august 2008. Podeľte sa o skúsenosti a rady

24. okt 200833740
  • gai, co sa deje? 🤔 🤔

• to: atinkaa
    najprv som zistila (vdaka jednej kocke odtialto), ze MU v Devine nesobasi...tak sme si povedali - OK, dame sa zosobasit v Karlovej Vsi...lenze to sme si mysleli, ze je ten MU Karlova Ves na povodnom mieste...teraz som zistila, ze je to o hodny kilometer dalej...a to ludi nemozem poslat "by" MHD...a kyvadlovy prevoz niekolkymi autami tiez moc neprichadza do uvahy - vacsina ludi bude bez aut 😐

• a nejaky spolocny busik?
    vacsie autiaky?
    ci to uz by bolo off rozpocet? 🤔

najdeme dake riesenie, nebojaj 😉

• Sponzor fóra
  • ahojte, mame svadbu 2.8., takze by som sa rada pridala do klubu augustovych 🙂

• ahoj, ja som z opacneho konca augusta 🙂 my to mame 30.8.2008

• cauki, tak ja som tak medzi vami 😉 😉 16/08/08

• zatial mame iba fotografa, takze ked nenajdeme volne miesto, tak to mozno este presunieme 🙂

• ides v nasich slapajach .....ani my sme minuly august nenasli volno v kastieli na tento datumik 2/08/08..tak sme urobili zmenu 😉

• ako som tak sledovala temu, tak uz toho mate asi viacej povybavovane 😉

• a kde to budete mat?

• ahojte tak aj ja sa pridavam k august svadboskam 😃 Bolo to 30.8.2008 presne na moju 25ku, ale akosi nam nevysiel hotel kde chceme mat oslavu. tak zajtra ideme presuvat na 23.8 😐

• basulik budeme to mat vo fricovciach, kuk do albumiku 😉

adaa, nadherne babatienko 😉 😵

• atinkaa, tam to bude nadherne..keby som byvala blizsie, tak to zorganizujem tam.. hladam nieco "podobne" aspon trochu v okoli BA, NR a pod., ale nejak sa nedari..vsetko je dost daleko, tak uvidime

• adaa, aspon nebudes stale ukratena o jednu oslavu..vyrocie ci narodky 🙂

• ahojt tak sa nam ted august rozrasta 😃 super 😃

• Sponzor fóra
    no ved teraz pozeram tie busy - zalozila som aj temu, lebo mam problem sa v tom trosku orientovat...mozno to nakoniec budeme vsetko menit...dufam, ze je dost casu

vitajte nove 😉

• ahoj gaii.. atinka tiez ahoj.. 😉
    no co moja.. tak co sa ti zase nedari??? ides.. pocuvam ta.. 🙂 co s matrikou??

• cau katus, ako sa mate? 😉
    gai..myslim, ze s busikom alebo vacsimi autiakmi by to malo byt ok, my tak mame dopravu do fricoviec 😉
    basulik - ja som mala pocit, ze na zapade je toho viac, kde by slo mat svadbu....fricovce sme nasli, len vdaka kocke tu...uplne nahodou..skoro omylom 😬 😃 😃 😃 😉
    luko nove saticky? daky objav..alebo uz su tie posledne najsamkrajsie na tebe definitivne? 😉

• adi ahoj.. dobre..ale psst.. 😉 🙂
    a ty?? stale pracujes jak drak?? 🙂

• adi budem na IP..

• ok 😉
    a nebojaj chapem, pamatam 😉 😎

aale necccee sa mi, ale snazim sa jak drak 😉

• atii, definitivny je ten mansion 😉

• definitivne peknucka si v nom 😉 😵
    uzavrene, odklepnute 😬 😃 😃 aale co ja.... 😬 🤔

• ati vsak ty si pekna aspon v 5tich 😃

• heeej, a ako bonus k tomu som i peekne nerozhodna 😬 😃 😃 😃 😃

lenze to je financne dalsia polozka, s ktorou sme neratali

• atinka, vidis, blbe, ja som sa sama sebe pacila iba dvoch...jednoduche rozhodovanie 😃 😃 😃 ten komu pristane skoro vsetko...tak tomu sa hovori uplny rozmyslaci maraton 😃

• ahojte 🙂 ja idem prvykrat skusat v sobotu, tak dufam, ze nebudem zhrozena.. 😠

• peticka...super...dufam, ze hodis foto...neboj nebudes zhrozena, ale zacne ta to bavit 😃

• Ahojte, rada by som sa spytala, ci niekto nevie nejaky typ na miesto svadby v Bratislave, budem sa vydavat 30.8, mame zarezervovany hotel Hradna Brana na devine..popripade nejake skusenosti s tymto miestom...

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    IKO foto
    Trnava
    Fotograf "na voľnej nohe" prístupný všetkým bláznivým nápadom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov