Svadba 06. 08. 2011

22. jan 201361370
  • @mishita2401  kedy ze maju prist???,,,ja som akurat pozerala moje svadobne a maju prist za 22 dni ake krasne cislo no krajsie by bolo 2 dni🙂)

• @nikuska1987  no ved som ti pisala že začiatkom maja ale že jej spolu s mojimi mali prist ešte jedny ale tie su už v salone takže očakavam ja aj majitelka že možu prist aj skor 😃.... no kukaj lebo čas sa krati a ešte ti treba topanky a tak 😃

• @mishita2401  ano viem, ze si pisala ale blbne net ta sprava mala byt ulozena este pred tou co si mi pisala 🙂 ved pozeram a hladam 🙂 co inak mas nove?,,,nenudis sa doma?

• Sponzor fóra
  • @nikuska1987  no ani sa nenudim učim sa a tak..inak neveš ako sa čisluju strany na seminarke aby prve dve a posledna nemali čisla?? 😃

• @mishita2401  na sobotnajsiu skusku? 🙂 to ti neviem poradit tiez som s tym mala problemy a nakoniec som mala vsetko ocislovane nevedela som to a koho som sa pytala tiez nevedel 🙂

• @nikuska1987  hej na sobotu...hm.... ale mam toho vela...ale už sa učim od obeda a musim si dat pauzu-tak zas chcem čislovat seminarku a nemožem..lebo to nevem-teda vem ale nie to čo tam potrebujem 😃

• @mishita2401  tazka skuska to bude ci v pohode? tak vela stastia na skuske 🙂

• @nikuska1987  no to robievam ale ja potom niečo potrebujem poslat profakovi aj cez mail a to už nevem ako urobim s tým čislovanim

• @nikuska1987  no bude asi dost naročna... a po dlhom čase zasa prva tak ako netešim sa

• @mishita2401  to by som sa netesila ani ja, ale tak zvladnes to 🙂

• @mishita2401  kokos ako blbnu tie spravy vobec sa neukladaju na obrazovku po poradi ako ich pisem 🙂

• @mishita2401  keby mu sestra skusila zavolat a opytala by sa 🙂

• @mishita2401  alebo skus urobit tak ze tie listy, ktore nechces ocislovat si vytlac a tie ostatne si potom dodatocne ocisluj 🙂

• @mishita2401  keby si mu to poslala ocislovane mozno by si ani nevsimol, iba ak by pozeral obsah 🙂 naozaj ti neviem poradit ja som s tym tiez mala problem na bakalarku 🙂

• @nikuska1987  ono sa to da urobit- sestre to robil kamarat ked teraz robila bakalarku ale ja to nevem

• Sponzor fóra
  • @mishita2401  ale tvoje nieee to iba moje saleny net 🙂

• @nikuska1987  😃 ja nevem 😃 moje hadže nejako divne 😃 heh

• @nikuska1987  asi ale tak u nas je strašne škaredo takže net mam aj pomalši lebo prši a asi je blbý signal

• @nikuska1987  no všimla som ti zže to tu hažde všeliako 😃

• @nikuska1987  no presne... a to sme mali sadit zemiaky 😃 heh

• @mishita2401  uz zacalo aj tvoje asi nestiha spracovat naraz tolko svadobnych informacii 🙂

• @mishita2401  aj tu je skaredo prsi a fuka vietor 🙂 aspon ze som doma a nikam sa nechystam 🙂

• @mishita2401  aj my sme mali ist dnes do zahrady sadit, ale pocasie to pokazilo 🙂

• @nikuska1987  😃 nevadi 😃

• @mishita2401  ani mne aspon si oddychnem aj tak som vstavala o 4.20 a nechcelo sa mi ist sadit 🙂

• @mishita2401  nooo uz od 6 robime 🙂 ale vcera som bola viac unavena ako dnes takze zahradu by som zmakla 🙂 jaaaaj tolko vseliakych siat je,,,saty si poziciavas ci si das sit?? alebo si 100 percent rozhodnuta pre tie fialkove??,,lebo si mi pisala ze este nevies 🙂

• @nikuska1987  tak skoro??? 😃

• @nikuska1987  no šaty si idem požičiavat lebo chcem mat vínimočne šaty a take stoja aj 200eur a požičovne len 80eur tak sa mi to oplati nechcem popolnočky obyčajne-chcem take aby ked vojdem do dverí každý kukal na mna a obdivoval 😃-divne napisane ale nevadi 😃

• @mishita2401  to nieje divne napisane to je sen kazdej zeny ked vstupy do miestnosti aby ju vsetci obdivovali 🙂 ja si zistim co stoji kupa siat a co pozicovne a na zaklade toho sa rozhodnem 🙂

• @mishita2401  tak pevne nervy 🙂

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
Odporúčaní dodávatelia
skolnikphotography
Celé Slovensko
Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
Máme bohaté skúsenosti s prípravou a zabezpečením kompletnej svadby podľa Vašich predstáv.
Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
Články od našich partnerov
Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
Archív článkov od partnerov