august 2008. Podeľte sa o skúsenosti a rady
- Sponzor fóra
Moja polovicka je dost flegmatik, takze si z nej tazku hlavu nerobi, hoci ani sam nechape, o co jej ide...
No a prave to je pre mna taky problem, ze svadbu platia rodicia. Ona sa nevie zmierit s tym, ze miesto oslavy sme si vybrali (je to restauracia, v ktorej mala svadbu aj sesternica, a ona stale dookola toci len o tom, ako to budu vsetci porovnavat). Vsetci ostatni su spokojni (ja, drahy, jeho rodicia, moj otec), len ona ma stale pripomienky...a chce nam nanutit miestnost, ktora je mala a skareda a my ju urcite nechceme...
Niekedy nechapem jej konanie, a toto su prave take chvile...19. jan 2008Nuz...moj drahy vysvetlil vsetkym, ako to so svadbou vlastne je - svadba bude, a je len na ludoch, ako sa k tomu postavia. Bud budu do konca zivota spominat, ako na nej bolo dobre, alebo budu do konca zivota lutovat, ze tam neboli. Asi tak. Takze je este moznost, ze jej povieme, ze tie peniaze si moze nechat (lebo tak ci tak nimi velmi operuje, takym tym sposobom - si odo mna zavisla, tak ti este ukazem) a nemusi tam ani byt. Vydat sa mozem aj bez tejto uzasnej rodiny, draheho a kamaratov tam mat budem...
Niezeby ma tesila taka forma svadby, ale v konecnom dosledku by to bolo mozno to najslobodnejsie riesenie...
19. jan 2008- Sponzor fóra
- 20. jan 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi potešením zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Hmm...mna najviac stve, ako stale meni nazory, a vzdy, ked si myslim, ze uz je konecne dobre, vypukne to nanovo...som z toho znechutena a hoci to strasne nerada priznavam, ublizuje mi to...