Svadba 13.8.2011

ahojte to je moj termin svadby, kolko dievcat sa najde s tym istym datumom???
Odpovedať
1
2
12
Profilova fotka
Ja :-) od vcera mame tento termin potvrdeny :-)
Odpovedať
tak to je super..... a preco prave tento datum ste si vybrali?
Odpovedať
Profilova fotka
13-tka je moje oblubene cislo a mali sme viac alternativ, ale na tento termin bola volna aj sala...
Odpovedať
Ahojte kocky. Aj ja mam tento super datum x-) x-) x-) bybi A ty si nemala nahodou nejaky iny termin? Od zaciatku si mala tento?
Odpovedať
lucinka Tak ako idu pripravy? Co uz vsetko mas? Uz si bola aj skusat satky? Odkial budete mat kolaciky? Uz mas aj vybratu kadernicku a kozmeticku? Porad nieco ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Hainy ja som doteraz termin nemala, cakala som na matriku kedy ohlasia terminy na buduci rok a v stredu ich konecne dali. Takze od stredy mame termin x-)
Odpovedať
Ahojte vsetky buduce nevesticky. ja mam tiez datum 13.08.2011 a svadba bude vo vysnych ruzbachoch ;) saty kupene uz myslim ze je to najstresovejsie hladat pre seba satocky na tento velky den a tak ja uz mam potom teraz uz len bez stresu ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj gulocka, ja mam tiez uz saty :-) to bolo prve co ma zaujimalo :-) a mam uz topanky, len sa v nich musim naucit chodit :-N
Odpovedať
hainy pripravy idu vo velkom, robime podbradnicky, pripravene mame veci na ulozenie obruciek, hladame kolaciky, ideme robit maslicky na pierka a menovky sme zacali robit a take male vecicky pomaly robime. saty este nemam ale pojdeme uz s mamkou a sestrou popozerat po meste. a ty ako ? kde si chces dat ty kolace?
Odpovedať
Ahojte baby, aj sa vydavam v tento datum.Mame zatial miestnost, hudbu, fotografa a kameramana a kostol. Ostatne vecu poriesime az buduci rok.Zatial len sondujem:) vy uz idete skusat saty?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj nielly :) Ja mam tiez uz salu, fotografa, kameramana a DJ, pierka mam uz urobene a obzeram ci by som este mohla sama spravit. Ja uz saty mam, uz su doma v skrini. Saty boli skor ako termin, v tomto som bola velmi nedockava :)
Odpovedať
Ja sa neviem dockat kedy pojdem skusat saty do pozicovni,ale este pred tym musim zhodit nejake kilo tak sa radsejtym nerozptylujem :-) Aj vy sa uz tak strasne tesite? Mne sa normalne sniva uz osvadbe a len pociam mesiace.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ja som si moje saty objednala mensie :-D A uz som do nich aj schudla, ale este by som trosku schudnut chcela. No kedze je to na snurovacku, da sa to lahko dosnurovat :-)
Odpovedať
No ako sa ja poznam radsej sa nespolieham na to ze kupim mensie a schudnem. Inak ty si objednavala z netu saty bez toho aby si skusala? Alebo si bolaobzriet aj v salonoch a vyskusat co ti pristane? Lebo ja sa bojim objednat z netu z toho dovoduze nievsetko co vyzeranamodelkepekne bude aj na mne:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som pozerala na nete a nasla som jedny co sa mi straaaasne pacili, ale presne ako hovoris, bala som sa ci mi bude taky strih sediet, predsa len na modelkach tie saty vsetky vyzeraju krasne... Nasla som salon kde ich mali a isla som vyskusat a ako som ich obliekla, vedela som ze ine nechcem. Bola som potom skusat este viac siat, ale ani jedny sa mojim nevyrovnali (aspon pre mna) a tak som objednala moje :-) Ja som si dala saty sit v Cine a nelutujem ani trosku, su moje, su krasne a sadnu mi perfektne :-)
Odpovedať
ako pokracuju pripravy buduce manzelky? ja sa snazim vybavit kostol ale p[retoze som momentalne v uk. cez telefon mi stale vravia napi e-mail a nikto nic neodpisuje? no uz dajak bolo dajak bude;) pekny dnik :-)
Odpovedať
Profilova fotka
gulocka a kde v UK ste? Aj my sme v UK :-) Nemoze tam osobne behnut tvoja mama??? Len nech si vas napisu a ked budete doma, pojdete tam vy :-) Ja som sa tak zapisala na matrike s tym, ze ziadost podpisem ked budem doma :-) Mne mamina akurat pisala, ze vcera zaplatila zalohu kameramanovi, zaplatili sme uz zalohu aj DJ, fotografovi staci zaloha vo februari ked budeme doma a este salu treba zaplatit, je rezervovana, a cez vikend tam mamina behne zaplatit zalohu :-)
Odpovedať
no a uz mate vsetko iste tak to teda zaidim jasne ze mamina zbehne ale najradcej by som to vybavovala sama ale musim ieco nechat aj na rodicoch ;) inak som v severnomirsku derry ;) takze ak chcem svadbu v kostole najprv na matriku ? alebo ako to tie vybavovacky maju byt?
Odpovedať
Profilova fotka
Nie, ja mam svadbu na urade, tak preto my sme si termin a obradnu sien museli zajednat na matrike. Ja nechcem svadbu v kostole :-)
Odpovedať
ahoj, aj my sa berieme 13.8. :)
Odpovedať
aj my aj my :-) mame zajednanu salu a kupene obrucky
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte aj ja mam svadbu 13.8.2011.vybrali sme si ho preto lebo moj snubenec sa vola Ľubomir.takze ako darcek k meninam dostane mna. :-)
Odpovedať
tak sa nas tu zbiera na ten termin uz len 8 mesiacov a je to tu :-))))
Odpovedať
@danuskah19 a hlavne aspon nezabudne na vyrocie 8-) 8-) 8-)
Odpovedať
@danuskah19 Aj moj priatel je Lubomir ;-) A tiez kvoli tomu mame na jeho meninky svadbu aby hlavne nezabudol :-D
Odpovedať
@lucinka549 Ja si to tiez takto odpocitavam. Ze uz len 8 mesiacov. Ale sa to kraaati co?
Odpovedať
Profilova fotka
Cauko :-) Strasne rychlo to leti :-) Za chvilku su Vianoce, zaciatkom februara ideme domov a potom je to uz len pol roka :-)
Odpovedať
@bybi Ale tesim sa ze uz to mame za tak kratko. Ale tiez je pravda ze toto obdobie predsvadobne je najkrajsie x-) a co budeme robit potom? :-N
Odpovedať
h.a.i.n.y no krati sa nam to tak co ako ti idu pripravy?? saty uz vybrate??
Odpovedať
Profilova fotka
Pripravy idu zatial este pomaly ale od noveho roka sa to vsetko rozbehne.Čo sa týka siat tak este nemam ale chystam sa na ukrajinu.bola som tam asi pred 2mesiacmi a mali tam prekrasne saty tak urcite si tam neake vyberiem a ked nie tak pojdem do pozicovne.je tu niekto z presova? :-D
Odpovedať
1
2
12
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?