Svadba 12. 9. 2009. Je tu ešte niekto s týmto dátumom?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte, je tu este niekto s takym istym datumom?
Odpovedať
ahoj kathrin, neboj ani ja o nicom inom nerozpravam...ved co, svadba je iba raz v zivote, nie? tak preco si to neuzit aj s pripravami:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Caute, baby! No, ja mam o vec viac. Zarezervovala som si saty tesne pred Vianoc. Ale co sa tyka fotografa, neviem sa rozhodnut medzi dvoch. Cenovo su priblizne rovnake a aj ich prace sa mi rovnako pacia... No neviem...
Odpovedať
Profilova fotka
awojte kočky, vy už máte predstavu o šatičkách, pretože mne sa v poslednej dobe žiadne nepáčia a neviem sa rozhodnúť aké by som vôbec chcela
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby, no ja uz konecne idem domov na Slovensko o dva tyzdne, tak mam potom tyzden na to, aby som si vsetko mozne aj nemozne zarezervovala a poskusala a popoziciavala, tak to chcem vidiet tie nervy v ten tyzden! :-D No a dost marne sa snazim zajednat fotografa - Rofo, Cechovsky a spol uz davno maju rezervacky, tak uz ma to zacina stvat... ]-( No a nehovorim o tom, ze ma zacina predny zub boliet, no ale to uz asi zubara len cez noc, ci ako! Ach booze, no take nervy mam, ze az!
Odpovedať
Profilova fotka
caute! Nika, nerob si z toho problem. Ani mne sa nepacilo skoro nic. / Tie najmodernejsie su prehnane./ Napokon som si natrafila na tu moju. Nie je podla najnovsich trendov, ale su bezchybne a preto aj lacne... ;-) Malaalucka: a kde zijes vlastne? Hej-hej, tyzden je fakt malo casu, ale neboj sa zvladnes to. Potrebuje to premyslenost a koordinaciu. Ja ti drzim palceky. ;-)
Odpovedať
Ahojte babulky, tak Vas vsetky zase zdravim po nejakom case a prajem krasny Novy rok!!! :-) Vcera som prisla domov do UK z dvoch tyzdnov doma v Trencine, a je mi trochu smutno a zaroven uz zacinam stresovat, ze je do svadby LEN 8 mesiacov, a ja toho este moc nemam - lepsie povedane vacsinu :-D kathrin 17, hej ja uz fotografa mam, bude nas fotit Brano Herchl, moc sa mi jeho fotky pacia, tak sme sa s nim boli stretnut v piatok a bolo to super. teraz este zhanam kameramana... malaalucka, no vacsina dobrych foto a video uz bude zajednana, to musis aspon rok dopredu...skus Ivana Musila, Tomasa Zahumenskeho atd, ti su tiez dobri, mozno este budu volni. ;-) Mala som ist skusat cez Vianoce prve saty, ale nedostali sme sa k tomu, tak to vyzera tak, ze pojdem tu v UK s mojimi bridesmaids...ozaj co sa tych tyka, budete mat nejake a ak, kolko? ja budem mat 4, z toho bude moja sestra a 3 kamosky, no a drahy bude mat tiez 4 druzbov. Teraz uz rozmyslam nad farbou ich siat, neviem sa rozhodnut... Co myslite? Ake sa Vam pacia?
Odpovedať
Profilova fotka
Roxan, zijem v Irsku, v Dubline, snazim sa to vsetko nejak premysliet, tak dufam, ze to klapne... :-S A co vsetko uz mas vybavene okrem satov? Ja sa celkom tesim na skusanie... :-D Athena7, neboj, ja uz ani nespavam! x-) Na nicom inom mi nezalezi tak, ako na fotografovi, ale asi som si to dost neskoro uvedomila. No hadam nieco najdem... ;-( Brana som chcela aj ja, gratulujem, robi nadherne fotky! :-) Tak baby, s chutou do dalsich priprav! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babenky, ja mam tiez svadbu naplanovanu na 12.9.2009 ale ja ešte nič nemám. Sakra, ked to tak citam zrejme by som si mala kopnut do vrtulky a cosi porobit. Jedine co mam zajednane je vizazistka, aj ta mi povedala ze je to dost aby prisla z BA, lebo tym strati cas. Takze by potrebovala aspon dve babenky este nalicit. No kedze, sa mi nikoho nepodarilo zohnat kto by mal zaujem, asi budem musiet zrusit aj ju. A to uz zacinam byt zufala. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
malaalucka: ja uz mam na stastie dost vela veci vybavene. Mame salu - tu som bola trochu ochranicena, lebo budeme mat vela ludi, a aj ked nasa sala nie je neaky kastiel, ale tuna dost frekventovana, takze bolo treba rychlo si rezervovat. No, a okrem toho kameramana, knazov, dekor, fotografa som si vybyvila predvcerom a sesternica je kadernicka, takze s tym neni problem. Asi tolko... Jaj, +hudba:) Dubline? Fiha! A tvoj nastavajuci je z Irska?
Odpovedať
Profilova fotka
roxan; nieee, kdeze! On je Slovak. Prave sme si obvolali fotografa - budeme mat Tomasa Zahumenskeho - dakujem Athena7 za tip x-) - vyzera celkom v pohode. Takze zatial mam vybrate salony na skusanie siat, DJ-a, fotografa, saaalu, zaaamok vo Zvolene, zenich ma uz oblek a ostatne dohodneme ked prideme domov.
Odpovedať
No ahojte babule ;-) Uz som tu dnes rano napisala, len mi to zmazalo, asi kvoli tomu, ze prebiehali technicke upravy stranky...normalne som mala napisanu esej, tak skoda :-( malaalucka - to je super, ze som Ti pomohla, to je vynikajuce, ze mate Tomasa, tu na stranke som nanho videla len same chvaly ;-) Tak Ty budes mat svadbu na Zvolenskom zamku? Ja na Trencianskom ;-) Potom som zvedava na fotecky ;-) Inak co sa tyka Brana, my sme ho dostali tiez len nahodne, lebo 2 minuty predtym, ako som mu pisala, ci nema nas termin volny, mu to niekto zrusil - predstav si! zuzulienka51, vitaj medzi nami 12-kami ;-) Neboj, vsetko dobre dopadne, este mame dost casu - teda aspon ja si myslim. Dost casu vsetko super vybavit. Kde budes mat svadbu? Babule, zabudli ste mi napisat, ci budete mat na svadbe druzicky/druzbov a ak ano, akej farby saty budete mat pre druzicky...Neviem sa rozhodnut - help! Nevergona, merilin - kde ste sa pobrali?? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja nebudem mat druzicky - teda iba neoficialnych... :) Myslim pod tym drobcov z rodiny. Moja krstna dcerka bude mat este iba 10mesiacov, ale urcite najdem nieco pekneho pre nu, a moja "nevlastna" dcerka /t.j. chodim opatrovat deti:1 chlapceka a 1dievcatko, ktori tam tiez budu/ nam donesie prstienky na vankusiku.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahojte dievčatá. ja sa tiež budem brať tento dátum. Zatiaľ mám zajednaného len fotografa. To je asi tak všetko. Miestnosť, čo sme chceli mať, je obsadená. Ale drahý to chcel mať tento deň, lebo akurát oslavuje svoje 31. narodeniny. Takže sa rozhodol takto. Ja som súhlasila.
Odpovedať
Ahoj rybka8, vitaj medzi nami ;-) Tak to mas toho asi tak vela, ako ja ;-) Ale ako som uz povedala, este mame casu habadej...
Odpovedať
Profilova fotka
To máš pravdu. Keď som tak rozmýšľala, tak taká svadba pre 60 ľudí stojí okolo 100 tis a viac. Myslím s nápojmi a tak. Nemám pravdu?
