Ahojte kocky, tak ja teda hladam nevesty zo Spisa hadam sme tu viacere, a len tak sa chcem poradit o make-upe, ucese...Svadbu mam v septembri sme to museli prelozit z 23. na 30.09.2006 a dufam ze to je posledny presun ;-) Tesim sa na vase prispevky 8-)
my tiez mame jednu skrinu na vsetky veci,takze neviem neviem kde to dame vsetko.
.........ale doma su uz brat aj segra radi ze sa im uvolnia skrine ;-) ,....ale mamka by si najradsej nechala doma :-(
megy..presne môj prípad...môj mladší bratček sa nevedel dočkať, kedy sa odsťahujem :-D ..samozrejme myslel to v dobrom... ;-) teraz má väčšiu izbu a urobil si ju podľa svojích predstáv...
noo ja sa na chvílu odmlčím..idem pracovať vedľa do kancla..
DZULI no veru, su vsetci z toho na prasky... :-( vies, rodinny milacik...mali ho 13 rokov, pockaj, dam ho do albumu na chvilku.. . ma rakovinu hrtana a vzhladom k veku by operaciu neprezil, takze u len doziva :-(
a inak ja ked som kupila tu v BA bytik, tak som ho mala tiez absolutne prazdy skoro pol roka , spala som na 2matracoch este z detskej poschodovej postele :-) telku som mala taku malilinku ciernobielu rusku na krabici od vysavaca a veci poukladane po obvode pri stene na baliacich papieroch v kominkoch a tak :-)
ale bol to super pocit vlastna strecha nad hlavou :-D
halooo to tu nikto nieje?uz mate vikendik alebo co?
u nas v robotke je dnes pohodka sme tu len traja,sefa mame na sluzobke 2kolegovia ochoreli.ale ja nemam velmi rada taku pohodicku,lebo sa mi strasne vlecie den,rada robim pod stresom-asi som blba co? 8-)
čaute, ja sa sem nemôžem dostať - stále nejaká robota :-|
megy - samozrejme že deň rýchlo zbehne, keď máš robotu. ani ja nemám rada až takú nudu. iba niekedy po stresových dňoch to dobre padne :-)
a uz si si zvykla v PP?kamoska sa tam tiez po svadbe prestahovala lebo manzel ma tam pracu a ked som ju bola pozriet tak mi to vsetko pripadalo take cudzie a straaasne bludisko na sidlisku.....no neviem ci by som si skoro zvykla. :-S :-S
baby?viete nieco o tom ze sa z gumenych medvedikov nepribera?alebo aspon ze menej?citala som to na nejakej stranke o chudnuti ale velmi sa mi to nezda........ =-) ale ked je to pravda tak :-D :-D :-D :-D milujem medvedov Haribo..
DZULI ze vraj ano... samozrejme n primeranom mnozstve :-)
a fotacik som dostala na 30tku od nasich, prave mi ho kurier doniesol do prace, tak som cela vytesena lebo je skvely... konecne nieco polo profesionalne :-D to sa bude fotit, hura !
megy - ja som v podstate zvyknutá, lebo už pár rokov žijem napoly v PP a napoly v SNV. Poprad mám rada, páči sa mi tam. :-)
ivi - tie fotky sú fakt dobré, tiež som na nich pozerala, že sú také netradičné, páčia sa mi ;-)
DZULI jooooooooj veruze bavi...moc moc :-) ja som sa totalne minula povolanim :-)
a tie fotky...to je take moje "antidepresivum" ... proste ked mam depky a som smutna tak fotim, potom sedim hodiny a hodiny za PC a hram sa s tym a upravujem a niekedy z toho vyjdu celkom pekne kusky :-) ak chces, mrkni na azete nick ivinka7777 tam ich je kopeeeeeeec
no a mala som fotacik, taky super, z ameriky,a aj ked bol uz na dnesnu dobu "stary" tak som mala k nemu normalne skoro az citovy vztah :-) a brasko mi ho " odfajcil" :-( oprava by stala 6litrov a to sa neoplati, tak mi nasi kupili na 30tku novy, ale uz o dost lepsi a ja som si este nejake peniazky dolozila, aby ich to nevyslo zas az tak draho :-)
ivinka.. určite si tie fotky mrknem..
tak musíš byť z toho foťáku úplne nadšená... :-)...môj manželík má tiež taký z lepších foťákov, zdedil ho od brata..myslím že Pentium.. ale niesom si istá...a tiež má záľubu vo fotení..ale skôr zvierat ako ľudí :-)
DZULA noooo mohla... lenze myslim, ze keby som to robila za prachy, asi by to stratilo prave to caro, ktore to pre mna ma :-) takze si to robim len tak sebe pre radost :-)
ale ak by ste chceli, mozem vam nejake fotocky spravit alebo poupravovat... kludne poslite :-N
LIVI a keby si videla ten zlepsovak, ako som to fotila :-) kedze nemam stativ a nemal kto fotit mna, tak som to fotila tak, ze som pred velke zrkadlo dala fotak na nejaky podstavec do poterbnej vysky a polohy, a nastelovala som sa a cvakala som to samospustou a vo velkom zrkadle som vlastne videla odraz toho, co by som videla vo fotaku, keby som ho mala v ruke :-) dobra sranda hehe :_) ked som to vravela kamoske profi fotografke, tak sa rehnila, ze nech si to dam patentovat :-D ze ju by to nenapadlo ;-)