august 2008. Podeľte sa o skúsenosti a rady
to: gaia (a katmi
)
no ja tomu velmi neverim... cim dalej tym je teplejsie- ako zima, tak jar aj jesen a leto ani nehovorim... a fakt si neviem ani len predstavit, ako zo mna steka mejkap na tie biele saty, kym bude vonku 40 stupnov... a to ja som chcela povodne ze aj obrad niekde vonku... ale to som si uz uplne rozmyslela... nakoniec to mozne presunieme na nejaku zimu, ked bude 25 stupnov a budeme vysmiati
ale vazne, myslim si, ze to teplo moze zneprijemnit kopec veci pocas tej svadby...a to by som nejak asi nerada
24. júl 2007to: lenkax4
ono sa to tak ob 2 roky toci...fakt predpovedaju krutu zimu a nasledne priemerne az podpriemerne leto...su to vsetko iba predpoklady a ja sa tiez trosku desim toho vsetkeho...okrem toho, my chceme mat hostinu v DK a ten (na rozdiel od restik) asi urcite nebude mat klimu...
a nechcem uz vymyslat znovu to menit (to by bol uz 4 termin)...to sa uz milacik boji, ze sa z toho chcem vyvliect24. júl 2007- Sponzor fóra
jejda baby sak ale uz ani jesen nebyba.. horucavy az do septembra, pripadne oktobra a potom zrazu taka zima,ze dovi..
gaia - ale nie su moc spokojni,lebo maju nejake problemy s tym ich sefom,ze nieje tam nieco v poriadku, a ze velmi vela roboty,ale na to si uz zvykla.ale samozrejme aj tak sa uz tesi naspat na slovensko ..24. júl 2007to: katmi
ved ja som to od lenkaaaaa nevzala v zlom...len neviem, ako ho ukludnit...ja sa na nieco take momentalne fakt nechystam......obcas je mi ho az luto...velmi dobre poznam ten pocit a kedze ho milujem, nechcem, aby ho zazival (ked je to navyse bezdovodne-aspon momentalne podla mna)
25. júl 2007- Sponzor fóra
gaia: oneskorene ale predsa
gai o kolko je mladsi? no podla mna na veku vobec nezalezi, hlavne ze sa lubite a ste si isti... ono je vela manzelstiev, ktore krachnu aj ked sa beru ludia mladi alebo stari... ja zastavam teoriu ze ked sa dvaja lubia a chcu sa brat, musia ist do toho vsetkymi styrmi. Cas ukaze ako to dopadne... ale nad tym sa netreba na zaciatku vooobec zamyslat. vychutnavaj si to, ze do toho chce ist a ze ta lubi!!! niektori ani take namaju...
27. júl 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
to: katmi
juj, dakovala...a ako sa jej dari?
to: lenkax4
aj ty??? ja sa tiez tak nejako one, z toho snazim vyvliect...ale vraj buduce leto nebude take desive...