august 2008. Podeľte sa o skúsenosti a rady
- Sponzor fóra
to atinkaa/gaia: caute baby, myslela som si, ze budem mat cas vytvorit pripravny album, no ale bez sance, vsak to je katastrofa v robote, sef vie, ze buduci tyzden tu nebudem a stale dava robotu - klasika
no ale svadbu stihame planovat dalej
kupili sme si sviecky na hlavny stol a dnes som objednala pohare, no povodne sme chceli ine, ale nechceli sme vyhadzovat take peniaze, tak sme nasli nieco ine a tiez su pekne... no a v sobotu sme si boli pre oznamka a servitky, juuuuj normalne az teraz som si uvedomila, ze sa idem vydavat
no a dnes som konecne videla, ze co mame za svadobne auto - prosila som sesternicu, ci by nepozicali (aj s soferom
)auticko, tak hej, ale nevedela som, ze ake
tak budeme mat KE znacku
gaia - verim Ti, ze si nemohla spat, ked Ta bolel zub, poznam to... a myslim, ze si este so zubkami uzijem, buduci tyzden idem na operaciu - musia mi vybrat mudraky, no sa "tesim", drz palce26. feb 2008to: atinkaa
pre straku: http://www.mojasvadba.sk/album/album.php?vAlbumID=52407&vReferer=
to: ajty
momentalne zijem tym, ze ma boli huba zo zubov a zapalenej kosti...nicim inym
to: dajulik
no, tak to ta fakt lutujem...drz sa dievca...26. feb 2008ntak to si ma upokojila luko. Termín máme, sálu aj sobášnu miestnosť tiež, menu ako tak tiež aj s cenovou ponukou, DJ je tiež zajednaný, len dúfam, že mi necukne, lebo mi má robiť aj starejšieho ( univerzálny), fotografa mám, nejaké jeho foto som videla, pozdával sa mi - aj keď mňa nafotiť hotové umenie, vôbec nie som fotogenická, minimálne ja sa na seba nemôžem divať
kameramana som potvrdila definítivne včera. A dosť. Satky začnem zohánať - po skúsenosti, ktorú som sem pred časom písala, musím nabrať odvahu a hlavne chuť - no a oznamka, poháre, oblek ženíchovi, obrúčky a bla bla, na čo som zabudla? Podbradníčky..
26. feb 2008- Sponzor fóra
to: luko
no tak ja neviem...tvrdila, ze to bude iba citlive, ale boli to ako fras...vecer som mala zimnicu, teraz to vystreluje az pod jednotku a hore do licnej kosti (zo sestky!)...idem tam dnes na 13.40 hod...som zvedava - asi bude musiet ist zub von
jo a aby mi nebolo dobre, vcera mi odvolala svedkovanie svedkyna...idu na dalsiu svadbu - v rodine...esteze mi to povedala vopred...ja sa na nu nehnevam (chuda, tak sa bala, nevedela, ako to povedat) - uplne to chapem, len je to komplikacia navyse
to: akire
vitaj medzi nami27. feb 2008akire: vitaj
baby, co to mate s tymi zubami?...ked to citam tak ma bolia tie moje..brrrrr, vdaka bohu ze ja taketo problemy nemam...snad ma nieco nechyti pred svadbou..
zajtra ideme na matriku tu, a v piatok zase na mieste kde bude svadba....boze konecne sa to hybe...sa tesim)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
27. feb 2008gaia/atinkaa albumcek je tu, dajte mi vediet, az si fotky pozriete, vymazem ho, co keby sa ku tomu moj drahy dostal, to by som nechcela
http://www.mojasvadba.sk/album/album.php?vAlbumID=11323928. feb 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
to: atinkaa

my spinkame