ahojte..
kedze sa mi prvy termin svadby akosi nevydaril :-( (predchadzali tomu rozne okolnosti),tak sme si stanovili "nahradny" termin,ktory sa dufam uz podari ;-) :-)
na druhej strane,ked sa tak nad tym zamyslim, nieje dolezite,kedy sa dvaja beru,ale je dolezite to,ze sa maju radi,nie?? ;-)
takze vsetky,ktore ste si vybrali prave tento krasny letny mesiac buduceho roka za ten vas den "D", tak tu piste prosim, aspon sa podelim s vami o moje doterajsie skusenosti :) CMUK
luko tak este raz som skukla tvoj albumik a opravujem vetu s tetou modelkou a maisony....uz je tych satiek na mna daako moc..ale tieto mam k tebe priradene :-) :-) x-)
ale macenas by som tiez brala ;-) su podobne len bez rukavikov...ale na mna uz boli moc drahe, este asi o 3 tis. tak som ani neskusala :-x ale som spokojna aj s tymi,c o mam x-)
dobru nocku kocky, idem sa venovat nastavajucemu =-) 8-)
jeeej a ake gelove?
ja nic nove, pozerala som svadobne pohare a tie co sa mi pacia sotja 3tis. :-|
inak ideme zajtra konecne kupit LCD a DVD, takze tam idu peniazky, svadobne veci musia pockat 2 mesiace
ee nie nejake nove...su vlastne moje ;-) ak najdem poslem link do ip..stalo to desne prachy..ale neposobia tak umelo..a teda staalo to za to...su nejakou hmotou dorobene a dotvarovane moje...na principe zubnej vyplne to funguje ;-)
no myslim, ze su..i som sa s nimi celkom zzila ja som ziadne akrylove nechcela....na toto som sa dala celkom nahovorit a teraz uz nelutujem ;-)
hladaam a poslem link, oki? ;-)
ahojte baby, vidim, ze pekne sa pripravujete na ten vas den D... no ja teraz s pripravami musim trosku pockat, lebo som po tej operacii so zubami a keby ste ma videli - hroza :-D som taka opuchnuta, mam modrinu pod okom a na brade ako keby mi dakto dal do drzky, no fakt kriza, ale dufam, ze do svadby sa to da dokopy haha :-D ale nikomu by som toto nepriala, nic prijemne to nie je, aj ked to neboli, ale jem jak male decko :-)
no a my na svadbu uz mame kolace - nasi boli teraz na Slovensku a o kolace sa staraju mamky, nech si aspon trochu pripadaju dolezite, lebo do nicoho ineho si kecat nenechame :-) uz mame aj super krabicky na kolace, vybaveny gulas na sobotu - keby mal zo svadobnych hosti dakto hlad :-) a to je asi vsetko... a uz netrpezlivo cakame na pohare, snad buduci tyzden pridu... majte sa...
jesusi...to aby som sa vam bala napisat :-N :-D :-D :-D :-D :-D
taak ma sprdnut hned z rana....som si k vam urobila kaficko...tak sa mi kocky rozpiste ;-) ;-)
ati neblazni, vsak sa snazim uz od deviatej upratovat a stale odbieham, takto to budem robit cely den :-D
objavila som nejake figurky na torticky, mam ich v albume rozne, ale najviac sa mi apcia tie najdrahsie, ako vzdy 8-(
noo tak to si na tom ako ja.... :-D :-D :-D :-D
ja som nasla o cca 400dolacov lacnejsiu knihu hosti dneska nez minule tak to okukaavama a furt tiesim, ze ta 500dolacova sada, je predsa len najsamkrajsia :-N :-D :-D :-D :-D milacikovi ani muk :-N :-. :-x :-x 8-)