@danuskah19 Tak chcem ich robit sama ale zatial nemam este ziadnu predstavu :-) Len viem ze by som ich chcela robit na vizitkovy papier. No a potom chcem tomu prisposobit aj menovky na stol, menu, pozvanky k stolu.
budes robit aj menu?je to na nieco dobre?nezaberie potom na stole vela miesta? :-) akej farby chces mat vyzdobu.ja budem mat asi zeleno zltu.zelenu urcite lebo ako menovky chcem zelene jablcka.co uz vsetko mas? ja mam vybaveny kostol,salu,skupinu,kameramana,fotoatelier a kupene mame uz obrucky a pohare.
@h.a.i.n.y my uz mame oznamka, ja som si ich robila sama. Anglickym hostom sme ich uz dali, aby si mohli zajednat hotel a zacat sa obzerat po letenkach. A kedze ideme za 3 tyzdne domov, chcem ich aj doma rozniest, kedze potom uz do svadby dome nebudeme, prideme az tyzden pred :-)
tiez by som chcela urobit oznamka sama, mam photoshop, ale ziadne napady..:( vacsina obrazkov na nete je na stiahnutie za poplatky :( (co by nebol az taky problem,ak by sa mi nejaky naozaj pacil,ale zatial ma nic uzasne neoslovilo). nemate tip na nejake stranky so zaujimavymi, originalnymi prip. vtipnymi obrazkami,ktore by sa mohli hodit?
@bybi Hej hej tvoje oznamko som uz videla. Peknucke x-) To si robila tiez na vizitkovy papier? A ako si tam upevnila tu stuzku?
Este aby som aj ja nieco vymyslela a bolo by dobre :-)
@danuskah19 My budeme mat okruhle stoly takze ak vytlacim 1 menu na kazdy stol tak to zasa nebude zaberat az tak vela miesta. Ja budem mat vyzdobu bielo-maslovu :-) Velmi sa mi paci ta farba a aj kyticu chcem z maslovych ruzi, aj popolnocky maslovej farby. Takze tiez budem vsetko ladit do tejto farby :-)
No my este nemame obrucky. Este ani nevieme ake chceme :-|
@majapiotrek ahoj som rada ze sa nasiel niekto z presova.no pripravi idu pomalicky.to hlavne uz mame objednane a kupene.este mi treba saty ale na tie pojdem na ukrajinu a ak sa mi nic nezapaci tak pojdem do salonu.pacia sa mi saty znacky magie sottero ale tito saty maju len v kosiciach.a co ty ako si na tom?
tak vcera som absolvovala dalsie kolo skusania siat a myslim, ze som si uz vybrala :) na vesiaku nevyzerali nejak extra uzasne, ale ked som ich mala na sebe, zrazu som sa vykrucala a vedela, ze ich chcem :) este mozno nieco vyskusam, ale asi uz nazor nezmenim
@danuskah19 Danuska oznamko mam v albume pre priatelov :-)
My ideme za 2 tyzdne na SK a ideme uz vyberat obrucky, strasne sa na to tesim :-) Mame stretnutie s DJ, ja pojdem za kadernikom, za kameramanom musim behnut a ideme aj do saly uz dohodnut menu... A aranzera, takze dovolenka bude len o behackach a vybavovani :-) Ale aj na to sa tesim :-)
to je jasne :)
sice netusim, ako si to vsetko rozvrhnem, stale mam len zhruba napady a kazdy den zitujem, ze este som o vela veciach ani nerozmyslala :)
@danuskah19 Tak mi to najhlavnejsie uz mame. Sala,kameraman,hudba,vyzdoba,kostol a hlavne saty som si uz vybrala. Vsetko sme si zariadili este v oktobri,ked sme boli doma,kedze zijeme v Londyne. Ostatne veci pomaly kupujeme tu. Teraz riesime oznamka,kedze ich pomaly budeme musiet posielat ;-) Je toho dost a stale sa najde nieco nove,na co som zabudla. Cas leti ako blaznivy,tak dufam ze to vsetko stihneme.Pekny den zelam ;-)
sama to nechápem. Skoro všade povedali dva dôvody. Buď je dovolenkové obdobie alebo majú málo sobášou a tak sobášia len dva x do mesiaca. A napočudovanie staté mesto sobáši v auguse 3x do mesiaca ale zrovna 13.8.2011 nie. ]-(
som zúfalá. Môžem to všetko zrušiť kôli úradom.
@kiwinetta Kiwinetta vo vacsine miest sobasia len 2 krat do mesiaca. V TT sobasia aj 13.8, ale to by si mala asi daleko, ze?
A neda sa sobas vybavit niekde na zahrade? To je len napad, ale v reale neviem ako to funguje :-N
@bybi :-( to by veru bolo ďaleko. Na zahrade by to lnepomohlo lebo tak či tak tam musí prísť niekto z úradu. A kostol bohužiaľ - táto možnosť u nás neprichádza do úvahy ani jeden z nás nemá krst a tie potrebné veci.
Inak som to už vzdala dnes som vybavila iný termín 1.10.2011. Keďže fotograf aj JD mali najbližší voľný termín tento. A matrika chvalabohu oddáva tiež.