ahojte..
kedze sa mi prvy termin svadby akosi nevydaril :-( (predchadzali tomu rozne okolnosti),tak sme si stanovili "nahradny" termin,ktory sa dufam uz podari ;-) :-)
na druhej strane,ked sa tak nad tym zamyslim, nieje dolezite,kedy sa dvaja beru,ale je dolezite to,ze sa maju radi,nie?? ;-)
takze vsetky,ktore ste si vybrali prave tento krasny letny mesiac buduceho roka za ten vas den "D", tak tu piste prosim, aspon sa podelim s vami o moje doterajsie skusenosti :) CMUK
to: atinkaa
najprv som zistila (vdaka jednej kocke odtialto), ze MU v Devine nesobasi...tak sme si povedali - OK, dame sa zosobasit v Karlovej Vsi...lenze to sme si mysleli, ze je ten MU Karlova Ves na povodnom mieste...teraz som zistila, ze je to o hodny kilometer dalej...a to ludi nemozem poslat "by" MHD...a kyvadlovy prevoz niekolkymi autami tiez moc neprichadza do uvahy - vacsina ludi bude bez aut :-|
ahojte tak aj ja sa pridavam k august svadboskam :-D Bolo to 30.8.2008 presne na moju 25ku, ale akosi nam nevysiel hotel kde chceme mat oslavu. tak zajtra ideme presuvat na 23.8 :-|
atinkaa, tam to bude nadherne..keby som byvala blizsie, tak to zorganizujem tam.. hladam nieco "podobne" aspon trochu v okoli BA, NR a pod., ale nejak sa nedari..vsetko je dost daleko, tak uvidime
to: atinkaa
no ved teraz pozeram tie busy - zalozila som aj temu, lebo mam problem sa v tom trosku orientovat...mozno to nakoniec budeme vsetko menit...dufam, ze je dost casu
vitajte nove ;-)
cau katus, ako sa mate? ;-)
gai..myslim, ze s busikom alebo vacsimi autiakmi by to malo byt ok, my tak mame dopravu do fricoviec ;-)
basulik - ja som mala pocit, ze na zapade je toho viac, kde by slo mat svadbu....fricovce sme nasli, len vdaka kocke tu...uplne nahodou..skoro omylom :-N :-D :-D :-D ;-)
luko nove saticky? daky objav..alebo uz su tie posledne najsamkrajsie na tebe definitivne? ;-)
atinka, vidis, blbe, ja som sa sama sebe pacila iba dvoch...jednoduche rozhodovanie :-D :-D :-D ten komu pristane skoro vsetko...tak tomu sa hovori uplny rozmyslaci maraton :-D
Ahojte, rada by som sa spytala, ci niekto nevie nejaky typ na miesto svadby v Bratislave, budem sa vydavat 30.8, mame zarezervovany hotel Hradna Brana na devine..popripade nejake skusenosti s tymto miestom...