ahojte ja sa xcem pridat , tiež sa vydávam 12.9. a som zvedavá na počasie, ale toto ma ukľudnilo:-)zadáte si mestečko a vidíte ako asi bude...
http://www.shmu.sk/sk/?page=1163
Ahojte baby, my manzelsky slub citame, kebyze ho mam hovorit spamati tak by som to vtom momente zabudla... :-S
A co sa tyka pocasia, verim ze nam vyjde :)
Inak babenky, viete, ako prebieha civilny sobas? Lebo ja chcem udrzat anglicky zvyk, ze zenich ma uvidi az ked ako posledna pridem na sobas, ale bolo mi povedane, ze tesne pred obradom sa musime stretnut s matrikarom a ukazat mu obciansky a pas.... Neviete, ci to je pravda?
Takisto minule som pozerala jeden civilny sobas na hrade a bolo to tam strasne divne. Po prichode nevesty a zenicha az POTOM vosla matrikarka s poslancom, cize to bolo, ako keby to bola ich svadba Vobec sa mi to nepacilo. Podla mna by uz mali stat v sale, ked my vojdeme.
Tiez som si vsimla, ze po povedani 'Ano' sa najprv podpisoval register a az potom vymienali prstienky a pobozkali sa. To je aka kravina???? To sa tak musi?
Vsetky informacie by mi mooooc pomohli!!!
Inak my sme rozmyslali, ze si vymenime nase osobne sluby, ked si budeme davat prstienky...Zatial ale neviem, co to bude :-D
ahojte .. .tak babky dúfam, že žiadna z nás nebude stresovať a poriadne si náš deň užijeme a všetko dopadne tak aby sme boli spokojné :-)
ja som tu dnes poslednýkrát - doma už ideme piecť, takže nebude času mooožno nakuknem, ale asi skôr nie ako áno :-)
takže Vám všekým chcem popriať veľa trpezlivosti a ptuj ptuj ptuj pre šťastie :-D ;-)
Ahojte! :-)
Dany, tak teda si tu s nami dnes v podstate posledny krat? tak tu este chvilku ostan. ;-) Ja som doma iba od stredy, takze prve 2dni z buduceho tyzdna tu este urcite budem. Tebe dany, nech sa dari pri peceni a nieze polovicu pritom zjes! :-D :-D :-D
athena - ja som este nepocula zeby sa podpisovalo uprostred obradu. co noveho s letenkami? vyriesilo sa?
Baby - mam otazku. na ktorom fore sa budeme stretavat od 12. septembra? :-. x-)
ahojte,
ja tu som asi tiež posledný krát, možno ked bude cas tak sa cez týždeň nachvílku zastavim. Tak dany drž sa nech všetko dobre dopadne...
A vlastne nám všetkým prajem nech to viac ako dobre dopadne :-D
to uuuuuuz? este sa nelucte! potrebujem psychicku podporu az do konca buduceho tyzdna! :-D
dany - tak nech sa ti kolaciky pekne upecu a nech dobre chutia a nech Ti...ehm vlastne vam ;-) dopadne ten vas dnicek podla predstav! Nebudem vraviet bez stresu, lebo sak dobre vieme, ze to nejde... :-N
Napodobne babenky, nech sa nam to vsetkym vydari presne tak, ako si zelame a nech slniecko svieti :-)
roxan >
letenky sme vsetky zariadili, takze supeeeeer ;-)
Athena - akurat som vcera vecer hovorila o tvojom probleme s letenkami mojmu drahemu, tak ti odkazuje ze drzi palce, nech sa to co najrychlejsie vyriesi, ale ako tak citam, tak uz si poriesila. Sikulka! :-D
Malaalucka >
Jeeej dakujem!!! :-) ;-)
No ano poriesili sme, vypadli nam 'len' 4 ludia, zvysok si vsetci kupili nove letenky, som taka strasne rada, lebo som to videla dost biedne, ked sme sa o skyeurope prvykrat dozvedeli....Ale vsetci hostia povedali, ze chcu prist, a tak si kupili nove letenky, aj ked boli dost drahe :-|
A mozem si vydychnut - zatial :-D
Danyledu >
Vsetko naj naj naj, nech sa Vam pecenie vydari, si sikulka, ja by som nic takeho nerobila, dobre by som to 'vyviedla' :-D
babulky, kam ukladáte všetky tie veci, čo nakupujete na svadbu??? stužky, sviečky, somarinky???? =-) =-) =-) =-) =-) lebo moja izba vyzerá ako jedno veľké skladisko, idem sa hádam pustiť do údržby a dať tomu nejaký poriadok :-p
sarah00 - ja všetko "zvlakujem" do mojej izby u rodičov, niečo mám ešte aj u nás doma, ale keby som vždy niečo neodniesla k našim, boli by sme totál zakrabicovaní :-D :-p
no u nás je to tiež ako po výbuchu aj sa divím ako to bude vyzerať potom v tú sobotu .. .kde to všetko schováme aby to bolo všade pekné?
no tak pekne sa tu mávajte
athena ďakujem
sarah - až všetko dobre výjde ;-) s tými perinami ste už chodili?
a vy baby tiež sa držte a naozaj až všetko dobre dopadne :-) teším keď sa tu stretneme a pak pokecáme ;-) 8-) :-D
čaute x-)
no by ste neverili, ale ja som dnes pomaly odpadla ... akoze 03.07.2009 sme si objednali obrucky a stale ich nemam, sama musim volat do zlatnictva, v akom je to stave ... takze dufam, ze si smolu vyberiem hned na zaciatku, lebo ma asi slak trafi ...