august 2008. Podeľte sa o skúsenosti a rady

24. okt 200833740
  • katra: ak si sa pytala mna, tak ano, je tam minimalny zaruceny pocet digitalnych fotiek + svadobna kniha, kde budu papierove fotky (len si presne nepamatam, kolko kusov)

• katra ja mam v cene predsvadobne fotenie, svadba cca 12 hodin fotenia, DVD s fotkami (vybratych 500 najlepsich, ja som viac ani nechcela), svadobna kniha so 70 upravenymi fotkami. cize 6tis. + 3 tis. (kniha)

• ajty: kupila som spiralu, bola vzlôave asi 100 sk, tak som tu moju uplatnila na gel na tvar a este mi dosla 40%, tak za to asi pletovu vodu dokupim este 😃 a este som vzala tekute mydlo 😵

• Sponzor fóra
  • to: luko
    cicka, dakujem za kontakt...telefon by nebol? resp., hod mi, plz, do IP svoje meno, nech viem, na koho sa mam odvolat 😉 ...ci mam napisat "luko"? 😃

• uz maaas 😵

• to: luko
    diky, si poklad...dnes sa dozvieme, ako bude s tym obradom...no som fakt zvedava

• tak snad dobre 😉
    ja musim tiez napisam mail primatorovi ohladom sobasa

• ahojte, už som tu dlho nebola,tak niesom velmi v obraze. My by sme mali mať sobáš civilný a potom cirkevný. len neviem či z toho nebude nakoniec chaos 🙂 ale ked u nás to vedia (myslim civ. sobaš) tak krásne pripraviť

• stellka a mozem s aopytat, preco ste sa rozhodli pre oba? 😉

• to: stella29
    a to mozete mat?

• ahojte 😉
    tak som prave dovolala s DJom....chce za noc vratane karaoke...5000Sk..celkom fajn, nie?🙂

• jeeej, ajty, super cena, karaoke zavidim 😬

• ahoj dnes 😉
    tiez si myslim ze dobra cena....a na to karaoke sa tesim...moj drahy uz nacvicuje v aute..my budeme prvy uz to vidim..a jemu sa mozno ani nebude dat zobrat mikrofon 😃

to all:
    inak dost by ma potesilo keby ste mi dali typ na dobre menu...ja si mam vymysliet a urobia mi....tak zhanam inspiracie...mozte aj cez IP🙂))))))) 😬
    staci predjedlo a hlavne jedlo....lebo potom mame prasiatko a teply paut a studeny bufet...len ten zaciatok potrebujem😃

• Ahoj Ajty,
    my budeme mat predjedlo klasiku. sunka, syr + zelenina+banketky a hlavne jedlo: slepaciu polievku s domacimi rezancami a hlavne jedlo: 2 druhy masa na prirodno + ryza+opek zemiaky+obloha.

Chceli sme sunkove rolky s chrenovou slahackou, ale upozornili nas, ze nemame velmi vymyslat, lebo bude leto a nemuselo by to dobre dopadnut, tak neviem

Ale bola som na jednej oslave v hoteli Dukla a tam sme mali po polievke bravcovu panenku na dubakovej omacke a to bolo fantasticke...

• mozno ako predjedlo: zaujimavy salatik: kraby, avokado...ale nie kazdy to ma rad, Slovaci su v jedle vacsinou konzerativni, aspon moja rodina 😐

• Sponzor fóra
  • my sme dali predjedlo kuraci "koktajl", nieco ako salat, bude to vy vysokych sklenenych popharoch a vraj to chuti aj vyzera skvele, tak verim 😃

• haalloo moje, kde ste kto?
    luko teeda nakupy kozmetickee....co si secko zhrabla?
     😃 😃 😃

ajty my este menu nemame 😬 🤔

a dikeesiiik za link 😉

• no a dnes mi este prisiel z Yvesu zas poukaz na darek k narodeninam nejaka bizu 😃
    ati, ako saty uz su vitazne? 😉

• ty sa mas 😉 neposles dake poukazy? 😉 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😛
    satky vitazne nemam...bola som skusat doma..ani nie v ke..ale v presove...nedovolili fotit tak houby z toho...mam dve fotky z angela..kde zas mile tety zabudly ze idu na vystavu...a tak i ked tam obe kamosky volali, ci sa treba objednat..tak tvrdili, ze nie..ze mozme prist a ked sme prisli ..tak uz prave balili.....skusala som "medzi dvermi" cca 4satiek...dam do albumiku ale nist moc veru... 😦

• takze zatial najlepsie tie z Prahy? 😵

• no uvidime...som uz kus skeptikus 😶 😶 😦

• jaaaj, tolko krasny siat...pocuvaj, nie ze pojdes nakoniec v nohavicovom kostyme 😃

• 😃 😃 😃 😃 😃 😛 srandicky co, ked si vacsia frajerka v mecenasoch..jak ta pani v booku 😉 😵 😵 😎

• Ahojky luko - ja uz mam aj botky krásne , pre mňa rozprávkové- keď budem mať foto, doplním ich do albumu. A máme aj postavičku na tortu, ale ako sa poznám, tak to ešte zmením a aj šatky som si skúšala , len sa nedalo fotiť a z ich stránky to nejde kopírovať. Jedine ma cena trošku bere - 13 sa mi zdá ako dosť😞

• noooooo. a to este uvidis po uprave.....myslim, ze aj primator ma bude prehovarat, ze aby som sa nevydavala, ze ma skoda pre jedneho 😃 😃 😃

• jani a kde si skusala?
    no, ja si tiez bucham hlavu, moje stoja 15tis, a rozmyslam, ked sa nam to teraz zacina nabalovat, ze som mohla mat pekne aj za menej...ale co uz 😵

• bola som v trenčíne, velmi zlata a ochotná pani, tam som si kupila aj topanky a šatka mám vybraté model Balta - ak to nevymažú, keď tam pošlem do IP www adresu.

• jasne, asi viem, tam bola skusat aj kolegyna St. patrick a bola nadsena, Balta je krasny model 🙂

• veru paradne su...najma ten spanielsky zavojik sa mi lubi..pren som ja veru rozhodnuta 😵 😵

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov