Svadba 12. 9. 2009. Je tu ešte niekto s týmto dátumom?
- Sponzor fóra
zuzzikk, tak v podstate uz iba foto a video a uz pohodicka lesna...
Neboj sa, vsetko stihas vcas, len sa nestresuj. Vyloz si nohy a snivaj o svadbe.
A uzi si tie skusky siat - to je najlepsie na pripravach. Vyskusaj si z nich vela, ajtak to robis prvy a poslednykrat...
Ahoj Lubinkas! Vitaj medzi nami!No tak ma nenechaj...
Ty si odkial?
19. jan 2009Kolace? no, to by som bola aj ja zvedava...
Ja by som si to riesila takto: 2-3 mesiace pred by som si sla popozerat aka je ponuka na okoli, ake su ceny a vytaznou cukrarnou by som sa dohodla ze na ten a ten datum chceme tolko a tolko zakuskov a tort. Ale vyraznujem, tiez som pana v tejto teme.
A len tak na okraj, ja mam 22.
19. jan 2009- Sponzor fóra
My nie sme zo Senca /hoci som tam byvala prvych 15rokov mojho zivota
/ Sme z okolitych dedin ja cca 7km od SC a moj nastavajuci 9km. Obrad sami bude u nas v dedine - v kostole, lebo my sme veriaci a zalezi nam natom a hostina v SC. 100% suhlasim s Tebou - komu kostol nic nedava, nech sa tam neberu. / Dufam nikoho som neurazila.../
19. jan 2009No ja som bola v novembri na jednej svadbe v Senci v hoteli Zatoka
a bolo velmi fajn. Ja mam rodinu tam z tej strany - Bernolakovo, velky Biel, ... A inak dakujem za poradenie s tymi vysluzkami, este som sa tym nejako blizsie nezaoberala, ale myslela som, ze sa dava pri odchode zo svadby
. No co sa clovek nedozvie ... Podla mna an oznamenia je este nejaky cas. My sme tak dohdonuti, ze ked budeme mat cierne na bielom (papierovacky, zmluvy, ..), nas datum, hodinu a miesto, tak potom sa zacneme zaoberat óznamkami
. Ale myslim, ze sa posielaju tam cca 3 tyzdne pred svadbou.
19. jan 2009Lubi, my sa do Zatoky nezmestime a osobne si myslim ze ziaden hotel nie je urceny na 140ludi...
Ano, bude nas tak vela.../velka je rodina/ Tak nasa hostina bude v montostroji. Nie je to neaky zamok, ale strava je dobra a verim tomu, ze sa da robit zazraky s dekorom...
Aspon chcem tomu verit.
Inac, ak zostava po hostine vela zakuskov zvyne sa davat aj odchadzajucim zo zabavy - aspon tym blizsim.
A co sa tyka oznameni, 3mesiace pred podla mna je casu dost.19. jan 2009Hej, hej, zatoka je malicka. My sme tam boli tak do 30 ludi a to uz bolo len tak-tak
. ja si myslim, ze az tak velmi nezalezi kde to budete mat, myslim vyzorovo miestnost, ale s kym tam budete a vyzdoba spravi urcite vela. Hlavne aby ste sa zabavili, vtedy bude myslim, ze vsetkym jedno, ci su na zamku, alebo v nejakej "telocvicni", alebo tak
.
19. jan 2009Vdaka za dusevnu podporu.
Ja som chcela povodne max.do 80-90 hosti, ale co sa da robit, ked zenich ma taku velku rodinu?! Koho vynechat?! No nevadi. Aspon si urobime poriadne velku zabavu.
19. jan 2009ahojte kočky, fu kým som to celé prečítala....
roxan- som rada, že niekto bude mať tiež tak "viac" hostí, my budeme mať okolo 120 a stretla som sa s hocijakými ohlasmi nato, že načo tolko ludí atd. no čo už. vieš oravská svadba, to už je raz tak
a téma koláče ma privádza do zúfalstva pred dvomi rokmi sa ženil môj brat a to som ešte nevidela tolko cukru a tuku pokope, chceli si byť istý a nakoniec ešte mesiac po tom dojedali
a k tomu mu náš ujo doniesol 16 kilovú tortu, by ma šlak trafil, všade de ste sa pozreli iba koláče. tak som povedala tak primerane koláče, ovocie, niečo slané a korbáčiky.
19. jan 2009Ahoj nevergona!
Davno som Ta uz tu stretla... Budete mat 120 ludi? Super!Teraz sa radujem, ze nie sme sami, hoci aj tak vedieme listu...
16kilova torta??? To by mohla byt fuska cele zjest...Ako som uz pisala, precitala som daaku temu o mnozstve kolacov, ale tam baby pisu tak vela na osobu, ze ani sa mi nechcelo verit. Ja si urcite neobjednam vela na hostinu. Tam ajtak nic nezere zakusky... /aspon ja mam taku skusenost/
19. jan 2009Tak pokial som to vsetko dobre precitala, tak mame dalsie nove nevesty
No my budeme mat tiez okolo cca 100 ludi a co sa tyka kolacov, to vsetko nechavam na mamku. Ona sa uz nato tesi, no tiez rozmyslame, ze kolko zakuskov by bolo tak primerane.
Lubinkas ty si nas sledovala od zaciatku a nepripojila si sa?No toto....
20. jan 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Ahoj Tatiana!
Ani som Ta nezbadala, prepac... Aj u nas je to tak isto. Ani moj by este nechcel babo, iba ja nad tym rozmyslam, ze po svadbe by sa na tom mohlo zacat pracovat.