Ahojte kocky, tak ja teda hladam nevesty zo Spisa hadam sme tu viacere, a len tak sa chcem poradit o make-upe, ucese...Svadbu mam v septembri sme to museli prelozit z 23. na 30.09.2006 a dufam ze to je posledny presun ;-) Tesim sa na vase prispevky 8-)
oki zlatik, posli cislo, poslem svoje ;-) ,
ivinka prave v tomto momente zacinam byt nervozna zo svojho sefa, lebo mi ma zavolat jednu dolezitu informaciu a ja sa ponahlam domov, uz ma len 10 min. potom sa mu mozem na to vsetko vykaslat... ]-(
Este k mojim a Petovym kamaratom, jasne, ze sa im mozeme ozvat, v mojej partii boli dlhe roky same pariky a ja single a teraz uz len jeden parik a ja s Petom.Naposledy ked sme s nimi boli v januari vonku, tak v kuse chalani nahovarali Peta aby pil, co neznasam. A zas ked ideme von s Petovou partiou, tak oni su strasne hlucni, v kuse dookola omielaju kde bol kto ako opity, ako vyvadzali na chate atd. Obaja mame take casy nastastie za sebou. A dalsia vec je, ze sme prestali fajcit a mne osobne velmi vadi byt v zafajcenych krcmach. Som vadna? :-|
ahoj,dobre ranko-hura piatok :-) ;-)
zlatik ja pracujem ako ekonomka v skuromnej firme zaoberajucej sa predajom polnohos.technologii.-vcera som to uz nestihla lebo som frcala spinovat :-)
ta tak,nemam rada take pripravovane akcie,mam rada nieco spontanne,nenapadne,ale to uz som tu rozoberala ze to robim viacmenej pre rodinku ;-) ;-)
ja sa tesim ze uz bude po a MOZNO pojdeme aj na dovolenku a budeme si uz zit kludny zivot a budem sa venovat uz len nasmu bytiku a jeho zariadovaniu ;-) ;-)
joooooj ivi nemam,ale to este mame take rozpracovane ale postupne do pojde duuuuufam ;-)
...inac ja som bola tiez vcera u kamosky co caka babätko :-o :-o :-o :-o
MEGY ano? a kedy ma termin ? a co budu mat ? a meno ake vybrali?
ta moja kamoska ma maleho krasneho uzasneho Kubinka :-) uplne je na zozratie, ma pol roka a bola som z neho totalne na "sracky" :-) asi uz mam vazne najvyssi cas :-D
Ahojte babenky, jeeeej, ja sa tak tesim, ze je piatok.
Megy, a to pracujes v SNV, ci inde? Kedy si zriadis album s fotkami ??? =-)
Ja idem zajtra s Petkom do Polska na nakupy, chceme kupit nejaky pekny kobercek do obyvacky, lebo napriek tomu, ze sme uz vsetko dokoncili, posobi dost chladne. Zariadovat byt je naozaj uzasne, len si priprav peniazky Megy. Moj drahy uz zo mna salie, kazdy den kupim nejaku vazu, alebo iny doplnok. Normalne, ked nieco niektory den nekupim, tak sa pyta, ci sa mi nieco stalo 8-)
ano zlatik pracujem v SNV
a album s fotkami????ja som hanblivy typ |-| |-|
a s tymi peniazkami mas uuuplnu pravdu,ale pomalicky to pojde nie?hlavne ze sme sami :-) :-) ,ja si tiez vzdy kupim nejake drobnostky a drahy sa zo mna smeje :-D :-D ,ze ci sa mi to chce ;-)
A uz byvate spolu?
Dnes su 3 tyzdne co byvame spolu, nevieme si to vynachvalit. Hlavne si musime zvykat na zvuky v bytovke, lebo obaja sme vyrastali v rodinnom dome. Nad nami byva rodina s detmi a takmer kazdu noc sa budim na detsky plac a dnes rano o pol siedmej behala suseda v topankach s opatkami po byte ako diva, tak som mala "prijemne" rano. Este moje zlatko dnes rano ostal dlhsie doma, tak mi to az tak nevadilo.