ahojte baby ;-) my stale nemame oblek pre draheho, ale to sa pokusime vybavit tento tyzden, inak pohodicka :-D a mame konecne obrucky (čakali sme 5 tyzdnov), kazdy den ich okukujem :-D
dany - nádherné!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a normalne som bola v šoku, že ich urobili správne :-D
možno niekomu sa budú zdať obyčajné (nie sme na také cez pol prsta), ale my sme 100 % spokojní ;-)
snád uz konečne doklepneme aj ten oblek, a uz by sme to aj mali :-D
daj mi pre istotu nejakú kontrolnú otazku ;-)
drzim palec :-D
no tu otazku by si mohla hodit ;-) nakolko ja som si vobec nerobila ziadny zoznam ani nic, ze co vsetko treba, teraz som so sebou spokojna, ze jak vsetko mame, a tak sa bojim, ze sa niekto opyta jedenasteho: a to a to mate? a ja ostanem ze co??? :-D
dany - my sme boli 06.06.09 na jednej svadbe, a kedze drahy okrem triciek, rifli a tenisiek neda na seba nic, kupovali sme topanky, ponozky a tak . . . oblek bol vtedy len pozicany, lebo sak na svoju svadbu musi mat novy, nie :-D
a s tymi obruckami ani nesranduj :-D my byvame spolu, k nasim idem v piatok pred svadbou, tak sa spolieham na to, ze ak nahodou zabudnem nieco priniest, donesie to drahy 8-)
ahojte,
skúste mrknúť aj do plánovaču, tu na stránke, niečo možno pomôže ;-)
a moja kontrolná otázka??? je vám dobrá obrúčka??? lebo ja neviem, či mám ísť k zlatníkovi dať ju zväčšiť (ale to ma asi prizabije :-D ) alebo sa mám spoliehať, že si nezabudnem nakrémovať ruky, aby mi tá obrúčka na prst išla ľahko :-|
ahojte baby :-D
sarah - ja si obrúčku skúšam každý deň (teda obidvujem) a akurát včera sa mi zdalo, že je mi nejak voľná . . . asi vymýšlam, predtým mi sedela perfektne :-N
ahojte baby! ;-)
mne je ta obrucka nejaka divna - dost tesna, tak dufam, ze sa mi spotia ruky od stresu a nakoniec ju nenatiahnem... :-D
my uz mame menovky hotove, akurat sa s nimi drahy hra na zemi... :-N rozklada ich podla zasadacieho poriadku... asi mu uz z tej svadby prepina! :-D
ja stale neviem, ako budem mat vlasy... :-S
malaalucka - ja o tom spoteni ruk absolutne vobec nepochybujem :-D
a tvoj drahy sa nejak vymyka z priemeru, co tu citam, ostatni skoromanzelia nejak neprikladaju ruku k dielu, ten moj tiez :-p
a co chces s vlasmi? vypnut, alebo rozpustit, ci este vobec nevies?
tak vy budete mať menovky baby?
no tak neviem .... ako ste vysvetlili svojej polovičke, že je to dobrá vec? už som to preberala s domi ale rada by vedieť aj Váš osobný postreh
:-D
dany, musis este trenovat :-D
moj drahy este nema pozvanych vsetkych kamosov, ktorych ma napisanych na zozname, neviem kedy ich chce akoze pozyvat... a taktiez mu uz tyzden hovorim, nech zavola rodine v Michalovciach, kolkati vlastne pridu... na porazenie s nim v tomto... :-|
ja som si na zaciatku povedala, ze tam menovky budu a ked moj polozil otazku ze PRECO? tak som mu zacala dookola omielat okolo toho a on pochopil, ze sklapnem jedine ak pristupi na menovky... a takto to islo so vsetkym... :-D
moj drahy je aktivny - sam si zohnal oblek (samozrejme som mu ho najprv odsuhlasila) ;-) sam spravil etikety na flase, sam spravil menovky (ja som ho len usmernila ako si to predstavujem)... :-) a teraz sedi na zemi a viaze maslicky... ;-) SAM OD SEBA!!! Uz som mu stokrat povedala, nech to necha, ze to zaviazem, ked on pojde do roboty, ale nie, on to chce viazat! :-D :-D :-D
a to nehovorim o tom, ze uz trikrat zmenil kravatu na svadbu - najprv mal striebornu, potom sedu a vcera si kupil maslovu... takze nevie, kto sa v tych pripravach vyziva viac... :-N
dominika - ja absolutne neviem, vcera som sa hrala s vlasmi ale na nic som neprisla. rozmyslala som, ze asi si necham dlhy chvost nejak do strany a zvysok asi zacesat dozadu, ale nechcem to mat nejak ulizane... a stale neviem, ci a ako budem mat zavoj... :-S
malaalucka - a si si istá, ze nemas doma mimozemšťana? inak si to neviem vystvetliť :-D
ale musím aj môjho trošku pochváliť - tiež urobil etikety na fľaše ;-)
a tým aktivita okolo svadby aj skončila :-p