Svadba 12. 9. 2009. Je tu ešte niekto s týmto dátumom?
ahojte ja sa xcem pridat , tiež sa vydávam 12.9. a som zvedavá na počasie, ale toto ma ukľudnilo
zadáte si mestečko a vidíte ako asi bude...
http://www.shmu.sk/sk/?page=11633. sep 2009- Sponzor fóra
Inak babenky, viete, ako prebieha civilny sobas? Lebo ja chcem udrzat anglicky zvyk, ze zenich ma uvidi az ked ako posledna pridem na sobas, ale bolo mi povedane, ze tesne pred obradom sa musime stretnut s matrikarom a ukazat mu obciansky a pas.... Neviete, ci to je pravda?
Takisto minule som pozerala jeden civilny sobas na hrade a bolo to tam strasne divne. Po prichode nevesty a zenicha az POTOM vosla matrikarka s poslancom, cize to bolo, ako keby to bola ich svadba Vobec sa mi to nepacilo. Podla mna by uz mali stat v sale, ked my vojdeme.
Tiez som si vsimla, ze po povedani 'Ano' sa najprv podpisoval register a az potom vymienali prstienky a pobozkali sa. To je aka kravina???? To sa tak musi?
Vsetky informacie by mi mooooc pomohli!!!
Inak my sme rozmyslali, ze si vymenime nase osobne sluby, ked si budeme davat prstienky...Zatial ale neviem, co to bude3. sep 2009ahojte .. .tak babky dúfam, že žiadna z nás nebude stresovať a poriadne si náš deň užijeme a všetko dopadne tak aby sme boli spokojné
ja som tu dnes poslednýkrát - doma už ideme piecť, takže nebude času mooožno nakuknem, ale asi skôr nie ako áno
takže Vám všekým chcem popriať veľa trpezlivosti a ptuj ptuj ptuj pre šťastie4. sep 2009Ahojte!
Dany, tak teda si tu s nami dnes v podstate posledny krat? tak tu este chvilku ostan.Ja som doma iba od stredy, takze prve 2dni z buduceho tyzdna tu este urcite budem. Tebe dany, nech sa dari pri peceni a nieze polovicu pritom zjes!
athena - ja som este nepocula zeby sa podpisovalo uprostred obradu. co noveho s letenkami? vyriesilo sa?
Baby - mam otazku. na ktorom fore sa budeme stretavat od 12. septembra?4. sep 2009ahojky domi kuk sem tu zase ukazuje slnecno
:
http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/tenday/LOXX0001?from=36hr_topnav_business4. sep 2009- Sponzor fóra
Malaalucka >
Jeeej dakujem!!!
No ano poriesili sme, vypadli nam 'len' 4 ludia, zvysok si vsetci kupili nove letenky, som taka strasne rada, lebo som to videla dost biedne, ked sme sa o skyeurope prvykrat dozvedeli....Ale vsetci hostia povedali, ze chcu prist, a tak si kupili nove letenky, aj ked boli dost drahe
A mozem si vydychnut - zatial
Danyledu >
Vsetko naj naj naj, nech sa Vam pecenie vydari, si sikulka, ja by som nic takeho nerobila, dobre by som to 'vyviedla'4. sep 2009no u nás je to tiež ako po výbuchu aj sa divím ako to bude vyzerať potom v tú sobotu .. .kde to všetko schováme aby to bolo všade pekné?
no tak pekne sa tu mávajte
athena ďakujem
sarah - až všetko dobre výjdes tými perinami ste už chodili?
a vy baby tiež sa držte a naozaj až všetko dobre dopadneteším keď sa tu stretneme a pak pokecáme
čaute4. sep 2009
V ZA som zabudla podotknut.