Svadba 12. 9. 2009. Je tu ešte niekto s týmto dátumom?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte, je tu este niekto s takym istym datumom?
Odpovedať
Profilova fotka
V ZA som zabudla podotknut.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som pisala, ze by malo byt skaredo iba buduci stvrtok a vikend by mal byt pekny, tak dufam, ze to ilkovi vyjde :-) ja mam svadbu v rosine o 3tej
Odpovedať
ahojte ja sa xcem pridat , tiež sa vydávam 12.9. a som zvedavá na počasie, ale toto ma ukľudnilo:-)zadáte si mestečko a vidíte ako asi bude... http://www.shmu.sk/sk/?page=1163
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby, my manzelsky slub citame, kebyze ho mam hovorit spamati tak by som to vtom momente zabudla... :-S A co sa tyka pocasia, verim ze nam vyjde :)
Odpovedať
Inak babenky, viete, ako prebieha civilny sobas? Lebo ja chcem udrzat anglicky zvyk, ze zenich ma uvidi az ked ako posledna pridem na sobas, ale bolo mi povedane, ze tesne pred obradom sa musime stretnut s matrikarom a ukazat mu obciansky a pas.... Neviete, ci to je pravda? Takisto minule som pozerala jeden civilny sobas na hrade a bolo to tam strasne divne. Po prichode nevesty a zenicha az POTOM vosla matrikarka s poslancom, cize to bolo, ako keby to bola ich svadba Vobec sa mi to nepacilo. Podla mna by uz mali stat v sale, ked my vojdeme. Tiez som si vsimla, ze po povedani 'Ano' sa najprv podpisoval register a az potom vymienali prstienky a pobozkali sa. To je aka kravina???? To sa tak musi? Vsetky informacie by mi mooooc pomohli!!! Inak my sme rozmyslali, ze si vymenime nase osobne sluby, ked si budeme davat prstienky...Zatial ale neviem, co to bude :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte .. .tak babky dúfam, že žiadna z nás nebude stresovať a poriadne si náš deň užijeme a všetko dopadne tak aby sme boli spokojné :-) ja som tu dnes poslednýkrát - doma už ideme piecť, takže nebude času mooožno nakuknem, ale asi skôr nie ako áno :-) takže Vám všekým chcem popriať veľa trpezlivosti a ptuj ptuj ptuj pre šťastie :-D ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte! :-) Dany, tak teda si tu s nami dnes v podstate posledny krat? tak tu este chvilku ostan. ;-) Ja som doma iba od stredy, takze prve 2dni z buduceho tyzdna tu este urcite budem. Tebe dany, nech sa dari pri peceni a nieze polovicu pritom zjes! :-D :-D :-D athena - ja som este nepocula zeby sa podpisovalo uprostred obradu. co noveho s letenkami? vyriesilo sa? Baby - mam otazku. na ktorom fore sa budeme stretavat od 12. septembra? :-. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
dany, drzim prsteky nech sa kolaciky vydaria :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ja tu som asi tiež posledný krát, možno ked bude cas tak sa cez týždeň nachvílku zastavim. Tak dany drž sa nech všetko dobre dopadne... A vlastne nám všetkým prajem nech to viac ako dobre dopadne :-D
Odpovedať
ahoooojte dany, aj ja tebe prajem, aby sa všetko vydarilo, hlavne bez stresov :-) :-) :-) ja som dnes poslednýkrát v práci :-S
Odpovedať
Zdravím babule ;-) dany - ale občas ešte nakukni :-D prajem úspešné a vydarené pečenie ;-)
Odpovedať
ja mam volno az takto o tyzden v piatok . . . Ja som pozerala na sobotu meteogram, a nam vychadza zamracene a prehanky :-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahojky domi kuk sem tu zase ukazuje slnecno :-) : http://www.weather.com/outlook/travel...
Odpovedať
Profilova fotka
sice su tam nejake mracky, ale ziadny dazd ;-)
Odpovedať
domi dik, si ma potešila, ale ono sa to do týždna aj tak ešte desaťkrát zmení :-p ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ved hej, ale sak netreba stracat optimizmus :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
jéj babky ste sa presťahovali do druhej témy? :-D
Odpovedať
dany - :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no baby, ja mam zatial pohodicku, vsetko je uz skoro pripravene, len ma zacinaju prepadavat stresy :-N
Odpovedať
Profilova fotka
to uuuuuuz? este sa nelucte! potrebujem psychicku podporu az do konca buduceho tyzdna! :-D dany - tak nech sa ti kolaciky pekne upecu a nech dobre chutia a nech Ti...ehm vlastne vam ;-) dopadne ten vas dnicek podla predstav! Nebudem vraviet bez stresu, lebo sak dobre vieme, ze to nejde... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
baby aj vy sa vyjadrujete ako o SVOJOM dni a nie VASOM dni, ci to iba ja som taky sebec? :-D Ale ja to vazne nerobim naschval! Prisaham!!! :-N
Odpovedať
Napodobne babenky, nech sa nam to vsetkym vydari presne tak, ako si zelame a nech slniecko svieti :-) roxan > letenky sme vsetky zariadili, takze supeeeeer ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Athena - akurat som vcera vecer hovorila o tvojom probleme s letenkami mojmu drahemu, tak ti odkazuje ze drzi palce, nech sa to co najrychlejsie vyriesi, ale ako tak citam, tak uz si poriesila. Sikulka! :-D
Odpovedať
Malaalucka > Jeeej dakujem!!! :-) ;-) No ano poriesili sme, vypadli nam 'len' 4 ludia, zvysok si vsetci kupili nove letenky, som taka strasne rada, lebo som to videla dost biedne, ked sme sa o skyeurope prvykrat dozvedeli....Ale vsetci hostia povedali, ze chcu prist, a tak si kupili nove letenky, aj ked boli dost drahe :-| A mozem si vydychnut - zatial :-D Danyledu > Vsetko naj naj naj, nech sa Vam pecenie vydari, si sikulka, ja by som nic takeho nerobila, dobre by som to 'vyviedla' :-D
Odpovedať
babulky, kam ukladáte všetky tie veci, čo nakupujete na svadbu??? stužky, sviečky, somarinky???? =-) =-) =-) =-) =-) lebo moja izba vyzerá ako jedno veľké skladisko, idem sa hádam pustiť do údržby a dať tomu nejaký poriadok :-p
Odpovedať
sarah00 - ja všetko "zvlakujem" do mojej izby u rodičov, niečo mám ešte aj u nás doma, ale keby som vždy niečo neodniesla k našim, boli by sme totál zakrabicovaní :-D :-p
Odpovedať
dominika, v izbe našich to zasa vyzerá jak v sklade nejakej krčmy, toooooooooooooooooooooooooľko alkoholu :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
viem si predstaviť :-D nedavno som tu listovala nejaký prípravný album, a tam to tiež v byte vyzeralo ako krčmový sklad ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no u nás je to tiež ako po výbuchu aj sa divím ako to bude vyzerať potom v tú sobotu .. .kde to všetko schováme aby to bolo všade pekné? no tak pekne sa tu mávajte athena ďakujem sarah - až všetko dobre výjde ;-) s tými perinami ste už chodili? a vy baby tiež sa držte a naozaj až všetko dobre dopadne :-) teším keď sa tu stretneme a pak pokecáme ;-) 8-) :-D čaute x-)
Odpovedať
Profilova fotka
no by ste neverili, ale ja som dnes pomaly odpadla ... akoze 03.07.2009 sme si objednali obrucky a stale ich nemam, sama musim volat do zlatnictva, v akom je to stave ... takze dufam, ze si smolu vyberiem hned na zaciatku, lebo ma asi slak trafi ...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?