Odpovedať
No to asi hej. Ja nemam ani sajnu, kolko ma to cele vyjde, ale citala som tu, ze normalne taka svadba vyjde aj okolo 250tisic, to su uz hrozne sumy... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
athena7; kde ty vlastne teraz byvas? Predpokladam, ze si z Trencina, ale ked si pozeram tvoj profil, pises "ine, zahranicie"... Ja len tak, ze ja mam "skoro" svagrinku z Trencina, chodi s mojim bratom uz niekolko rokov a rozprava o svadbe, no a tiez zije teraz v zahranici... Hmmm... :-D No a co sa tyka tych druziciek, tiez som nad tym rozmyslala. Ako to vlastne chodi? Mam im vybrat farbu a oni si pohladaju saty alebo im mam vybrat konkretne saty? Neviem... :-S
Odpovedať
malaalucka; no tak to by ma moc tesilo, keby som bola Tvoja svagrinka ;-) mozno o niecom neviem? :-D :-D momentalne byvam v UK, v Manchestri, zijem tu uz nejakych 9 rokov, tak to urcite ja nebudem ;-) a Tvoja buduca svagrinka kde byva, ak sa mozem opytat? s tymi druzickami je to tak, ze Ty im vyberies saty - celkovo strih, farbu aj kyticky (lebo vsetky druzicky maju mat aj kyticku). Takze vsetko je to na Tebe, aj pocet, kolko ich chces mat, kto to bude a ako budu vyzerat :-) Ja budem mat asi 4 druzicky (sestru a 3 najlepsie kamaratky, ale mozu to byt aj kocky z manzelovej rodiny a priatelov) a rozmyslam, ze kazda bude mat saty usite z tej istej latky, ale iny strik. Pozri si ked tak profil jednej baby odtialto, 'luckaracek', ta to tak mala, jej druzicky mala krasnu tmavocervenu farbu siat. A Ty co porabas v Dubline? Uz si tam dlho?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :-) tak som sa sem konečne dostala, uf vela roboty :-D athena7- tu som ;-) nejako nebolo času, vidím že vy sa tu činíte.Tak ty ideš mať aj družičky?Ja to asi vypustím, lebo nemám koho poveriť takou úlohou a myslím že mi to ani nebude chýbať.Ale ty píšeš že budeš mať sestru a 3 kamošky tak to je pekný nápad.o akej farbe šiat si ty rozmýšlala a akú vlastne budeš mať ladenú výzdobu? ináč nemáme my zatial nič nové, vyskúšala som pred vianocami si dať gélové nechty, spravila mi ich úžasne, mám ich teraz nejako dva týždne a nič sa s nimi nedeje, ani francúzku mi nerobila, lebo iba tie nechty samé vyzerali ako krásne prirodzené. Plánujeme navštíviť už náuky, lebo musíme dochádzať zo žiliny do kubína, takže každú sobotu jednu, aspon bude pokoj.a chceli by sme skúsiť vybrať oblek pre drahého, tam kde som si vybrala šaty dostali aj tmavé obleky, ináč tam mali iba bledé, tak som zvedavá. a babulky, šup na svadobný veltrh-31.1.-1.2 PKO BA 14.3. Lux BB 4.4. holiday inn žilina :-D ja len tak ak ste nevedeli :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja sa vydávam v ten deň. Nevybrala som ho náhodou...v septembri je este pekné, ale už nie horúce počasie a vrodine máme v ten deň 2 oslávencov- ocinko má narodeniny a babka meniny...takže sa to nejak tak spojí:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte rybka8 a preshibana medzi nami vydajachtivymi :-) Baby moje....moj drahy prave dnes vola kameramanovi, teda aspon som mu to nakazala, tak som straaaaasne zvedava, ked sa stretneme po praci, ze co vybavil....ale ako ho poznam, tak na to urcite zabudol. nevergona....lepsie si ani napisat nemohla...netusila som, ze je veltrh, takze si mi velmi dobre hodila infosku...som ti fakt vdacna...urcite tam spravym daku tu vypravu... :-) Co sa tyka druziciek....tak ja budem mat asi len jednu...vsetky ostatne kamosky mam povydavane, takze je to totalny masaker...normalne som v tomto posledna....slak to traf :-| No a mala by som sa konecne dovalit na tu skusku siat, lebo to skutocne rychlo leti....
