Plánuje niekto svadbu v auguste 2009?
nie neni nejaky specialny ten den...len sme chcely v auguste svadbu a ten 8.8.2009 nas zaujal,lebo mas pravdu ako si povedala bude sa lahko pametat...a to hlavne priatel chcel mat v auguste,on prisel s tymto napadom august...lebo chce ist potom na svadobnu cestu a mozno to bral tak,ze bude super ked to bude pocas dovoleniek a v lete
1. sep 2008- Sponzor fóra
takze moni ja uz pomaly koncim no zajtra som tu ako na koni...pozdravujem vsetky babule a posielam bosu....
fajn sme si popisaly.pa
1. sep 2008no ahoj,vidis,zasa som tu prva jak nikdy,ale tak vies ked musim tak skoro do prace,co uz narobim
ja som sa uz stihla pohadat v robote s koleginou z hrubeho tovaru,tak len cakam na veduceho co bude haha
no tak ty si aka sikula ze si uz bola aj posilovat....budes si drzat aspon figuru do svadobnych siat...
vidis dobry napad asi to vyskusam aj ja
2. sep 2008no a ty o ktorej vlastne zacinas pracu??
Ja chodim do posilovky skoro kazde rano,teda aspom od pondelka do stredy a v piatok rano pred pracou a vo stvrtok po praci...ja milujem cvicenie,ale teraz cez zimu sa to asi zmeni,lebo to sa mi horsie vstava rano ked je este taka tma!!A uz budem musiet byt len vo vnutri v posilovny a nebudem moct uz bezat po plazi,co mi bude chybat!!
2. sep 2008no ja chodim bud rano na 6,alebo mam aj tyzden co chodim na 7 a este aj na 10.mam to vselijak roztrusene.no tak to ti verim ze ti bude chybat behanie po plazi
tak to by som sa hned dala nahovorit na beh,keby ze ma behat pri mori a nie na antuke.
baby to dajak flakaju..ani vcera a ani dnes nikto
2. sep 2008- Sponzor fóra
no u nas dnes momentalne leje ako z krhly,ale vcera bolo horuco,take trosku aprilove sme mali leto,raz tak,raz tak.napr. v nedelu bolo tak horko na nevydrzanie,tak sme sa vyvalovali na plazi a v nedelu bola strasna zima,tak asi tak...
no co uz ste boli pozerat nejake saly alebo kedy idete?2. sep 2008cauko,no, minuly tyzden sme mali ist pozriet jedno miesto, ale stratili sme sa v BA
tak tam ideme o 2 dni zase...tazko sa to nahana...sme v robote do 18tej, ale nie kazdy prevadzkar je tak dlho v praci, tak sa musime trochu prisposobit
inak, myslim ze cim dalej tym viac sa aj mne pozdava nieco mimo BA, ale este to nevzdavam2. sep 2008mirkita ty si neni z BA?To sa ti ani nedivim ze ste sa skoro stratily..ja som mala zasa pred tymto vztahom chalana ktory bol z vychodu a ked sme tam isly tak som sa skoro aj ja tam stratila.no postupom casu som si uz dajak zvikla.no a co sa tyka tych prevadzkarou,tak to mas teda fakt pravdu,ked clovek robi do vecera a oni su tam len ledva do obeda
neboj drzim palce,urcite najdete nieco pekne a tak isto teda dufam aj ja,no mne sa to velmi pacilo aj v tom hlohovci ako som uz pisala,tak rozmyslame mozno ze aj skorej nad tym...
2. sep 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour
Fotoatelier
ano robim a zijem v Jersey je to castou Uk,taky maly ostrov medzi Francuzkom a UK...
a vy,je to nejaky specialny den?
a preco 8.8.2009,ani ti neviem,boli sme sa pozriet na ten hotel kde chceme mat svadbu a je to nas najoblubenejsi hotel tam u nas a pani sa nas opyatala ci si chcme urobit predbeznu rezervaciu a tak sme sa pozreli do kalendara a pacil sa nam ten datum a bude sa lahko pamatat