Nevesty z Nových Zámkov a okolia

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce ale samozrejme aj tie,co ste uz boli nevesetami z okolia Novych Zamkov. Ja by som sa tiez mala vydavat v okoli NZ, ale kedze zijem v Ba vobec nemam prehlad. Nemohli by ste mi poradit, fotografa, kameramana, salu ale aj dobru hudbu? Pocula som, ze jeden dobry DJ je v Banove,neviete mi dat nejake referencie?? vopred Vam vsetkym dakujem veeelmi pekne Z.
Odpovedať
Profilova fotka
miesto na fotenie???? priatelky 2 vychytenych fotografov v NZ prezradte kam sa chystate fotit???? :-)
Odpovedať
@tatarida :)nuz je to tazke v nasom okoli, to by ti asi povedal moj fotograf:))vsetko ma okukane a kazdy sa chce fotit v palarikove. mne sa skor pacia miesta take ako polia alebo taka zaujimava cesta hm neviem lenze v nasom obdobi nic na poli este nebude zrejme:(u nas to vyzera zrejme na ostrihom, bude to casovo dost narocne ale fotky mavaju odtial najlepsie takze asi tak. mne sa este paci aj nitra v meste a urcite je tam viacej peknych miest.
Odpovedať
Profilova fotka
@ewinecka yes yes yes ja som tiez za ten ostrihom :-D a je mi jasne ze to bude asi o hubu s tym casom.... ale snad to nejak s tym tvojim fotografom stihneme.... ja vobec nie som fanusik fotiek typu palarikovo :-/ vo vasom termine zrejme nebude na poli nic a v nasom tak maximalne sneh :-D
Odpovedať
@tatarida :)tak odskusame na vas ako to budete stihat:)
Odpovedať
Profilova fotka
@ewinecka no dik, snad nezmeskam vlastnu svadbu :-D inak neviete kde by som v nz kupila vystrelovacie konfety???? biele!!!
Odpovedať
Ahojte baby, nejaký dobrý tip na aranžérku na svadbu? Budeme mať svadbu v Bereku, tak by sa mi zišli aj tipy na čo si dať na tom mieste pozor - myslím ohľadom výzdoby a sedenia :) Ďakujem.
Odpovedať
Nevestičky vďaka Vám za pomoc, už máme fotografa aj kameramana dohodnutého ale narazili sme na menší problém s kapelou. Keďže bude svadba dvojjazyčná (slovensko-maďarská) tak nevieme zohnať nejakú normálnu kapelu, ktorá by bola schopná spievať v týchto dvoch jazykoch a prípadne aj niečo pustiť z nahrávky, niečo na štýl DJ keď sa už hostia odviažu a zatancujú na čokoľvek :))) Máte nejaké tipy pre nás???? Ďakujem
Odpovedať
@marksilver79 a neskusali ste alfa band?lebo pokial viem oni spievaju aj po madarsky, my ich mame a my zase nechceme madarsky iba slovensky ale pytali sa nas na to ze ci aj po madarsky:)
Odpovedať
Žienky, máte aj pre mňa tip na kameramana z okolia NZ, NR, LV? :-)
Odpovedať
Ďakujem Alfa-Band skúsime kontaktovať a uvidíme, ale ešte koketujeme s myšlienkou, že by sme si na svadbu dali DJ-a, len je problém, že väčšina na ktorých som tu našiel odporúčania majú v repertoáry len slovenské pesničky a mi budeme mať svadbu aj po maďarsky, tak by som sa chcel opýtať, či niektoré z Vás nemajú odporúčania na DJ-a, ktorý nemá problém zahrať aj niečo maďarské :-DDD Ďakujem (-e)
Odpovedať
ahojte,tak ja som nova nevesticka a hned som sa ponahlala sem kvam.Uz vas citam par dni a hrozne som zavidela.Sice ja to mam riadne daleko,az maj 2013 ale na pripravy nikdy nie je skoro,ci? ;-) Aj sa chcem spytat,kedy ste zacali vy?
Odpovedať
Profilova fotka
neviete ako to funguje na tom nasom mestskom urade? mozme si namiesto toho spevu a recitovania, co tam oni predvadzaju doniest nejake cd, ze by nam to tam pustili???? da sa to???? @marksilver79 my budeme mat dj čukiho, nieje problem zahrat cokolvek, pripadne treba dodat zoznam piesni, u nas budu tiez hostia z madarska, takze pomaly spisujem zoznam :-D este chvalia raceka, ale mna odradil jeho pristup... @nanika09 vitaj! ja som zacala 7 mesiacov pred svadbou
Odpovedať
Článok sa načítava...