Odpovedať
Profilova fotka
kahrin17- na to sme predsa tu, no nie :-D sama som zvedavá čo bude na takom veltrhu.nechajme sa prekvapiť ;-)
Odpovedať
Ahoj nevergona :-) Diky za veltrhy, sama som sa chcela spytat, ci o nejakych neviete, kedy su ;-) Budem sa snazit na nejaky ten jeden aj ja prist kuknut ;-) Este napisem viac na vecer, zatial papa, som v praci :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Dik. Určite sa pojdem pozrieť aspoň na jeden. Neviete mi povedať o koľkej to začína? Hlavne ZA Holiday Inn.
Odpovedať
Profilova fotka
rybka8- určite aj ja pojdem v ZA ked tu už bývame, ked budem vedieť viac, teda o kolkej to začína atd. dám vedieť. alebo ešte lepšie www.svadobnyveltrh.sk
Odpovedať
baby, tak ja som pozrela tu stranku, co nevergona dala na svadobny veltrh, a ono to vyzera tak, ze najlepsie je ist do Blavy na to, lebo tam bude najviac vystavitelov...kuknite sa na to. Do Ziliny nepride ani polovica z nich. Tak neviem...Co myslite?
Odpovedať
ahojte kocky, ako vidim, priparavy idu vo velkom... Athena7 - ahoj, nevychadzal cas ;-) Mala som mat dnes skusku z prava, ucila som sa 4 dni ako salena, aj tak dnes nejdem, lebo mam pocit, ze nic neviem. A niektore otazky som ani nestihla prejst. :-( . Mohla som mat o jednu skusku menej, ale co uz. Radsej sa poriadne doucim a pojdem v utorok. Ja sa chystam zarezervovat fotografku, neje moc prijemna (asi jej stupla slava do hlavy), ale robi pekne fotky. Takze neviem. A saty som sa rozhodla skusat po skuskach niekedy vo februari. Myslim, ze to staci. Druzicky budem mat, no asi ich nedokazem presvedcit aby sa nahodili do rovnakych siat :-| , ale to nevadi. Na ten svadbony veltrh sa chystam aj ja. Nevergona, si informovana :-) No do BA asi nestiham, kedze mam poslednu skusku 31.1. ... Dufam, ze bude dobry aj v inych mestach.
Odpovedať
Profilova fotka
Caute babenky! Po nejakom case sa zase ozyvam :-) . Ja pojdem na ten veltrh pravdepodobne do BA, mam to najblizsie z domova, teda najlepsia cesta tam, takze neni o com. A musim sa vam pochvalit...konecne sme sa trosku pohli z pripravami....uz mam zajednanu kadernicku, kameramana a fotografa, ja som totalne nadsena...konecne sa to pohlo tym spravnym smerom a v sobotu o tyzden by som chcela ist poskusat dake svadobne saty, dufam, ze sa mi zadari... Tak sa zase majte krasne a prajem nadherny vikendik :-) :-) :-)
Odpovedať
ahojte ja mam takisto rovnaky datum, ale zatial mame iba miesto svadby... povedala som si ze zacnem s vybavovanim po novom roku ale neviem sa rozbehnut. neviete mi poradit fotografa a kamaramana z Dubnice a okolia ? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj tatiana82 perfektos, dalsia z okolia TN :D ja a atheena7 sme z Trencina Poradila by som ti fotografa Rekema z TN Teplic, ale ten je dost drahy, ale zase dobry, mala som tu cest sa stretnut s jeho pracou. Kameramana vobec netusim, s tysm to bude tazsie.... A kde budete mat svadbu?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?