August 2008. Podeľte sa o skúsenosti a rady

Zobraz úvodný príspevok
ahojte.. kedze sa mi prvy termin svadby akosi nevydaril :-( (predchadzali tomu rozne okolnosti),tak sme si stanovili "nahradny" termin,ktory sa dufam uz podari ;-) :-) na druhej strane,ked sa tak nad tym zamyslim, nieje dolezite,kedy sa dvaja beru,ale je dolezite to,ze sa maju radi,nie?? ;-) takze vsetky,ktore ste si vybrali prave tento krasny letny mesiac buduceho roka za ten vas den "D", tak tu piste prosim, aspon sa podelim s vami o moje doterajsie skusenosti :) CMUK
Odpovedať
ahojte augustovky :-) mam nove fotky zo skusania, tak budem rada, ked ohodnotite :-)
Odpovedať
Fiha, idem mrkat. ;-)
Odpovedať
Takze, klasicky sa mi pacia vsetky... :-D Ale trojky su podla mna vyborne (teda ta predbezna rezervacia, ak si nepamatam dobre cislo), aj tie dalsie boli super, nieco take som si predstavovala pre seba, len si neviem predstavit, ako by to drzalo, ked to nema ziadne ramienka ani rukavy ani nic, aby si sa nahodou nemusela celu svadbu strazit, nech ti nespadnu... :-D A aj tie, co sa "najviac hodia k tvojej osobnosti" su krasne, ale tiez nedokazem posudit pohodlnost, takze neviem... A posledne su uzasne. :-) :-) :-)
Odpovedať
mexx vdaka si si kukla :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj luko, no dalo mi to zabrat preklikat sa cez tie fotky, vzdy mi tam vyskocilo blokovacie okno... :-S bola si tusim v Blave, ze?...myslim , ze z toho vsetkeho je naj Mansion, ak ti ich podohnu a das si opatky...Madeiry su nadherne, preto ich mam rezervovane ( :-D ), ale chybaju ti do nich tvary, predsa len je to 38 ka cislo a ty si stihlunka...Nicea je fajn, ale Mansion mi pripada taky zaujimavejsi...pojdes este niekam skusat?...
Odpovedať
ahoj ella...no neviem...uvidime len sa nechcem rozhodovat dlho aby som potom nelutovala...
Odpovedať
Profilova fotka
luko tak ta idem skuknut...a pridavam sa ku vam vy moje zmizikove :-N :-D :-D :-D :-D gai to je dobre, ze si nazad tak kus stabilne ;-) ....len pliiiz co je to to futasit :-N =-)
Odpovedať
Profilova fotka
taakze luko mojik, 1.peknucke su na tebe, len myslim, ze tie spadnute rukaviky ani nic v tom duchu ti nejde...peknucky ale pas ;-) 2.fakt krasne...to brusko je v nich vidiet inak ako nie su zosikmene...ale rozsiruju :-N kde prosim 3.rahman na tebe nielen ze nic nepokazi, ale prekrasne...paradicka ;-) x-) ...robia ti skvelu postavu 4.nicea...pekne tiez ale vadi mi tam ta ruzicka a i ten vrsok mal rahman krajsi ;-) 5.jemnunke, vilovske, nadherne na tebe..i s tym zavojikom....ale mam pocit, ze satky toho typu sa daju nosit cele leto, aby ti to nebolo luto ;-) ...alebo na nejaky plesiik dokonca i tieto ;-) 6.v tych postupne rozsirujucich sa si peknucka tiez, ale ten vrsok tam stoji nejak divne, je vidiet ze ti to je fest velike a netusiim jak by to zabrali 7. v tych maison si paradna....viem preco su favoritky ;-) suma sumarum.....dla mojho oka by to bol boj medzi sirsou suknou rahmana a tymito eterickymi, ktore sa k tebe fakt hodia i ty k nim ;-)
Odpovedať
vdaka atinkaa za rozbor, potesi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
viem viem ;-) budem zvedava na vysledok ;-)
Odpovedať
noo, ja tiez este chceme ist do fany ale tam maju vacsinou biele a ja potrebujem aspon jemny nadych kremovej :-) ale myslim ze do buducehot yzdna sa rozhodnem, lebo v nicole v ba je dost natresk aby mi ich nevyfukli :-.
