Svadba 02.10.2010
- Sponzor fóra
veve:
no a co, já je budu mít taky
ne vážně, i fotograf nám je doporučil, vypadá to hezky na fotkách. Ale každý dle gusta svého, tak to má být.
hani: tak jsem se dívala doma a opravdu máme ty větší, tak se moc omlouvám za desinformaci. Ale přísahámbohu sem je někde viděla...zatím tápu, jestli si vzpomenu, tak nejprve ověřím a hodím to sem, ju?2. sep 2010my mme lampoše taky, protože z našich známých to skoro nikdo nezná. Pouštěli jsme zkušební v parku na Letné na jaře a teda dělali jsme dobré divadlo - nemohli jsme to zapálit, tak jsme somrovali po okolí lepší zapalovač
Bylo vedro, víkend, park plný lidí, no prča to byla... tak máme pro každý pár jeden lampoš, doufám, že je nenechám doma, zatím jsou v práci, ale to je z místa činu asi 700 metrů, tak když bude nejhůř, tak pro ně někdo zajede
Ale ty lupy, to zní docela akčněPřítelův známý se ženil, bylo vedro, byli upocení, hodili na ně rýži...no a ona, potvora, na nich zůstala přilepená, to je teprve terno, když má člověk plný výstřih oleptaný rýží...akorát mám pocit, že to nebude problém říjnových nevěst
Jo a jsem klidná ohledně počasí, včera jsme byli řešit akci a pán nás ujistil, že plynové ohřívače to vytopí i při mínus patnácti, jen se ten party stan pak večer musí zavřít (když je kosa), aby to teplo neunikalo ven. A hrozně mě nadchlo, že tam celý den bude (ten "vedoucí"a bude dohlížet na hladký průběh akce - obsluha, aby nám nikdo nesežral dort před rozkrojením, kdyby se něco pokazilo, anřídit ntb, dokonce nám bude pouštět hudbu při obřadu).
2. sep 2010Já mám z těch lampionů bohužel strach, jinak bych do nich asi taky šla. Zkoušeli jsme to jednou vypustit s přítelem na výročí a akorát jsme očoudili ten lampion zevnitř a vůbec nevzlítnul (zjistili jsme pak, že má ve špičce díru a evidentně tou špičkou unikal teplý vzduch). Letos jsem byla při vypouštění tří lampionů na bráchových narozkách a ty bez problémů vzlítly.. Ale stejně z toho mám respekt, ten plamen je velkej... já se navíc jako malá podpálila prskavkou (hořela mi košile na těle), tak ač se mi krom puchýřů na rukou nic nestalo, mám z ohně velkej respekt.... my budeme vypouštět lampiony jen v případě, že nám je někdo dá, ale fakt se toho trochu bojím.
Ifoun: vedoucí je super, takhle to má vypadat! A škoda, že už v pátek večer nebudeme v Praze, šla bych se na to vaše vypouštění podívat (ne přímo na svatbu, jen někde z povzdálí sledovat, jak vypouštíte postupně třeba 20 balonů:o))2. sep 2010- Sponzor fóra
maithai: taky trpíš samomluvou?
Karibik můžete koupit jako last minute, ne? Chcete jet hned po svatbě nebo s odstupem třeba měsíce? My chtěli původně hned, alenakonec si říkáme, že aspoň tři týdny to odložíme, abysme si užili ten posvatební duch
A taky počkali na lepší počasí (což platí i v Karibiku...)
3. sep 2010maithai: my snad taky pojedeme do termálů na Slovensko v úterý po svatbě chceme vyrazit. Tak se tam třeba potkáme:o))) Přítel se dal do hledání a už jsme našli něco přijatelnějšího než rajecké teplice 4 noci za 10 tisíc na osobu:oD Ale stále nic zařízeno není:o/
Každopádně nechci po svatbě hned do práce, chci si užít té posvatební atmosféry jen s přítelem (teda v tý době už to bude manžel).3. sep 2010vy tak hezky planujete ty svatebky, taky bychom nekam jeli, ale pritel meni zrovna ted praci (aby toho nebylo malo
), takze bude ve zkusebce + jsme byli na jare na predsvatebni ceste 3 tydny, takze stejne uz by nemel dost dovolene ... ja bych mohla, ale sama asi tezko
, tak snad na jare ...
3. sep 2010hani811: tak aspoň prodlouženej víkend třeba ten týden po svatbě. My už 4 roky jezdíme na podzim tak na 3-4 noci do lázní a i za takovou chviličku si člověk odpočine a trochu zregeneruje.
My byli na dovolené na přelomu června-července tři týdny, ale vyšlo to i se svátkama, takže jsme brali jen 11 dní dovolené (naštěstí).
maithai: my uvidíme, co nám kde napíšou a jestli maj vůbec volno.. Je mi to tak nějak jedno, kam přesně pojedem. HLavně, že budeme spolu a bude klid.3. sep 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
mathai: tak kdyby sis jeste vzpomnela, tak by to bylo fajn