Nevesty zo Spišskej Novej Vsi a okolia. Ste tu nejaké?
Este k mojim a Petovym kamaratom, jasne, ze sa im mozeme ozvat, v mojej partii boli dlhe roky same pariky a ja single a teraz uz len jeden parik a ja s Petom.Naposledy ked sme s nimi boli v januari vonku, tak v kuse chalani nahovarali Peta aby pil, co neznasam. A zas ked ideme von s Petovou partiou, tak oni su strasne hlucni, v kuse dookola omielaju kde bol kto ako opity, ako vyvadzali na chate atd. Obaja mame take casy nastastie za sebou. A dalsia vec je, ze sme prestali fajcit a mne osobne velmi vadi byt v zafajcenych krcmach. Som vadna?
29. mar 2007- Sponzor fóra
akoze baby odpadavam.... mrknite sem www.pepebotellanovias.com tam su take saty, ze normalne infarkt chytam
29. mar 2007- Sponzor fóra
ta tak,nemam rada take pripravovane akcie,mam rada nieco spontanne,nenapadne,ale to uz som tu rozoberala ze to robim viacmenej pre rodinku
ja sa tesim ze uz bude po a MOZNO pojdeme aj na dovolenku a budeme si uz zit kludny zivot a budem sa venovat uz len nasmu bytiku a jeho zariadovaniu30. mar 2007Ahojte babenky, jeeeej, ja sa tak tesim, ze je piatok.
Megy, a to pracujes v SNV, ci inde? Kedy si zriadis album s fotkami ???
Ja idem zajtra s Petkom do Polska na nakupy, chceme kupit nejaky pekny kobercek do obyvacky, lebo napriek tomu, ze sme uz vsetko dokoncili, posobi dost chladne. Zariadovat byt je naozaj uzasne, len si priprav peniazky Megy. Moj drahy uz zo mna salie, kazdy den kupim nejaku vazu, alebo iny doplnok. Normalne, ked nieco niektory den nekupim, tak sa pyta, ci sa mi nieco stalo30. mar 2007A uz byvate spolu?
Dnes su 3 tyzdne co byvame spolu, nevieme si to vynachvalit. Hlavne si musime zvykat na zvuky v bytovke, lebo obaja sme vyrastali v rodinnom dome. Nad nami byva rodina s detmi a takmer kazdu noc sa budim na detsky plac a dnes rano o pol siedmej behala suseda v topankach s opatkami po byte ako diva, tak som mala "prijemne" rano. Este moje zlatko dnes rano ostal dlhsie doma, tak mi to az tak nevadilo.30. mar 2007
Megy a kde pracujes?