Ahojte kocky, tak ja teda hladam nevesty zo Spisa hadam sme tu viacere, a len tak sa chcem poradit o make-upe, ucese...Svadbu mam v septembri sme to museli prelozit z 23. na 30.09.2006 a dufam ze to je posledny presun ;-) Tesim sa na vase prispevky 8-)
no ja som sa zobudila o 2:15, ze nieco strasne plieska, akoby nieco uletelo. ked som sa pozrela von oknom, bol to iba dazd, ale vietor bol straaaasne silny, bala som sa. ivka, no a manzel tiez ani nevedel, ze nieco bolo..iba rano bol prekvapeny...
u nas neprisi, ale este stale fuka. po ceste do prace som videla billboardy po zemi, privesne voziky "oprete" o auta, vyvalene brany, takze poriadne to tu vycinalo. som rada, ze vedla nasej budovy stavaju novu, vyssiu - cca 26 - 27 poschodovu, lebo si neviem predstavit, ako by sme sa dnes zas kyvali (sedim na 19. -tom). raz sa uz totiz stalo, ze som si myslela, ze sa mi toci hlava, ale to sa kyvala budova... :-D :-D :-D ale pocit to bol velmi neprijemny...
tak ja ešte neviem... uvidíme..v sobotu budem doma a manželík v práci... :-| a v nedeľu budeme spolu...ale asi tiež iba taká papučová nedeľa.... a ty??
ja dnes drvim do ranka bieleho :-) zajtra dalsia skuska...
a cely vikend som sama, lebo darling ide k rodicom do ZA, umiera im psik, tak ho ide asi posledny krat pozriet... :-(
my budeme dokoncovat nase hniezdocko a mozno budeme prvykrat aj spat uz v dokoncenom ;-) .takze pracovny weekend.
ale uz by mohlo byt poobedie,vobec sa mi tu nechce byt :-( :-|
ivi..tak to musí byť pre rodičov riadna strata... :-(
megy... ani mne sa tu nechce byť... dúfam že dnešok nebude taký uponáhľaný ako včerajšok... aa čo ešte potrebujete spraviť v bytíku??
tak vcera sme este posledny krat malovali chodbu a dnes este dokoncime podlahu a maju nam prist zapojit plyn a zajtra DIGI TV.,a vsetko si este musim poumyvat.takze asi tak :-) :-) :-)
noo tak to je super.... aaa zariadenie už máte komplet do celého bytíku?? my sme začínali bývať asi tak, že sme spali na matracoch, a varili tak, že sme mali sporák na krabici..;-) ale bolo to super.... 8-) :-D lebo sme boli sami...
tak spalnu mame komplet a linku s varnou doskou a to je vsetko ;-) ;-),piect nebudem neviem ako este dlho a cosa tyka pracky a chladnicky tak to mame "zdedene",a v obyvacke mame staru sedacku a jednu skrinocku na telku x-) x-)
ale kupelnu mame komplet prerobenu tak to som stastna ze mam vsetko ciste a vlastne.
....a v jednej izbe mame uplne skladik ;-) ;-) ;-) ......takze takto zaciname,ale tiez sme stastny ze budeme KONECNE sami.
tak určite ten pocit prevyšuje všetky nedostatky...;-) nám ešte tiež treba kopec vecí dokončit... napr. obývačku vôbec nemáme - tam je sklad vecí, lebo taktiež ešte potrebujeme skriňu do spálne... noo a o takých maličkostiach ako zárubne, dvere,skrinky do kúpelne a do chodby..ani nehovorím ;-)