ahojte buduce nevesticky ;-) Aj my sme si vybrali tento datum, vraj sestky su dobre cisla na sobas a aj parne su lepsie ako neparne :) Tak nam prajem mile dievcata, aby v tento DEN svietilo slniecko a aby sme boli stastymi zenuskami vedla svojich vernych manzelov az do smrti ;-)
No takže nic sa neda robit... musim zmenit datum svadby, pretoze priestory uz su obsadene. Takze svadba sa posuva na 30.6. 2012 Ale aj tak mi bude zvlastne 16.6. lebo som sa mala v tento den vydavat... :-(
budem na vas mysliet a tisko zavidiet, ze vy uz to budete mat za sebou... Tak nech vam to dobre dopadne!
super kočky ja sa tiež vydávam a som tu nova tak musim pokukat ako to tu chodí. a kde ste zohnali limuzínu a výzdobu ste už riešili kočky? ja to mam tiež za pár. ale už mam skoro všetko vybavené až na týchto pár maličkostí
@veve0312 ona ma len tie čo som si objednávala takže len jejden kus, ale pokial vies svoju velkost a sadne ti viac menej cokolvek, respektíve že nemusís skusat vela veci aby ti nieco sadlo tak kludne objednaj ak najdes take co sa ti pacia :-) oplatí sa to viac ako z požičovne
Ahojte Nevestičky. Mám veľmi dobrú známu, ktorá požičiava veľkú 4 poschodovú čokoládovú fontánu s belgickou čokoládou . Je z Piešťan. Ak, by ste mali záujem rada poradím :-) A držím palčeky s prípravami :-)
ahojte kočky ja už mám výzdobu za celkom super cenu nasla som na nete boli zlate kočky z KE ochotné všetko mi zabezpečia... videla som nejake ukažky super velmi sa mi páčili ak budete chciet kontakt tak píšte odporúčam určite. a ja už mám tým padom všetko už len šaty ist na skusku a všetko je je ako má byt. :-)