Odpovedať
Profilova fotka
to ano ;-) to by bola skoda...a mas niektore rezervovane? zatial...ci nie
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
to: luko krasnucke...zelala by som si, aby som aj ja tak mohla prist do hociktoreho salonu a uz by predo mna len nosili...co uz, som gulata :-( to: atinkaa budem sa snazit chodit rovnomerne...nejako sa musim dotlacit do normalneho zivota...niekedy ma to vsak stoji strasne vela sil...futasit = pobehovať niekam rýchlo (futášiť)
Odpovedať
Profilova fotka
gai no som na teba zvedavaa.dufam, ze uvidim fotecky ;-) a kludne ipeckkuj mojik...ak mas cosi ;-) na srdiecku
Odpovedať
gaia...na kazdy typ postavy sa daju najst saty...mne sa pacila strasen amderia a tam zas tvary mi chybali :-. inak moj snubenec je gulatucky riadne a aj tak ho lubim :-D ja som zas bledula a nikedy s aneopalim...kazdy mame nieco :-D
Odpovedať
oprava - ...na kazdy typ postavy sa daju najst krasne saty...mne sa pacila strasne maderia a tam zas tvary mi chybali inak moj snubenec je gulatucky riadne a aj tak ho lubim ja som zas bledula a nikedy s neopalim...kazdy mame nieco :-D
Odpovedať
ahoj luko.. uz som si stihla pozriet nove fotocky.. mas pravdu tie madeira su nadherne, popravde dost o nich premyslam, ale este som ich neskusala.. ale pravdepodobne si ich obleciem a zistim, ze v tom vyzeram ako morska panna (siroke boky), takze uvidime :-N
Odpovedať
petocka pytaj si k nim uzsiu spodnicku...vobec nie su take morsko panovske...su prekrasne ;-)
Odpovedať
no skusim.. su fakt nadherne. ked som bola v nicole, tak ich akurat mali vo vyklade na figurine a uplne ma ocarili x-)
Odpovedať
Haló, haló, je tu niekto :-D
Odpovedať
ahoj :-)
Odpovedať
Ahojky Petocka, čo nové? Ako pokračujú prípravy? Ja sa chystám na ten svadobný veľtrh, tak dúfam, že tam nájdem aj šatočky aj obrúčky s drahým :-)
Odpovedať
ahoj adka, ja sa mam fajn a pripravy pokracuju.. tak asi tak :-) aj my ideme na veltrh a ideme sa poobzerat hlavne po svadobnych oznameniach, pretoze tie este nemame vybrane :-( + asi este obzrieme aj obrucky, ale tie uz mame viac menej vybrane ;-)
Odpovedať
A to už idete dávať robiť oznámenia? Ja som to plánovala tak na apríl, máj a obrúčky v podstate tiež...
Odpovedať
budeme mat 80 hosti a niektori ziju v zahranici alebo su permanentne busy, takze ich musime pozvat skor.. a bez pozvanok mi to prijde take.. suche :-N a obrucky uz chceme mat doma, pretoze sa bojim pripadnych zdrzani... ja stale stresujem, tak to chcem mat radsej skor
Odpovedať
ahojte ;-)
Odpovedať
ahoj ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
hallo halloo :-)
Odpovedať
ooo, to som rada, ze tu nie som v takuto neskoru nocnu hodinu sama :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a co tu este robkas? samam v neskoru nocnu hodinu ;-) ;-) ako idu pripravy? idem ti kuk do albumiku:-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?