Ahojte kocky, tak ja teda hladam nevesty zo Spisa hadam sme tu viacere, a len tak sa chcem poradit o make-upe, ucese...Svadbu mam v septembri sme to museli prelozit z 23. na 30.09.2006 a dufam ze to je posledny presun ;-) Tesim sa na vase prispevky 8-)
LIVI no veruze sama... taky maly narcisko :-) hehe
DZULI a mas pravdu, myslim, ze len veci ktore robime pre radost nas skutocne naplnaju... aj ked...ktovie... mozno raz budem slavna fotografka :-) ked vyrastiem hehe alebo v buducom zivote :-D
livi...no včera ste niečo spomínali, že by sme mohli skočiť na kávu...;-)
ivinka...a potom keď niekde uvidím tvoje fotky..tak si poviem...: veď to je tá baba z pokecu..túú poznám..;-)
ty počuj..nerozmýšľala si urobiť si z fotiek obrazy do bytu?? ja na tvojom mieste ich tam už mám. :-D
no konkrétne sme sa vlastne nedohodli, veď uvidíme kedy nám to vyhovuje všetkým trom a niekedy bud. týždeň to upresníme ;-)
tak ja už frčím na vlak, majte sa pekne, krásny víkend 8-)
ivinka blahozelam, supeeeer!!!
megy ja som v nasom bytiku s manzelom byvala uz pred svadbou a vtedy som si pripadala "cudzia" ale teraz v pohodicke....a celkom som si zvykla tak cca tyzden - kym som sa zbavila takeho pocitu, ze niekto tam bol predtym a kym sa mi podarilo zbavit sa zapachu po cigaretach - ti najomnici hulili fakt vsade ]-(
a ivi blahozelam!!! :-)
a to este nemame zaluzie a ani zaclony tak si pripadam ako vo výklade ]-( ]-(
....som pocula ze teraz ma prist ta prava zima so snehom a mrazmi a tak som dufala ze to uz nepride.. :-(
no ja som v piatok drvila na skusku, v sbootu som bola doobeda v skole, poobede vegetik , sama doma, tak som si spravila vanicku a komplet ocistu tela aj duse ;-) vecer som bola posediet s kamoskami na vinku... pekne sme potiahli, 12-hodinovku do ranka do 6.00 :-) tak som v nedelu vyspavala, a len tak hnila pred telkou a vecer prisiel darling, bol cely vikend v ZA u rodicov rozlucit sa so psikom, idu ho zajtra dat utratit :-(
ahojte :-) mne dnes meškal rýchlik 45 minút, no keby som vedela, mohla som si dlhšie pospať ]-( |-|
víkend mi ubehol hrozne rýchlo, v sobotu som upratovala, drahý bol v práci. v nedeľu sme šli do Tatier, ale len tak na kávičku.
a to myslíte vážne s tými teplotami? ejha, budem sa musieť poriadne teplo obliecť =-)
mňa včera napadlo, že zútulním náš bytík spoločnými fotkami, našla som niekoľko rámov, tak som tam hneď šupla nejaké fotky :-) už si pomaly začínam zariaďovať bytík podľa svojho vkusu. tak sa vždy vytešujem, keď urobím nejakú zmenu v byte. :-D
tak tak, to poznam :-D
ivinka zaramovat ho nedam, ale na stenu ho urcite zavesime - uz nam takto visia dva - ale to postavil manzelik - jeden je obrovsky - 9000 alebo mozno aj viac =-)