Svadba 12. 9. 2009. Je tu ešte niekto s týmto dátumom?
Nevergona, to nic, ja nemam saty
. A ... neviem,no velmi sa mi nechce ist ich skusat. Asi nemam tu spravnu naladu
. Ked si predstavim zobliekat sa vsade...
Mozno to je preto, ze som bola teraz 2 tyzdne chora,...neviem
A asi by som sa mala pustit aj do tych malych veci ako darceky pre hosti, etikety a pod.17. feb 2009- Sponzor fóra
Ahoj merilin
Ja som sa tiez tak citila, ked som mala ist skusat saty - ale poviem Ti, akonahle budes niekde v salone a vyskusas si prve saty, tak urcite zmenis nazorTeda aspon ja som. Doteraz som bola v 8 salonoch a naplanovanych mam este asi 10! Nejako som si to zamilovala
Inak ked potom pojdes skusat saty, hned v prvom salone vyskusaj vsetky typy siat - cize velke sukne, male, uzke, siroke, s ramienkami i bez. Aby si naprv zistila, aky styl slusi Tvojej postave.
Tak vela stastia a daj nam vediet, ked pojdes!17. feb 2009Ahojte,
a hlavne si to treba uzit, ved je to len raz za zivot! A ja sa pridavam tiez k dievcatam, ked uz tam budes, urcite sa ti bude chciet
. Aj ked mne sa chcelo uz dva dni pred tym, ako som bola objednana
. Velmi som sa tesila a hlavne som bola strasne zvedava ako to bude prebiehat
.
Drzim palce a tesim sa na fotecky!18. feb 2009Ahoj Myska, mas pravdu ze vsetky su nadherne. Ja som si preto povedala, ze sa nebudem snazit obehat co najviac salonov, ale ked v niektorom narazim na satky, ktore ma "oslovia", tak uz do ineho nepojdem a budem mat pokoj vo svojej dusicke, ze som nasla tie spravne pre mna
. Ale ako som uz pisala raz, ked som si obliekla na seba tei moje saty - podotykam posledne so vsetkych, nebolo o com, kamaratka povedala, ze mi len iskricky z oci skakali
. Preto som si povedala, ze su to tie prave
! Urcite take najdes aj ty! Hlavne sa nevzdavaj
18. feb 2009- Sponzor fóra
Haha lubinkas, to si dobre vystihla
Ved ten moj sa uz aj cuduje, preco musim navstivit vsetky mozne salony, a tiez uz mi parkrat povedal, ze pre neho budem ta najkrasia v hocicom
A na com momentalne 'pracujete' babule? Ja zhanam hudbu, este stale poriadne neviem, co by som chcela, tak je potom takze rozhodovat sa.
Aku hudbu chcete mat?19. feb 2009ja momentálne pracujem na šatách, chcem to mať čím skôr za sebou... ja som mala už dávno premyslené, koho chcem ako DJ a fotografa, ich prácu som poznala a veľmi sa mi páčila...ale keď som kontaktovala DJ tak mi povedal, že on to už nerobí a fotograf detto... tak teraz fakt neviem koho..
19. feb 2009hmm, tak to mas taky isty problem ako ja....
Ja na jednej strane si myslim, ze ked uz svadba, tak by to mali byt poriadne princeznovske saty s velkou suknou, zavojom, korunkou atd. Ale zase na druhej strane to nie som ja, vyskusala som si uz rozlicne styly a najviac mi padnu uzke, ktore su dole velmi rozsirene (styl morska panna). Tak teraz uz vacsinou hladam len take. Ale pacia sa mi aj saticky od Pronovias a La Sposa.
Pre mna je aj problem vybrat material siat, pretoze sa mi pacia krajky ale zase aj saten...
Ach jaj19. feb 2009Caute baby
uz som tu dlho nebola a pozeram ze nejak ste sa vsetky pustili do skusania siat
Mna to caka az cez sviatky ked budem doma. Teraz mam skor problemy s vyzdobou... mala byt zlato cervena a nakoniec asi bude orandzovo cervena... obehala som tu v Holandsku polovicu obchodov a nic ladene do zlata nemozem najst, asi ma porazi
19. feb 2009Marfa pozeram, ze ty mas svadbu teraz v maji
Hmmm no tak potom nam o vsetkom porozpravas.
Este nemas saty? Ja by som uz bola asi uz na nervy 3 mesiace pred svadbou
Robite nejake darceky pre hosti, alebo davate nejaku malu pozornost? Ja som myslela, ze dam male cokoladky z nasimi menami a datumom. No este nesom rozhodnuta.
Ked pozeram v pripravnych albumoch, ake maju niektore kocky pekne veci, tak si hovorim, ze uz sa musim pomaly do toho pustit19. feb 2009athena to iste mi povedal otec, ze sa ladim do holandskej farby
No uz som si kupila cervene a orandzove lupene ruzi a vyzera to celkom zaujimavo... no vidis a to som bola na 100% presvedcena ze vyzdoba bude zlata...
merilin vidis ja som ale trubka som si zabudla zmenit datum svadbyja mam 12 septembra ako vy, len najprv mala byt 23 maja, lebo chcela som sa vydavat 23-oho to je moje stastne cislo, len nakoniec sme stvrdili ze je to velmi skoro a kedze sme v Holandsku tak do toho maja by sme nestihli nic vybavit, ved uz sa mi zacina zdat ze do toho septembra nestihnem vsetko co chcem
Takze idem si hned zmenit ten datum, aby to niekoho neplietlo...
hmm a co sa tyka tych darcekov tak tiez som rozmyslala o cokoladkach alebo o pernickoch, sesternica pecie nadherne pernicky tak som rozmyslala ze mozno pernicky spravit hned aj s menami ako zasadaci poriadok, tak uvidime pre co sa nakoniec rozhodnem.19. feb 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Nevergona,

akurat som Ti kukla do albumiku, pozeram, ze si pridala svadobne pohare
Mas velmi peknu predstavu, krasne su, ja by som tiez take chcela