@mishita2401 tak kebyze mam ine povinnosti tak tiez riesim aj nieco ine...skolu nemam, do roboty chodim vecerami a tak iba riesim svadbu...som zvedava ako to cele bude prebiehat...:) ale urcite velmi pekne...ako inak...:D
@puffu ahoj aj ja som tu len na skok dnes sme so snubencom absolvovali nauku s lekarom :-) uz sa pomaly chystam spat rano zase vstavam o 4.20 :-) krizik mate pekny som pozerala :-) mas pravdu aspon to rychlejsie ide
@mishita2401 no presne...:) ale to asi kazdy...tiez my sestra minule vravela ze par ludi sa rozviedlo, alebo rozvadza... :-( a vzdy sa mi zdali take pary ktore vydrzia, vzdy chodili s detmi na prechadzu, som normalne ostala z toho az zaskocena...pride vacsi problem a nevedia ho vyriesit...a podla mna najme teraz ked je kriza a ludia stracaju pracu, nemaju financie tak sa hadaju a rozvadzaju...
@mishita2401 no my sme zatial ziadne problemy nemali...nemame ani ponorku ani nic napriek tomu ze sme 3 roky minimalne 20hodin spolu kazdy den...mame rovnaky nazor na zivot a take tie veci a ak nie tak sa o nich dokazeme porozpravat...
Asi najtazsie obdobie bude ked si budeme stavat dom...:D
@puffu bol tam este jeden par a vobec ziadne otazky len nam vysvetloval planovanie rodicovstva :-) uz mi prisli saty su nadherne a na moju postavu som velmi spokojna :-)
@nikuska1987 heej...super..tak som rada ze sa ti pacia...ked budes mat cas tam by si mi mohla poslat foto na mail ak to tu nechces davat. huckova.lucia@centrum.sk ale ma to fakt tesi ze ti kupa vysla a ze si spokojna...:)
@puffu su jemnucko kremove niesu biele ako sneh to asi neni farba white ale asi ivory :-) ale nevadi som nadmerne spokojna :-) poslem ti ich potom emailom, ale este pod ne si idem kupovat kruh :-) uz potom na komplet ked budu :-)
@nikuska1987 tam mne sa tiez skor paci ta prirodna biela ako sneho biela...urcite si v nich krasna...:) jasne potom kludne posli foto ked budes kompletna...:D ja som tiez trosku postupila...uz mame vybrate miesta na fotenie a kompletne menu...:)
@puffu dakujem este mi chyba k nim ten spominany kruh, bizuteria a bolerko + kvety do vlasov a pancuchy a budem kompletna :-) super tesim sa stebou,,,nam zajtra maju prist oznamenia tak som zvedva ci pridu zajtra, alebo az v pondelok :-) ake budete mat menu?? aj ja uz mam vybrate my predjedlo este neviem, polievka slepaci vyvar s rezancami, kuracie prsia, broskyna, syr,sunka pol ryza a pol opekane zemiaky a svedske stoly :-)
@nikuska1987 tak uz ti az tak vela nechyba, a popolnocky ti este chyvaju a si hotova uplne...:) tak nase menu bude: predjedlo: bruschetta(jedna bude s paradajkami a bazalkou, druha bude s parmezanom a oreganom a tretia bude s parmskou sunkou)
hlavne jedlo: slepacia polievka, Steak z kuracich prs, opekane zemiaky
a potom bude teply a studeny bufet: pecene prasa, pecena kacka,losos,svieckova s brusnicovou omackou, kuracie na sampionoch, bravcovy rezen, jednohubky, sunkovy tanier, syrovy tanier, paradajka-mozzarela-rukola, syrovy tanier, plnena kapusta, grecky salat, cestovinovy salat, kapustnica a potom prilohy k tomu...
Uz mame aj presne pocty porcii tak som rada ze uz to mame..:)
@puffu no ano este zenicha obliect a obrucky tie budeme riesit po velkej noci hned a uz len male detaily som velmi rada ze postupne mi tie starosti odbudaju :-) uz len vyciarkavam co mam a co nam este chyba fffuha ake predjelo zaujimave,,,no parada uz mate od vsetkych 120 ludi potvrdene ze pridu??? :-)
@nikuska1987 tak co sme sondovali tak je tam 7ludi neistych a 3 nam odpadli uplne...sa u nasej rodine nejako vrece roztrhlo s detmi...:D sesternica mi bude rodit mesiac pred svadbou a nedavno som sa dozvedela ze bratranec bude zenaty predo mnou ale svadbu nerobia iba tak na urade a tiez jeho buduca zena bude rodit o 2 mesiace...takze s tymi neviem ci pridu... uvidime a este mam jeden par z Uk a tiez nevieme ci pridu a sestra nechce ziadneho partnera zatial tak tiez uvidime ci sa to zmeni...:D
@nikuska1987 ...:) no som rada...:) ja som sa nedavno najedla takze som v pohode...:) si myslim ze je to take celkom pekne menu...aj mne sa slinky zbiehali vcera ked sme rozoberali priblizne pocty...:D
@puffu ale ja som pred chvilou obedoavla :-) musim este trosku take kilo pribrat do tych siat a od zajtra zacinam cvicit nech si vyformujem postavu do siat a od buduceho mesiaca zacnem uzivat betakaroten :-)
@nikuska1987 tak zatial ano...mozno este niekto odriekne ucast ale velmi si to nemyslim...a mozno este niekoho pripiseme...:) mame este 8ludi co nevieme co s nimi... :-| niekedy sme chodievali vonku stale ale odkedy sme v Uk tak tie vztahy ochladli takze to uvidime ked budeme pozyvat ludi ze co a ako...ked som to spomenula pred kamaratmi ze asi ich skor nepozyvame ako pozyvame ale ze nie sme este rozhodnuti tak ostali trosku v soku...:D ale tak zase naco budeme pozyvat na svadbu ludi z ktorymi sme uz neboli minimalne 2 roky....
@puffu ale aj tak to mate viac nez dost ja som zvedava ako u nas to bude :-) ved to je zvlastne pozyvat ludi s ktorymi nieste v kontakte :-) ani my by sme nepozyvali
@nikuska1987 tak lepsie sa pribera ako chudne...:) takze mas tu lahsiu moznost...:) no sice ja som niekedy mohla zjest toho vela a mala som problem pribrat...som vyzerala ako chodiaca kostra ale pritom som jedla viac ako tomas...odkedy sme v uk tak som pribrala 5kg ale vsetko ide do zadku...:/ a uz musim pozerat co jem...ale tak lepsie mat 52kg ako 46Kg...no a pri mojej vyske 168cm si asi vies predstavit ako som vyzerala....:D ale to mam asi po ocovi...moj oco ma iba nejakych 48kg a nemoze ani pribrat ani nic...kolko zien mu asi tak zavidi...:D