaa romantika :-) ale ked si predstavim kolko penazi by nas stalo ubytko pre vsetkych hosti tak sme sa s tym hned aj rozlucili... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
to: katmi lenze ja som uz citala v prispevkoch neviest (aj na ich webkach), co to pribl. stoji v Kamile a Hradne brane...tam my nesiahame :-( inak, to hrad Devin si pyta 1.000,- Sk za moznost ist sa fotakovat do arealu hradu Devin...a 5.000,- Sk si hrad Devin pyta za to, ze Ti povolia mat svadobny obrad v areali hradu Devin = to su vsetko poplatky navyse...okrem toho musis normalne zaplatit matrike vsetky tie matricne poplatky (aj vynimkove a tak pod.)... kukla som tie saty - moc dakovala, ze na mna myslis, lenze mna by to este viac rozsirilo...tie su vhodne pre dievcence, co maju siroke ramena (zo mna by to spravilo jednu velku gulu)...okrem toho, nepacia sa mi ramienka poza krk...ja chcem nieco rovne, jednoduche, nezdobene to: lenkaaaaa (juj, kym napisem tie Tvoje "a-cka" :-D :-D ) pegas je drahy - asopn pre nas
Odpovedať
Profilova fotka
gaia- a viete poradit kde je to relativne lacne? ja nejak ani neviem v akej cene by sa to malo pohybovat aby to bola dobra cena :-( ale samozrejme ze by som bola najradsej keby to stalo co najmenej lebo si to drahy zas rozmysli ked to zratame :-N teda asi aj ja ked na to mat proste nebudeme :-S a na aaaacka kasli ;-) :-D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to: lenkax4 :-D vraj divoka kacka je znesitelna (je to restika niekde nedaleko racianskeho myta)...a my by sme to chceli robit v DK Devin Rytiersky dom (ale to je kulturny dom a jedlo aj s vyzdobou zabezpecuju z vedlajsej restiky) - tam mala teraz 30.6. svadbu Kornaca...chcem sa s nou stretnut a vyzvrtat ju (pisala mi taky kratucky mailik)...neviem vsak, ako si narocna nevesta - ja aj ona sme take nenarocnejsie ;-)
Odpovedať
lenka - v Pegase je pekne.. aj mne sa to pacilo ;-) ja som skusala restauraciu Rotunda v ruzinove, to je na martincekovej, to je pekne prostredie, potom Hotel Kormoran, v Samorine-Cilistove.. a este Bonbon..ale to je az v DUnajskej Strede... takze to je najdalej.. no a potom viem, ze majtika co sa tento vikend vydavala mala svadbu v restauracii 3ka.. to je niekde pod hlavnou stanicou ak som to dobre pozrela.. a ta si chvalila..ze super.. popripade sa spytaj bab,co sa vydavali tento vikend.. ;-) oni ti urcite poradia..
Odpovedať
Profilova fotka
kocky, neviete, kde v BA by spravili neformalne posedenie (svedske stoly + opekane prasiatko)?
Odpovedať
Profilova fotka
katmi- no ale hotel kormoran a bonbon musia byt velmi drahe nie? :-N ale kormoran je pekny, tam sme sa s drahym dali na silvestra dokopy, takze to je taka moja srdcovka :-D
Odpovedať
Profilova fotka
gaia- poznas Monteko? Je to pri poluse... taka restika... tak mozno tam :-)
Odpovedať
lenka - Kormoran sa mi zdal celkom v pohode.. ;-) skus zavolat.. povedia ti aj ceny aj vsetko,co ta bude zaujimat..
Odpovedať
Profilova fotka
katmi- no ale co potom s hostami po svaobnej hostine? bud ich poslat do BA taxikom :-) alebo ubytovat tam? ale tomu ubytovaniu sa chceme vyhnut :-S
Odpovedať
Profilova fotka
to: lenkax4 Monteko nepoznam...mas webku? ozaj, ako sa vola ta restika, co je pri tom jazere nedaleko polusu? my sa tiez chceme vyhnut ubytku...aj tak budeme musiet aspon moju najblizsiu rodinu ubytovat (5 ks) a aj to je dost... :-(
Odpovedať
no ak sa chces vyhnut ubytovaniu, tak jednoznacne hladat restauraciu priamo v BA.. skus napr. aj tu restaruraciu ROTUNDA na Martincekovej.. poslem ti cislo?
Odpovedať
Profilova fotka
to: katmi nemas webku radsej?
Odpovedať
poslem IP..
Odpovedať
Profilova fotka
to: katmi uz som mrkla, dik...no musime poomyslat s milacikom ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
katmi- aj mne aj mne prosim :-)
Odpovedať
Profilova fotka
gaia- na to monteko nemam webku a neviem ci maju :-(
Odpovedať
Profilova fotka
katmi- ta rotunda tiez nema webku? resp nenasla som ju
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?