@tatarida fiha 7mesiacov???Ja to asi nevydrzim.Ja by som najradsej utekala hned rezervovat,vybavovat :-D .To bude asi preto,lebo som uz dlho doma,na materskej ;-) A tato zima je hrozne dlha a nudna.A kde to budete mat?Obrad na urade a hostinu?
Odpovedať
dneska som kukala svadbu z roku 2009 a tam mali na hudbu DJčuky, ak to dobre pisem.Mne sa to celkom lubilo.Hral aj take typicky svadbovske,aj troska moderne,slovenske aj madarske,aj spieval, aj pustal.Takze mne to prislo celkom fajn.Z kazdeho roska troska.Nemate snim niekto skusenosti.Nemam velmi s cim porovnavat,lebo ziadnu inu svadbu som nevidela
Odpovedať
Profilova fotka
@nanika09 ono mozes nakupovat aj teraz, len dovtedy sa ti este urcite zapaci kopa inych veci :-) ja som 5 dni v tyzdni, 12 hodin denne mimo domu, takze vybavujem a nakupujem zvacsa len cez vikendy a da sa to aj za tych 7 mesiacov v pohode... malokedy sa mi podari nieco cez tyzden vybavit... ked si doma tak by si to zmakla aj za 1-2 mesiace :-D inak v maji byva vela svadieb, tak mozno nezaskodi rezervovat vsetko skor ;-) obrad bude na urade a hostina v royali - pre nas bola tato moznost najvyhodnejsia co sa tyka pomeru ceny a poctu ludi! a dalsia vec bola ze sme nechceli mat oddeleny parket od stolov! mame to blizko bytu a je to v meste, ja by som napr. nechcela svadbu v gastro dome..... @nanika09 mne nahral na stuzkovej volakedy davno-pradavno a teraz sme boli na silvestra na plese kde hral a bude nam teda aj na svadbe - myslim ze budeme spokojni - na silvestra tancoval aj buduci svagor, ktory vraj nikdy netancuje....a to ani nepil :-D
Odpovedať
@tatarida a kde je ten royal?Ja by som chcela najradsej v berku,lebo velmi pekne to tam maju porobene.Ale kedze mame malu dcerku,bude to v grande.Kvoli tomu aby tam potom mohla prespat :-) No to verim ze sa to da stihnut aj za par mesiacov,kedze uz teraz mam kopu veci vyhliadnutych :-D .Musim sa nejak skludnit a vydrzat este par mesiacov.A potom by som chcela aspon rezervovat miestnost,dj,fotografa.A neviem ci ty si pisala predtym o tej vizazistke,Lydie?dohodla si si ju na svadbu?
Odpovedať
@tatarida a na toho cukiho som zvedava,potom urcite daj info.Lebo ty to uz budes mat za chvilu za sebou :-D Nerviky nie su este :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@nanika09 royal je pri vlakovej stanici...tam sa neda spat..... inak v berku je oproti taky domcek maly, v tom sa da spat :-) ano ano aj na svadbu ma bude ona licit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nanika09 no uz to zacina...nad inym mi uz rozum ani nebeha.... len co este, kde, kedy, ako, kolko.........
Odpovedať
@tatarida no super,tak potom budem cakat aj na referencie (foto) na vizazistku ;-) .
Odpovedať
Profilova fotka
@nanika09 malovala ma na silvestra a ja som bola spokojna :-) foto je v albume par svadobne bude velmi podobne, mozno aj to iste, kedze mame fialovu svadbu
Odpovedať
@nanika09 Pekný deň prajem.Vidím že ešte nemáte rezervovaného fotografa :-) Ak si prajete Rád Vám pošlem cenovú ponuku.Fotky si môžte prezrieť aj tu,alebo na stránke www.fotoz.sk.S úctou Juraj Zsok
Odpovedať
@zsgyuri dakujem,poprosim Vas o zaslanie tej cenovej ponuky
Odpovedať
@nanika09 Poprosil by som Vašu mailovú adresu,alebo napíšte my mail sem: jurajzsok@gmail.com
Odpovedať
Profilova fotka
@didi1983 kastiel v komjaticiach??? tak o tom som este nepocula....
Odpovedať
@tatarida kraaaasne ta namalovala ;-) .Tie oci sa mi hlavne lubili.super :-D
Odpovedať
ahojte baby, neviete ako sa vola ta kadernicka oproti Allianzu v ulicke? a nejake skusenosti s nou? A Tatarida, kto ta to tak pekne namaloval? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@luna11 myslis kadernictvo rebeca???? lydia mytnikova malovala .-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?