august 2008. Podeľte sa o skúsenosti a rady

24. okt 200833740
  • to: atinkaa
    my spinkame 😃 😃 😛 😃

• no peekne, tak ma tu nechat samu 😬 😃 😃 😃 😃 😛
    a ze spinkame 😬 uuurcite, luko tu minule strasila o druhej rano 😃 😃 😃 😃 😛

no keby som mala doma internet, tak by som aj ja strasila - ved ma straaaaaaaaaasne bolel zub 😦

• Sponzor fóra
  • konecne som to z teba vymaackla 😬 😃 😃 😃 😃 😃 😛
    cmuukii, nech uz nebolii 😦 😴

ved ja bez mucenia priznavam 2. tyzden neprespatych noci 😞

• ahojte baby, co mate dnes noveho? nejake novinky nepribudli? a peniazky odbudli?🙂
    ja teraz riesim dilemu s fotografom...mam tri ponuky rezervovane do zajtra a nejako sa neviem rozhodnut... 😐

• to atinkaa/gaia: caute baby, myslela som si, ze budem mat cas vytvorit pripravny album, no ale bez sance, vsak to je katastrofa v robote, sef vie, ze buduci tyzden tu nebudem a stale dava robotu - klasika 😃 no ale svadbu stihame planovat dalej 🙂 kupili sme si sviecky na hlavny stol a dnes som objednala pohare, no povodne sme chceli ine, ale nechceli sme vyhadzovat take peniaze, tak sme nasli nieco ine a tiez su pekne... no a v sobotu sme si boli pre oznamka a servitky, juuuuj normalne az teraz som si uvedomila, ze sa idem vydavat 🙂 no a dnes som konecne videla, ze co mame za svadobne auto - prosila som sesternicu, ci by nepozicali (aj s soferom 🙂 )auticko, tak hej, ale nevedela som, ze ake 🙂 tak budeme mat KE znacku 😃
    gaia - verim Ti, ze si nemohla spat, ked Ta bolel zub, poznam to... a myslim, ze si este so zubkami uzijem, buduci tyzden idem na operaciu - musia mi vybrat mudraky, no sa "tesim", drz palce 🙂

pre straku: http://www.mojasvadba.sk/album/album.php?vAlbumID=52407&vReferer=

to: ajty
    momentalne zijem tym, ze ma boli huba zo zubov a zapalenej kosti...nicim inym 😞

to: dajulik
    no, tak to ta fakt lutujem...drz sa dievca...

• gaia, no ja uz treti den citim zadnu stolicku, tak dufam, ze sa tam nechysta nejaky zapal... 😞

• Ahojky, mňa to čqaká 02/08, ešt som nemala čas si poriadne pozrieť, ktorá má tiež taký termín, ani , čo všeto máte zajednané, ale pomaly asi chytám stres, že ako to všetko postíham:-/ 😐

• jani, neboooj, postihas 😉 vybav si najskor salu, hudbu, dobreho fotografa a kameru a ostatne su uz len detaily 😉 a jasne, saty 😉 😉

• ntak to si ma upokojila luko. Termín máme, sálu aj sobášnu miestnosť tiež, menu ako tak tiež aj s cenovou ponukou, DJ je tiež zajednaný, len dúfam, že mi necukne, lebo mi má robiť aj starejšieho ( univerzálny), fotografa mám, nejaké jeho foto som videla, pozdával sa mi - aj keď mňa nafotiť hotové umenie, vôbec nie som fotogenická, minimálne ja sa na seba nemôžem divať 😞 kameramana som potvrdila definítivne včera. A dosť. Satky začnem zohánať - po skúsenosti, ktorú som sem pred časom písala, musím nabrať odvahu a hlavne chuť - no a oznamka, poháre, oblek ženíchovi, obrúčky a bla bla, na čo som zabudla? Podbradníčky..

• jej jani, tak to potom v poho, ja mam len tie dolezite veci, tie blbosticky maju caaaas 😃 zacnem tak v aprili 😃

• no fajn tak to si ma upokojila 😛

• jasne, teraz sa da cez net rychlo a lacno vsetko vybavit, takze nestresujem 😉

• Sponzor fóra
  • Ahojte, pridavam sa k vam kedze mame termin 30.08.2008 🙂

• to: luko
    no tak ja neviem...tvrdila, ze to bude iba citlive, ale boli to ako fras...vecer som mala zimnicu, teraz to vystreluje az pod jednotku a hore do licnej kosti (zo sestky!)...idem tam dnes na 13.40 hod...som zvedava - asi bude musiet ist zub von 😞

jo a aby mi nebolo dobre, vcera mi odvolala svedkovanie svedkyna...idu na dalsiu svadbu - v rodine...esteze mi to povedala vopred...ja sa na nu nehnevam (chuda, tak sa bala, nevedela, ako to povedat) - uplne to chapem, len je to komplikacia navyse 😐

to: akire
    vitaj medzi nami

• akire: vitaj😃

baby, co to mate s tymi zubami?...ked to citam tak ma bolia tie moje..brrrrr, vdaka bohu ze ja taketo problemy nemam...snad ma nieco nechyti pred svadbou..

zajtra ideme na matriku tu, a v piatok zase na mieste kde bude svadba....boze konecne sa to hybe...sa tesim🙂)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

• akire: mozes sa pridat aj do debaty 30.8.2008🙂

• to: ajty
    to ja mam taky blby zub...umieral sam az sa poslednemu korenu nescelo umriet a zapalilo aj kost...a teraz trpim... 😞

• to: gaia
    tak to nejako musis vydrzat, a snad sa to nejako da cim skor do poriadku nech sa mozes tesit z dna a nie trpiet...
     😒

• to: ajty
    uz by som tak strasne chcela, aby sa mi ulavilo... 😞

• ahojte baby, môzem sa sem pridat aj ja? My mame termin 2.8.2008 🙂

• ajty: ďakujem 😉

rada by som sa pridala, ale v praci mame momentalne audit, takze nestiham 😞

• to: ivetapa
    vitajko medzi nami...vidim, ze si si uz bola aj saty skusat 😉 ...uz vies, ktore to budu?

• to: gaia/atinkaa - baby idem vytvorit album, konecne mam trosku cas 😃

• my ideme na matriku dnes alebo zajtra 😃
    a dohodnut farbu svadby, maju uplne nove vraj krasne prestierania, tak tesim a uz viem na 100% bude zlato kremova, huraaaaa, takze buduci tyzden idem dohodut navleky a masle, juj to bude krasne 😃

• gaia/atinkaa albumcek je tu, dajte mi vediet, az si fotky pozriete, vymazem ho, co keby sa ku tomu moj drahy dostal, to by som nechcela 😃
    http://www.mojasvadba.sk/album/album.php?vAlbumID=113239

• to: luko
    hehe, dalsia straka 😃

to: dajulik
    ja uz som si mrkla 😉 ...kraaasne

• No ako Gaia? Vytrhli ti vcera ten zub, alebo nasadili nejake antibiotika? Uz dost dlho ta ten tvoj zubar trapi...

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov