august 2008. Podeľte sa o skúsenosti a rady

24. okt 200833740
  • to: luko
    ahoj, ak si spravis fotoknihu sama, tak to nestoji viac ako 2500sk.
    Dam ti do IP kontakt ak chces...da sa z tej stranky stiahnut program do ktoreho si to povkladas ako chces, das si tam komentare, odosles a za par dni si pojdes po knihu😉

• ok, mozes mi dat, aj ked ja lenivec.... 😬 😬 😬 vdaka 😉

poslala som🙂

• Sponzor fóra
  • maaam 😃

• to: ajty
    aj ja...aj ja

• si predstavte ze nejaky zlaty clovek, Cech my poslal na mail podklady k sladbe od Kolara jeste ze te lasko mam, aby mohla nasa kapelka nacvicit...dnes este ziju zlati ludia 🙂

pfiha...to sa fakt divim

• ajty:
    tak fotograf bol super, urcite si dam tu knihu u neho urobit, ja som myslela, ze to bude svadobny album a to normalna kniha, v peknej vazbe a uzasnymi fotkami....vybrala som si verziu za 3tis, tam bude 70 upravenych fotiek...on robi krasne momentky...dokonca pride do Turzovky si pozriet miesta kde by sme sa mohli fotit a kedze chce, aby boli rozne, tak navrhol nejaku luku, mesto a uvidime,a ke zakutia este najdeme 🙂
    inak som sa rozhodla ze drahy k 33-ke dostane aj nejake moje foto pekne, necham sa nafotit u neho, mi ukazoval fotky kamaratiek....no je vyhoda mat kamarata fotografa 😃

• kocky, co noveeee???

ATI, ty si kde zmizla? 😵

a kolko pyta? chodi aj do BA?

• no hlasim sa po dlllheeej pauze...luko tu som mojik 😉
    ajty..aj ja sceem ip s takou vecou albumikovou 😉 diik

gaius co nove? co zubky?
    ja som kocky skoro nasla boty..ale mali len jeden ks a poskodene taze nist z toho...patra sa dalej, satky nic..nic, nic 😦

• luko to budes mat super..ja som na fotecky myslela.....ze by som dala milacikovi ..teraz na 30ku ale uz asi nestihacky 😉

a mas to super, ze je to kamarat 🙂 😵

• ahoj ati 🙂

gaia, on pracuje v BA 😉
    za celus vadbu 6tis. v cene aj predsvadobne fotenie a kniha od 2000-4000.

co sa fotiek pomimo tyka, book, kalendare a tak, to neviem 😬

hm...a nemohla by si mi poslat na neho kontakt, plz? nevies, ci ma nas termin este volny?

• gaia vravel, ze uz je uz dost plny, ale vsak mu napis mail a on ti povie 😉
    kontakt ti pisem v IP 😵

• Sponzor fóra
  • ahojte 😉 vidim, ze rozoberate fotografov, luko ten tvoj ma super cenu.. my platime 12 000 + cestovne do miesta konania svadby

• no vies, on to este nerobi profesionalne, ma vystudovanu historiu a este studuje pravo...ale nakolko sa vyjadril, ze hot o vlemi bavi, ma pozitivne odozvy (sa necudujem, tie foto boli super) a pravo ho nebavi, tak by sa tomu chcel zacat venovat naplno.

• peti v podstate to bude 6tis.+3tis, za knihu

• no mi v tej sume mame aj svadobnu knihu, takze to nemame osobitne vycislene.. ale zahrna to fotenie priprav, exterierove (prip. aj nejake pekne interierove) fotografie, fotenie obradu + zaciatok svadobnej hostiny.

• ja myslim, ze ked to bude robit profesionalne tak si cenu zvysi

• luko, myslim ze na vzdelani v tomto smere az tak nezalezi.. ked ma talent a cit pre detail a moment tak nie je o com. podla mna su fotografie o atmosfere + zachyteni momentu

• ano presne tak, to sa mu dari, len si myslim, ze preto ma aj nizsiu cenu, lebo to nerobi na "plny uvazok" 😬

• http://www.zahumensky.com/temp/svadba/svadba.html

mne sa pacia 😵 ale videla som este krajsie co robil

• no ja som si fotografa nevyberala podla ceny, aj ked som dufala, ze trafim co najnizsiu 😬 ale pozerala som si fotky a ked som nasla take, ze sa mi skutocne zapacili zacala som zistovat dalej..

• ja ked som videla jeho fotky tak som bola rozhodnuta a uz som nepozerala, ked mi napisal cenu, tak v pohode a ked som sa s nim stretla, tak to len moje predpoklady k spokojnosti potvrdilo 😵

• tak ja si idem kupit nieco pekne do Yves rocher 😵
    pa pa
    ...mi dosli kupony na zlavy 40% a 30% tak nekupte si nic, ze? 😃

• jaaaaaj no Yves Rocher Je Yves Rocher 😉 tam viem stravit aj hodinu "onuchavanim" vsetkych veci co tam maju 😬 tak pekne nakupy prajem 😉

• to: atinkaa
    poslala som ti ten link na knihu🙂

to😛etocka
    aj my mame foto za 12000Sk...ale je v tom uz nastastie aj doprava a to bude cestovat dobrych 300km 😬
    foto ma super a pristup tiez tak snad to vyde ok...mame sa este stretnut a dohodnut podrobnosti ale to az ked bude vsetko vybavene aby sme to cele vedeli zladit...inak je to Daniek Humenansky (www.dafo.sk)....ma tu stranku v kontaktoch firiem.

to:luko
    co dobreho si kupila? mne tiez dosli kupony tak tam musim zbehnut🙂 😉

• ajty: k nam bude cestovat 250 km, takze som rada, ze nas neodmietol 🙂

• Ahoj,mozem sa spytat co v tej cene fotografa je?Su v tom aj fotky?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Povedzte si svoje ÁNO v romantickom átriu historického Domu. 🙂
    Máme bohaté skúsenosti s prípravou a zabezpečením kompletnej svadby podľa Vašich predstáv.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov