@puffu ale tak kedže ja ani jednu s tých veci mat nebudem tak mi ani nevadi že to nerobim :D šak načo :D... ja som si chcela urobit pozvanku na rozlučku so slobodou ale neviem aký obrazok tam dat....joj
@mishita2401 tak my budeme mat vsetok alkohol a nealko v chladnickach a za barom takze aby ludia vedeli co chcu, nebude nic na stoloch tak preto chceme ten napojovy listok no a jedalny tiez preto lebo mame svedske stoly, podakovanie ide na darceky pre hosti...ale to iba taka mala karticka... mne urobila sestra udalost na facebooku na rozlucku so slobodou....takze vsetko riesime cez to a aj kazdy vie co a kedy ...:)
@puffu no len ja to ešte nechcem davat na FB-lebo nieje terim na 100percent-presni sa to až koncom tohto týždna :D no ty to maš uplne tip top zorganizovane ..ja nechavam niektorým veciam volný priebeh :D..nieosm až taka striktna v niektorých veciach...pre mna to až take podstatne nieje :D...aj ked mame tolko ludi čo ty neriešim to..aj ked viem že bude chaos ale to ku svadbe patri :D... ja mam o polovicu menej ludi ako moj drahý-im všetko povieme ešte pred svadbou...a tak maju oči :Dheh... a draheho rodina-to si organizuje buduca svokra :D...
@mishita2401 no nam pocet ludi velmi klesol...budeme mat ani nie 80ludi a este + 8 ludi(kapela, kameraman, fotograf)...mozno bude este trosku viac ale maximum do 100ludi...ale myslim si ze to nebude ani 90...uvidime...zatial nam odrieklo 17 ludi a este je nejakych 20 ludi neistych tak uvidime...to neriesime, koko ludi bude tolko bude...aj tak to rozpocet nijako velmi neovplyvni...
@puffu jaj..tak s mojej rodiny idu zatial všeci :D... to je takých 40možno viac :D neviem ešte presne :D. a s draheho ešte nevieme... ich je vela ale už by sa pomaly mohla začat pýtat :D ale odriekla zatial jedna rodina-koli umrtiu v ich rodine. tak to je pochopitelne... ale zasa na večeru si svokra pozýva dalšich neviem kolko kolegin a aj drahemu pridu kolegovia-tak nechcem vediet kolko nas bude.... moji kamoši pridu len tak nachvilku-nie na večeru...
@mishita2401 tak nam odriekli pre porody, tehotenstvo, nedostali dovolenku v praci( pracuju mimo SR), rezervovana dovolenka, jednu rodinu nevieme preco nepridu( tomasovi to nejako nevadi), no a mali sme este jednych na zozname a mali nedavno svadbu a nas nepozvali tak nepozyvame ani my ich aby sa potom necitili trapne alebo neviem...noa este jeden kamarat isiel na brigadu do ITL tak s nim uvidime ci pride a este jedno dievca tiez dostala prax mimo SR na 3 mesiace tak ide na tu prax...no takze je ich dost co nepridu...ale nevadi...nejako to neriesime...
@puffu jaj tak to je opodstatnene to je ine ako keby niekto povedal že nepridem lebo sa mi nechce alebo tak :D... to aj u nas su take opodstatnene :D... to je bežne v živote...
@mishita2401 no jasne...tak mi nikoho nemutime aby prisli...ked tam ma niekto sediet nasilu alebo byt cely vecer oduty tak radsej nech ostane doma...:D no som pocitala teraz tych istych ludi tak ich je 82+ 8 no a uvidime ze kolko ludi pride z tych neistych ludi,,,ale to budeme riesit az 2 tyzdne pred svadbou...
@puffu ved jasne :D tak ja si moju stranu lahko spočitam ale draheho stranu nemam šancu :D aj ked poznam každeho ich je vela :D - to sa tam aj mena opakuju a to sa mne tažko počita :D
@mishita2401 ja mam poctivo kazdeho napisaneho v zosite...:D my to neriesime tak ze jeho a moja strana... vsetko pekne spolu...my sme boli vzdy zastancami toho ze vsetko riesime spolu atd...ale tak zase to je uz kazdeho osobna vec ako mu vyhovuju veci lepsie...mne osobne sa to nikdy nepacilo a som rada ze ani tomasovi nie...:)) ale tak zase na strane druhej to aj trosku chapem ze kazdy si plati iba to svoje ale niektory ludia podla mna zachadzaju az do extremov...:D
@puffu tak vieš mojej rodiny je o polovicu menej :D a naši nebudu platit predsa jeho stranu- ale zasa veci budu rovnake-nealko-alko-podla toho kto čo pije v rodine, ale napr. take na vyslužku kartičky a take hovadiny výzdoby aut-to robim ja pre obydve strany. ja to pokladam za normalne že to budeme mat rovnake a nie každý inak...aj ked mi hovoria že mam robotu navyše ale ja to tam chcem :D... keby sme mali aspon podobný počet hosti určite by sa to robilo inak ale takto aj svokra povedala že ich je vela že to mi by sme im nemohli nič platit že to si oni všetko...
@mishita2401 ako jasne to chapem ze jedlo si kazdy plati sam , pripadne alko a nealko...ale poznam aj take pripady kde sa servilovalo ine jedlo dokonca...alebo ze jedny mali potom aj zmrzlinovy pohar no a ten zvysok nie...a take extremy...:D no dost trapne podla mna...ako take veci viem pochopit ze nebudu vasi predsa platit o 20 ludi viacej...
@puffu no tak to zas nie..to mi sa dohadujeme aj čo bude na stoloch, ovocie, nejake tyčinky...či bude aj slane pečivo :D... to menu dohodneme...ale musim prekriknut svokru :D
@mishita2401 tak rezen je taky typicky na svadbu ale nie ako hlavne jedlo, skor neskor alebo na svedsky stol...my ich mat budeme ale asi len 30 porcii...zatial mame kuraci steak(specialita podniku) ako hlavne jedlo...chcem ist na ochutnavku tak uvidim ci sa zmeni nase rozhodnutie potom...:D
@mishita2401 - no my sme napríklad dali rezne na švédske, ale to také maličké, že 50 gramové... a kto nebude chcieť, dá si buď kuraciu alebo bravčovú roládu, vyprážané žampióny, hlivu a dala som aj syrové misy, zemiakový šalát, cestovinový šálát a grécky som si vybrala ja ...... ... a svokra si presadila ovarové kolená :-D ako menu máme dvojité masko na prírodno, chcela tam dať hrušku, no to som zatrhla...ja to nemám rada a myslím si, že ani ostatní by to asi nezjedli... aspoň z našej rodiny...
@puffu ved ja viem ...ako švedske stoly hej-ale tie mat nebudeme takže rezen nechcem.. ja tiež chcem niečo s kury- ešte nevieme čo tam ponukaju až tak za týždne alebo dva tam pojdeme dohadovat jedlo...
@martinkatinka ved hovorim že na švedske stoly to patri ale nie ako normalne jedlo- a mi švedske stoly nemame... -aspon teda zatial..uvidime o dva týždne :D... ale ty maš teda dobrý výber jedla :D...spapala by som skoro všetko :D
@mishita2401 - no tam našťastie máme so svokrou podobný vkus... takže sa dalo dohodnúť.. a jednu porciu budeme mať bezlepkovú, to sa tiež dalo dohodnúť...
Už čakám iba na topánky... a ešte drahému bielu košeľu pojdem kúpiť....
@martinkatinka a kedy ti maju topanky prist?? no ja tiež pojdeme ešte jednu košelu kupit-drahému popolnoci a ešte kravatu po polnoci :D... a ešte nema on spodky a ponožky-nove pekne čierne :D
@mishita2401 no tak my sme teraz zmenili nazor na hlavne jedlo a pravdepodobne budu telacie medajlonky alebo masove medajlonky( morcacie prsia, bravcove stehno, hov. svieckovica, sunka, sampiony a syr a k tomu opekane zamiaky...mnaaaam...:) maju to aj v jedalnom listu tak si myslim zeby nemal byt problem keby sme to chceli
@mishita2401 no ja ked som to uvidela na jedalnom listo tam som az vyhladla...:) to druhe jedlo je alebo znie perfektne...mnaaam...ale uz sa tesim na obed...:D uz som hladna...:D
@puffu :D... ja som sa po tom čo si napisala išla zasa najest :D zasa mam 55kg...ale ja už viac nechcem!!!!tak tu už neopisuj svoje jedla na svadbu aby som zasa nemusela ist vylupit chladničku :D
@mishita2401 dobre...:D ale podla mna mas dobru postavu, nejde o kila ale o to ako clovek vyzera, niekto ma aj tazsie kosti atd takze nie je 55kg ako 55kg...:D
@mishita2401 tak to je hlavne...ze si spokojna ty...:) no uz sme sa pomali zbalili...:) musime urobit miesto pre tych ludi co tu pridu tak balime skoro vsetko do krabic a nieco davame do kamarata a nieco ostava v skrini....no zajtra uz stvrtok, v sobotu vybrat peniaze z banky a nedelu odlet...:)))